ZIZANIO BET: Επιστροφή στο ποδόσφαιρο

Δυναμική επιστροφή στο ποδόσφαιρο με προγνωστικά από το σημερινό ευρωπαϊκό κουπόνι.

ΔΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ 21:45

Στο Parken Stadion της Κοπεγχάγης η εθνική ομάδα της Δανίας υποδέχεται την Αυστρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στη πρώτη θέση του ομίλου , έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ με 7 στις 7 νίκες στον όμιλο τους , στατιστικό που συναρπάζει . Η γεμάτη ποιότητα ομάδα του Kasper Hjulmand , η οποία έκανε και ένα εντυπωσιακό Εuro , σε 7 αναμετρήσεις στον όμιλο της έχει σκοράρει τον απίστευτο αριθμό των 26 γκολ ( πάνω από 3 γκολ ανά ματς μ.ο. ) ενώ δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Θα έλεγε κανείς πως η εθνική ομάδα της Δανίας διανύει την καλύτερη περίοδο της . Από την άλλη συναντάμε τους Αυστριακούς , οι οποίοι βρίσκονται στην 4η θέση και το θετικό αποτέλεσμα στη Κοπεγχάγη φαντάζει μονόδρομος . Οι Αυστριακοί σε 7 αναμετρήσεις στον όμιλο τους έχουν 3 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες , ενώ έχουν σκοράρει 11 φορές και έχουν δεχτεί 13 γκολ , γεγονός που προβληματίζει . Η ομάδα του Franco Foda , οφείλει να εμφανιστεί έτοιμη για ένα θετικό αποτέλεσμα κάτι το οποίο είναι εφικτό , αφού δεν εκλείπει η ποιότητα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της . Λόγω αυτού του σκεπτικού και παρά την κορυφαία απόδοση των Δανών θεωρώ πως ήρθε η στιγμή οι τελευταίοι να δεχθούν το πρώτο τους γκολ στον όμιλο .

Η επιλογή της στήλης: ΔΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ G/G

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ 21:45

Σε ακόμη ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον , η εθνική Αλβανίας υποδέχεται στο Air Albania stadium στα Τίρανα της αντίστοιχη της Πολωνίας . Η ομάδα της Αλβανίας η οποία προέρχεται από την άκρως σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στην Ουγγαρία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 15 βαθμούς . Η φορμαρισμένη ομάδα του Έντι Ρεγια σε 7 αναμετρήσεις έχει 5 νίκες και 2 Ισοπαλίες και επιζητά ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα . Από την άλλη η Πολωνία , βρίσκεται στην 3η θέση με μόλις ένα βαθμός κάτω από την αντίπαλο της καλείται να ταξιδέψει στα Τίρανα με μοναδικό σκοπό την μη απώλεια βαθμών . Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα σε 7 αναμετρήσεις έχει 4 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες . Η ποιότητα που προσδίδει στην ομάδα και μόνο η παρουσία του Λεβαντοφσκι είναι αδιαμφισβήτητη , ωστόσο θεωρώ πως θα χει δύσκολο έργο στο κατάμεστο Air Albania stadium .

Η επιλογή της στήλης: ΑΛΒΑΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Χ

Fun bet: χωρίς ιδιαίτερη μελέτη , θα προτείναμε σαν στήλη το over 0.5 goal της φορμαρισμένης εθνικής Ελλάδας στο εκτός έδρας ματς με την Σουηδία σε πολύ value απόδοση!

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.