Πάλεψε για ένα ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική (Highlights)

Η Εθνική Ελλάδος όντας καλύτερη μέχρι το 60' και έχοντας 2 δοκάρια με τους Μασούρα και Παυλίδη δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «διπλό» που θα την οδηγούσε ένα βήμα πιο κοντά στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Ελλάδα παρατάχθηκε με 3-5-2. Κάτω από τα γκολπόστ έπαιξε ο Βλαχοδήμος. Δεξιός στόπερ ο Τσιμίκας, αριστερός ο Χατζηδιάκος και στο κέντρο των μετόπισθεν ήταν ο Μαυροπάνος. Μπουχαλάκης και Σιώπης συνέθεσαν το δίδυμο στον άξονα, ενώ ο Μπακασέτας ήταν λίγο πιο μπροστά τους. Τη δεξιά πλευρά κάλυψε ο Ανδρούτσος, την αριστερή ο Γιαννούλης και στη γραμμή κρούσης πήραν θέση Μασούρας και Παυλίδης.

Η Σουηδία παρατάχθηκε με 4-4-2. Γκολκίπερ ήταν ο Όλσεν. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Κραφτ, Λίντελοφ, Ντάνιελσον και Αουγκούστινσον. Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Φόρσμπεργκ, Έκνταλ, Όλσον και Κλάεσον, ενώ το δίδυμο στη γραμμή κρούσης απαρτιζόταν από τους Ρόμπιν Κουάισον και Αλεξάντερ Ίσακ.

Στο 58ο λεπτό ο Μαυροπάνος έπεσε άτσαλα πάνω στον Ίσακ και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Φόρσμπεργκ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 69′, η άμυνα της Εθνικής υπέπεσε σε νέο λάθος στο οποίο, ύστερα από βολέ του Όλσεν, υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ Βλαχοδήμου και Μαυροπάνου, ο Ίσακ εκμεταλεύτηκε το λάθος και σκόραρε σε κενή εστία.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.