Καλτ Παναθηναϊκές στιγμές

«Άρρωστος Παναθηναϊκός» δήλωσα στην πρώτη προσπάθεια γνωριμίας μας. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισα με λίγη διάθεση για αυτοσαρκασμό να δούμε μαζί κάποιες από τις «μεγαλύτερες» στιγμές της δεκαετίας που πέρασε για την ομάδα μας.

Άρπαξε Πλεσσίς

Η μεταγραφή του Γάλλου από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2010 ήρθε μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Πολυμετοχικότητας. Η συνέχεια είναι γνωστή.

Φορναρόλι

Καλοκαίρι του 2012 και η ομάδα ψάχνει σέντερ φόρ. Ο Μπρούνο Φορναρόλι, ο Ουρουγουανός δαίμονας πάτησε Ελλάδα αλλά ξέχασε να πατήσει στα ελληνικά γήπεδα.

Οι «τέλειες» μεταγραφές

Αξέχαστη θα μας μείνει η περίοδος 2012-2013 όπου η ομάδα αποφάσισε να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με 5 μεταγραφές. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Θανάσης Ντίνας, Γιοχέι Καζιγιάμα, Νίκι Κάιπερ και Χοκίν Εσπάρθα ήταν οι μεταγραφές που ενίσχυσαν(;) την ομάδα μας.

Κάτι από μπάσκετ

Ως Avengers απεικόνιζε η «Πράσινη» τους παίκτες της ομάδας μας που αντιμετώπιζαν την Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια να λέγεται, στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι παίκτες έπαιξαν όντως σαν υπερήρωες και κέρδισαν με 95-67. Παρόλα αυτά η έκβαση της σειράς δεν ήταν αυτή που θέλαμε και η βασίλισσα επικράτησε με 3-1 παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final-4.

Για το τέλος

Με χιούμορ, λοιπόν, και υπομονή αναμένουμε πότε θα επιστρέψει ο Παναθηναϊκός μας στις επιτυχίες.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.