ZIZANIO BET: Επιτέλους! Εθνικά Πρωταθλήματα

Σάββατο με πλούσιο κουπόνι στις μεγαλύτερες συλλογικές διοργανώσεις!

Η στιγμές που όλοι περιμέναμε! Η στήλη επιστρέφει στις ποδοσφαιρικές επιλογές των Εθνικών Πρωταθλημάτων.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΛΒΣ 17:00

Πρώτο ταξίδι στην σκληροτράχηλη Πρέμιερ Λιγκ , όπου η στήλη μας θα ασχοληθεί με το Άστον Βίλα – Γουλβς . Η Βίλα υποδέχεται στο Villa Park την Γουλβς σε ένα ματς που αναμένεται να είναι σκληρό . Οι “Χωριάτες” στην φετινή Premier League σε 7 αναμετρήσεις έχουν 3 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες , αποτελέσματα που κατά την άποψη των περισσότερων μάλλον έχει αδικήσει την φετινή ποιότητα της Βίλα. Οι γηπεδούχοι του Smith Dean έχουν σκοράρει 10 φορές ενώ έχουν δεχτεί 9 γκολ . Αμφίβολος κρίνεται μέχρι στιγμής ο φορμαρισμένος αλλά και νεόφερτος στα αγγλικά γήπεδα Leon Bailey , ο οποίος σίγουρα έχει να δώσει πολλά στον προπονητή του εάν αγωνιστεί . Στην αντίπερα όχθη συναντάμε την Γουλβς , η οποία παρά το ολέθριο ξεκίνημα με 3 σερί ήττες δείχνει να έχει βρει τον εαυτό της και να είναι η ομάδα που ξέρουμε τα τελευταία χρόνια . Οι “Λύκοι” σε 7 αναμετρήσεις έχουν 3 νίκες και 4 ήττες , ενώ έχουν 5 γκολ ενεργητικό και 6 παθητικό . Ο προπονητής της ομάδας Bruno Lage , ο οποίος συνεχίζει την πορτογαλική παράδοση της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει τον Neto , ενώ τελευταίας στιγμής απόφαση θα πάρει και για τον Trincao λόγω ασθένειας ! Η στήλη μας θα ακολουθήσει την δύναμη της έδρας και την καλά στελεχωμένη φέτος Βίλα.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΛΒΣ 1

ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΜΠΟΧΟΥΜ 16:30

Συνεχίζουμε το σημερινό μας ταξίδι στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της αγαπημένης μας Γκροιτερ Φιρτ με την Μπόχουμ .

Η Γκροιτερ υποδέχεται στο Sportpark Ronhof την Μπόχουμ , σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα από τις δύο νεοφώτιστος ομάδες στην φετινή Μπουντεσλίγκα . Οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης φαίνεται πως δεν μπορούν να αποδώσουν απέναντι στα μεγαθήρια της Μπουντεσλίγκα , ωστόσο η επιθετική λογική δεν εγκαταλείπει την ομάδα του Φιρτ. Η Γκροιτερ Φιρτ σε 7 αγωνιστικές έχει μόνο 1 βαθμό με μια ισοπαλία , ενώ έχει σκοράρει 5 φορές και έχει δεχτεί τον εντυπωσιακό αριθμό των 19 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ! Από την άλλη η Μπόχουμ του Σταφυλίδη βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 1 νίκη και 1 ισοπαλία σε 7 αγωνιστικες . Η Μπόχουμ έχει σκοράρει 4 φορές και έχει δεχτεί 16 γκολ . Από τα στατιστικά και μόνο φαίνεται πως το ντέρμπι ουραγών κρύβει γκολ

Επιλογη της στήλης μας το ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΜΠΟΧΟΥΜ G/G

ΛΥΩΝ – ΜΟΝΑΚΟ 22:00

ΤΕΛΟΣ , ταξιδεύουμε στη Γαλλία και στο ποιοτικο Λυών Μονακό.

Η 10η Λυών υποδέχεται στο Park Olympique Lyon την δυναμική 6η Μονακό σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα . Οι γηπεδούχοι έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς ενώ έχουν σκοράρει 14 φορές και έχουν δεχτεί 13 γκολ τα οποία τους έχουν στοιχίσει . Η ομάδα του Peter Bosz , παρά τις σπουδαίες προσθήκες στο ρόστερ , θα έλεγε κανείς ότι έχει απογοητεύσει τους φιλάθλους της ομάδας στη φετινή Ligue 1. Το σημερινό ματς είναι μια ευκαιρία να αποζημιώσει για το κακό ξεκίνημα . Από την άλλη η 6η Μονακό έχει ξεκινήσει δυναμικά έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς . Έχει σκοράρει 14 φορές , ενώ έχει δεχτεί 11 γκολ . Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Niko Kovac , ταξιδεύει στη Λυών με πολλές απουσίες , μεταξύ των οποίων ο Golovin , o Fabregas αλλά και ο ταλαντούχος Tchouameni . Επιλογή της στήλης μας , η νίκη της Λυών σε πολύ value απόδοση.

ΛΥΩΝ – ΜΟΝΑΚΟ 1

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.