Στη Νέα Υόρκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη ΓΣ του ΟΗΕ- Οι συναντήσεις του σήμερα και αύριο, στο πλαίσιο και στο περιθώριο της ΓΣ του Οργανισμού

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να παραστεί στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Στο πλαίσιο της οποίας ο Πρωθυπουργός θα έχει πολλές συναντήσεις με αξιωματούχος και υψηλά πρόσωπα.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο απόψε στις 19:15 τοπική ώρα είναι το πρώτο ραντεβού του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλούσιο πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων του στη Νέα Υόρκη τόσο στο πλαίσιο, όσο και στο περιθώριο της συμμετοχής του στην 76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Στις 20:00 τοπική ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθίσει στο δείπνο, που διοργανώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ σε επιλεγμένους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφρικανικών χωρών.

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στις 14:10 τοπική ώρα δεσπόζει στο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού αύριο Πέμπτη. Το πρωί της ίδιας ημέρας, και συγκεκριμένα στις 8 τοπική ώρα, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg. Στις 10 θα έχει συνάντηση με επικεφαλής εβραϊκών οργανώσεων, ενώ στις 10:35, πάντα τοπική ώρα, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις. Στις 12:15 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, ενώ στις 13:00 με την πρόεδρο της AIPAC, Μπέτσι Κορν. Τέλος το βράδυ της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 20:00 τοπική ώρα θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη συμμετοχή ομογενειακών οργανώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.