ZIZANIO BET: Στην Euroleague δεν χάνει

Άλλη μία μπασκετική εβδομάδα ξεκινάει με διπλή αγωνιστική στην Euroleague στην οποία η στήλη κρατάει το 100% επιτυχίας. Πάμε να δούμε δύο επιλογές για τη σημερινή ημέρα

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:30

Η Βάσκοι, μετά την ήττα της από την Μιλάνο, υποδέχονται σήμερα τον Παναθηναϊκό που προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Οι «Πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να καταφέρουν να χτίσουν ένα σερί που θα τους βοηθήσει στην συνέχεια της διοργάνωσης. Οι Βάσκοι από την άλλη δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν οπότε το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Η Fernado Buelsa Arena παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό οπότε η στήλη θα πάει με την παράδοση.

Η επιλογή της στήλης είναι ο άσος.

Μπασκόνια-Παναθηναϊκός 1

ΒΙΛΛΕΡΜΠΑΝ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ 21:00

Η Γάλλοι υποδέχονται σήμερα τους Πρωταθλητές Ευρώπης σε ένα παιχνίδι που υπόσχεται εκπλήξεις. Η Βιλερμπάν έχει αποδείξει ότι είναι δυνατή στην έδρα της ενώ η Εφές έχει ξεκινήσει νωθρά. Επομένως η στήλη θα στηρίξει χάντικαπ 10.5 πόντων υπέρ των Γάλλων.

Η επιλογή της στήλης είναι ο άσος με χάντικαπ 10.5 πόντων υπέρ της Βιλλερμπάν

Βιλλερμπάν-Αναντολού Εφές 1 (+10.5 Βιλλερμπαν)

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.