ZIZANIO BET: Σάββατο με εθνικά πρωταθλήματα

Η αγαπημένη ημέρα του κάθε λάτρη του ποδοσφαίρου έφτασε , ακόμα ένα ποδοσφαιρικό Σαββάτο με πληθώρα αναμετρήσεων σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεδιπλώνει ένα πλουσιοπάροχο στοιχηματικο κουπόνι. Τα γήπεδα ποτίζονται οι οπαδοί στις θέσεις του και .. σέντρα !

SALERNITANA – GENOA (16:00)

Ημέρα δράσης και δεν θα μπορούσε η στήλη μας να μην ασχοληθεί με την αγαπημένη λόγω θεάματος και γρήγορου ποδοσφαίρου πλέον SERIE A .

H Σαλερνιτανα υποδέχεται στο γήπεδο Arechi στο Σαλέρνο την δυναμική Τζένοα . Η νεοφώτιστη αλλά και ουραγός στη βαθμολογία Σαλερνιτανα μετά από το κάκιστο ξεκίνημα με 1 βαθμό σε 6 αναμετρήσεις , ψάχνει μια καλή εμφάνιση ώστε να θέσει βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα στη μάχη για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας . Η ομάδα του Fabrizio Castori σε 6 αγωνιστικές έχει σκοράρει μόλις 4 φορές ενώ έχει δεχτεί τον τραγικό αριθμό των 15 γκολ (2.5 γκολ αν αγώνα) . Από την άλλη , η φιλοξενούμενη Τζένοα πλασάρεται στην 16η θέση σε ισοβαθμία με Βερόνα και Σαμπντόρια έχει δείξει πως είναι σκληροτράχηλη φέτος και αρέσκεται στις ανατροπές (βλ. Ματς με Κάλιαρι και Βερόνα , βρισκόμενη πίσω με 2 γκολ). Η ομάδα του Davide Ballardini , στη φετινή Serie A έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς με 1 νίκη και 2 Ισοπαλίες , έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα (10 γκολ ενεργητικό) , ωστόσο προβληματίζει η αμυντική λειτουργία της ομάδας (14 γκολ παθητικό) . Θεωρούμε πως είναι ματς άνω του 1.5 γκολ , και παρά την προσδοκία της Σαλερνιτανα σε θετικό αποτέλεσμα , η εμπειρία της Τζένοα θα είναι καθοριστική


Επιλογή της στήλης μας το Χ2 over1.5 σε αρκετά value απόδοση


VFB STUTTGART – 1899 HOFFENHEIM 16:30


Από τα γήπεδα της Ιταλίας , μετακινούμαστε βόρεια και προσγειωνόμαστε στη γερμανική Στουτγκάρδη , εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Χοφενχάιμ

Η Στουτγκάρδη υποδέχεται στο Mercedes Benz Arena την Χοφενχάιμ .
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση της φετινής Bundesliga με 5 βαθμούς ( 1 νίκη και 2 Ισοπαλίες ) και ευελπιστούν σε κάτι καλύτερο , βάσει του ποιοτικότατου ρόστερ τους . Η επιθετική ομάδα του Matarazzo Pellegrino , σκοράρει περίπου 1.3 γκολ ανά παιχνίδι φέτος ενώ δέχεται 2 γκολ ανά ματς . Έχει κατορθώσει το απαραβίαστο μόνο μια φορά στη λευκή ισοπαλία απέναντι στη Μπόχουμ , οπότε μάλλον ήρθε ώρα για ξεμπούκωμα της επιθετικής γραμμής .


Από την άλλη μεριά , η 9η Χοφενχάιμ έχει θετικό πρόσημο στην φετινή έως τώρα πορεία της . Στις 6 αναμετρήσεις της έχει 2 νίκες 2 Ισοπαλίες και 2 ήττες , ενώ έχει σκοράρει 11 φορές και έχει δεχτεί 8 γκολ . Η εμπιστοσύνη της διοίκησης στον τεχνικό Sebastian Hoenness, αλλά και σε μεγάλο μέρος του περσινού βασικού κορμού της ομάδας , παρά την περσινή ευρωπαϊκή απογοήτευση , δείχνει να δρα σε καλό για την Χοφενχάιμ .


Μόνο από τα νούμερα και των δύο ομάδων αλλά και από την ποιότητα αμφοτέρων των επιθετικών γραμμών των 2 ομάδων


Επιλογή της στήλης είναι το G/G και over2.5


LEEDS – WATFORD 17:00

Και από την Γερμανία , συνεχίζουμε ακόμα πιο Βόρεια και καταλήγουμε στην Αγγλία και στο πιο ανταγωνιστικό και σκληρό για πολλούς , πρωτάθλημα της Ευρώπης , την Premier League .

Η Λιντς υποδέχεται στον Elland Roads την Watford σε ένα ματς με κατά τη γνώμη μας ξεκάθαρο φαβορί . Οι γηπεδούχοι με νωθρότατο ξεκίνημα βρίσκονται στην ζώνη υποβιβασμού γεγονός που προβληματίζει βαθύτατα τις τάξεις της ομάδας . Κατά τη γνώμη μας ωστόσο , ένα κομμάτι του άσχημου αυτού ξεκινήματος είναι και το δύσκολο πρόγραμμα που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του Marcelo Bielsa.


H Λιντς σε 6 αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς με 3 ισόπαλα αποτελέσματα ενώ δεν έχει γνωρίσει ακόμα την νίκη (μήπως ήρθε η ώρα;). Από την άλλη η Γουότφορντ Βρισκεται στην 12η θέση με 7 βαθμούς ( 2 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες) . Είναι αλήθεια ότι το σύνολο του Xisco , έχει ριχτεί δυνατά στη μάχη της παραμονής και παρουσιάζει ένα δεμένο σύνολο Που σκοράρει περίπου 1 φορά ανά ματς και δέχεται περίπου 1.3 γκολ εξίσου .
Παρά το μεστό αυτό ξεκίνημα , θεωρούμε πως ήρθε η στιγμή η Λιντς να βγάλει αντίδραση και για αυτό


Η επιλογή της στήλης μας θα είναι το over 1.5 goal Leeds σε πολύ value κατά τη γνώμη μου απόδοση

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.