ZIZANIO BET: Επιστροφή στο ποδόσφαιρο

Ύστερα από τις μπασκετικές μας επιλογές. Επιστρέφουμε στο αγαπημένο μας ποδόσφαιρο με το Europa League.

Η διοργάνωση, που δικαιολογημένα έχει χαρακτηριστεί , αυτή των εκπλήξεων και των ανατροπών επανέρχεται στους δέκτες μας και με ελληνικό ενδιαφέρον. Μετά από αρκετή μελέτη του σημερινού κουπονιού , η στήλη κατέληξε σε 3 επιλογές , με το αγαπημένο αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν .

ROYAL ANTWERP FC – EINTRACHT FRANKFURT 19:45

Στον 4ο όμιλο του φετινού Europa League , όμιλο με ελληνικό ενδιαφέρον λόγω Ολυμπιακού , η Αντβέρπ υποδέχεται στο στάδιο Bosuilstadion την γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι προέρχονται από ένα σερί 3 νικών στο Βέλγικο Πρωτάθλημα , στην πρώτη αγωνιστική του Europa League , ηττήθηκαν στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό με σκορ 2-1 . Η Αντβέρπ , η οποία ξεκίνησε νωθρά τη φετινή σεζόν με 2 ήττες , από τότε στη εγχώρια διοργάνωση της δεν έχει ξαναηττηθεί και πλασάρεται στη 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Η ομάδα του Δανού Priske Brian , είναι ομάδα που αρέσκεται στο ανοιχτό ποδόσφαιρο και που κυνηγάει το γκολ ακόμα και αν έχει εξασφαλίσει την νίκη κάτι το οποίο φαίνεται στα 24 γκολ ενεργητικό τη φετινή χρονιά σε 12 μόλις παιχνίδια . Οι Βέλγοι ωστόσο , αντιμετωπίζουν προβλήματα στα μετόπισθεν αφού έχουν δεχθεί 18 γκόλ φέτος , κάτι λιγότερο από 1.5 γκολ ανά παιχνίδι .
Από την άλλη πλευρά , η Άιντραχτ φέτος έχει καταφέρει στατιστικό που σπάνια καταγράφεται . Σε 7 επίσημες αναμετρήσεις σε Bundesliga και Europa League, έχει 6 ισοπαλίες , ενώ τα τελευταία 5 παιχνίδια της έχουν λήξει με ακριβές σκόρ 1-1 . Η ομάδα του Oliver Glasner , παρά την ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της , δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα παιχνίδι την φετινή χρονιά και οι εμφανίσεις της ομάδας προβληματίζουν .
Η στήλη θα επιλέγει το αμφότερες ομάδες να σκοράρουν βασιζόμενη στην ευχέρεια των Βέλγων στο σκοράρισμα βάσει στατιστικών , αλλά και την ποιότητα της επιθετικής γραμμής των Γερμανών
ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ G/G

SPARTA PRAHA – RANGERS 19:45

H Σπάρτα Πράγας υποδέχεται στην Τσεχία την σκωτσέζικη Ρέιντζερς για τον Α όμιλο του UEFA Europa League. Oι γηπεδούχοι , οι οποίοι στην πρώτη αγωνιστική του Α ομίλου , μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με την πρωταθλήτρια Δανίας Μπρόντμπι θα κυνηγήσουν την νίκη απέναντι στους Σκωτσέζους . Η ομάδα του Vrba Pavel , δεν έχει κάνει και το ιδανικό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν αφού βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στη Λίγκα 1 της Τσεχίας. Η Σπάρτα Πράγας , σε 14 επίσημες αναμετρήσεις φέτος ( 8 νίκες 3 ισοπαλίες 3 ήττες ) , έχει σκοράρει 30 φορές , ποσοστό που ανέρχεται περίπου στα 2 γκολ ανά παιχνίδι , ενώ δέχεται 1 γκολ ανά ματς , καθώς η εστία της έχει παραβιαστεί 14 φορές φέτος. Θα την χαρακτήριζε κανείς ομάδα του over 2.5.
Aπό την άλλη η Ρέιντζερς , του λατρεμένου Steven Gerrard, ηττήθηκε στο πρώτο ματς του ομίλου από την Λυών , η οποία με εξαιρετικές προσθήκες έχει θέσει ψηλά τον πήχη για φέτος. Η ομάδα του Στίβι , ταξιδεύει στην Τσεχία με μοναδική σκέψη της εξασφάλιση ορισμένων βαθμών απο την αναμέτρηση. Οι Σκωτσέζοι που βρίσκονται στην πρώτη θέση της φετινής Πρέμιερσιπ και έχουν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και πρόκειται να κάνουν δύσκολη τη ζωή των Τσέχων. Μάλιστα οι Σκωτσέζοι βρίσκουν περίπου 1.2 γκόλ ανά παιχνίδι ενώ το εκτός έδρας ποσοστό ανεβαίνει στο 1.5 γκολ ανα ματς.
Και σε αυτό το παιχνίδι η στήλη μας θα επιλέξει το Goal/Goal σε value απόδοση.
SPARTA PRAHA – RANGERS G/G

KRC GENK – GNK DINAMO ZAGREB 22:00

Η Γκενκ υποδέχεται στο Luminus Arena , την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 8ο όμιλο του UEFA EUROPA LEAGUE . Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι απόδρασαν από την έδρα της Ραπιντ Βιέννης στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου , μοιράζονται την πρώτη θέση του ομίλου με την αγγλική Γούεστ Χαμ και φιλοδοξούν να διατηρήσουν αυτό το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Η ομάδα του John van den Brom , σε 12 επίσημες αναμετρήσεις ( 6 νίκες, 2 ισοπαλίες 4 ήττες ) έχει σκοράρει 21 φορές , ενώ έχει δεχτεί 16 γκολ. Ακόμη μία ομάδα που κυμαίνεται στα όρια του over2.5 σε κάθε αγώνα και που ψάχνει το γκολ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Στην αντίπερα όχθη η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ταξιδεύει στο Βέλγιο από την Κροατία με μοναδική βλέψη την επίτευξη θετικού αποτελέσματος , που θα κρατήσει ζωντανή την υπόθεση πρόκριση , αφού ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική από την Γούεστ Χαμ εντός έδρας με σκορ 0-2. Πέραν της ήττας αυτής η Ντιναμό προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες στο κροατικό πρωτάθλημα , ισοσκελίζοντας το φετινό νωθρό εγχώριο ξεκίνημα. Η ομάδα του Krzan Damir , σε 16 αναμετρήσεις έχει ”βρει δίχτυα” 28 φορές , ενώ η άμυνα της έχει παραβιαστεί ακριβώς 16 φορές ( παθητικό 1 γκολ ανά ματς ) .
Η πρόταση της στήλης μας είναι το G/G , σε ακόμη μια value απόδοση.
ΓΚΕΝΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ G/G .

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.