«Τελικός» σήμερα για την Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Σουηδία

Απόψε στις 21:45 (OPEN TV) δίνει τον πρώτο της τελικό στη Στοκχόλμη στο «Friends Arena» απέναντι στην Σουηδία με το βλέμμα στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η Εθνική μας με νίκη θα φτάσει την Σουηδία στη 2η θέση του ομίλου, έχοντας το πλεονέκτημα λόγω των 2 νικών κόντρα στους Σουηδούς.

Με ισοπαλία η Εθνική θα μείνει στο -3 από Σουηδία και Ισπανία και θα θέλει υποχρεωτικά 2 νίκες στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία και Κόσοβο. Τέλος, με ήττα η Ελλάδα θα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που η Ελλάδα βρίσκεται τόσο κοντά στην συμμετοχή της σε μία μεγάλη διοργάνωση και οι διεθνείς είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον πρώτο από τους 3 τελικούς. Η τελευταία φορά που η Ελλάδα συμμετείχε σε μεγάλη διοργάνωση ήταν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 όπου έφτασε ως την φάση των 16 και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα.

Δείτε τα highlights από τον πρόσφατο αγώνας της Εθνικής μας με την Σουηδία:

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.