Επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε Πυροσβέστες και Αστυνομία στο Μαρούσι- Καταγγελία για ακρωτηριασμό Πυροσβέστη

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι και για περίπου μισή ώρα έξω από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, επί της λεωφόρου Κηφισίας, όπου από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν εποχικοί πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από το κτίριο Φάρος όπου στεγάζεται η ΓΓ Πολιτική Προστασία προκειμένου να ζητήσουν τη μονιμοποίησή τους αλλά και προσλήψεις προσωπικού. Λόγω της συγκέντρωσης έκλεισε αρκετές φορές η λεωφόρος Κηφισίας.

Η ένταση σημειώθηκε όταν η αστυνομία επιχείρησε να περιορίσει τους πυροσβέστες προκειμένου να μην κλείνει ο δρόμος και προκαλείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Χαρακτηριστικό της έντασης ανάμεσα σε αστυνομικούς και πυροσβέστες ήταν πως επιστρατεύτηκε μέχρι και η αύρα!

Καταγγελία για ακρωτηριασμό πυροσβέστη από φωτοβολίδα κρότου λάμψης

Οι συμβασιούχοι πυροσβέστες καταγγέλλουν ότι ακρωτηριάστηκε συνάδελφος τους, από κροτίδα που εκτόξευσαν τα ΜΑΤ, κατά την διάρκεια επεισοδίων στο Μαρούσι

Αναλυτικά η ανάρτηση τους:

“Αυτό που έκανε σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Επέμβαση των ΜΑΤ σε μια ειρηνική πορεία Πυροσβεστών. Ακρωτηριασμός στο δάχτυλο συναδέλφου Εποχικού από κροτίδα ματατζίδων. Ο ανθελληνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοί είναι που μας κυβερνούν. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.”

Πηγές: newsit.gr, thetoc.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.