Σε ρυθμούς «Μπάλλου» ταλαιπωρείται η Αθήνα

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» που πλήττει ολόκληρη τη χώρα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στην Αττική. Είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί κεντρικοί δρόμοι κλείσανε ενώ έχουν σταματήσει και τα δρομολόγια του ηλεκτρικού μεταξύ Ταύρου και Ομόνοιας λόγω πλημμύρας στον στο σταθμό «Θησείο».

Πλημμύρισε η Πανόρμου. Κλειστή η Κηφισίας.

Λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι έκλεισε η Λεωφόρος Κηφισίας στο ύψος του Φάρου Ψυχικού. Το γεγονός οφείλεται σε πλημμύρα της υπόγειας διάβασης που υπάρχει στο ύψος αυτό. Λίγο πιο χαμηλά, η οδός Πανόρμου μετατράπηκε σε «ποτάμι» και η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία.

Βίντεο από το σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τριτοκοσμικές εικόνες είχαμε το πρωί σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου μαθητές αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα θρανία τους ώστε να μπορέσουν να βγουν.

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, διεκόπη η κυκλοφορία στη διασταύρωση των οδών Μαρκόπουλου και Ελπίδος στο Μαρκόπουλο και στην οδό Λ. Κατσώνη από τη γέφυρα Βρυουλών μέχρι την οδό Περικλέους.  Λόγω συσσώρευσης υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία και στην οδό Ολυμπιονικών στα Γλυκά Νερά, στο ρεύμα προς Σπάτα. 

Ακινητοποιημένα οχήματα στην Δροσιά

Στην Δροσιά, τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν λόγω της βροχόπτωσης.

Πηγή: protothema.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.