ZIZANIO BET: Το Champions League είναι ξανά εδώ

Επιστροφή σήμερα Τρίτη 19/10 στις στοιχηματικές προβλέψεις μας , με την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση , το UEFA CHAMPIONS LEAGUE . Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ρίχνονται στη μάχη για το εισιτήριο της πρόκρισης στην Κnockout φάση της φετινής διοργάνωσης .

BESIKTAS – SPORTING LISBON 19:45

Πρώτο μας ταξίδι στην γειτονική Τουρκία , όπου η Μπεσίκτας υποδέχεται στο Vodafone Park της Κωνσταντινούπολης την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν επιτύχει ακόμα θετικό αποτέλεσμα στις πρώτες δύο αγωνιστικές του τρίτου ομίλου και παίζει τα τελευταία της χαρτιά , έστω για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στη Κnockout φάση του Europa League. Ο προπονητής των Τούρκων Yalcin Sergen , δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο τον Atiba Hutchinson πέραν των φετινών απωλειών (N Koundou και Topal) . Η 4η στο εγχώριο πρωτάθλημα της , Μπεσίκτας στις επίσημες αναμετρήσεις της έχει σκοράρει 19 φορές , ενώ έχει δεχτεί 15 γκολ . Ομάδα που αρέσκεται στο ανοιχτό ποδόσφαιρο και θα επιδιώξει να βρει δίχτυα και στο σημερινό ματς.


Από την άλλη συναντάμε , την κάτοχο του τίτλου της πρωταθλήτριας στην Πορτογαλία , Σπόρτινγκ Λισαβόνας . Εξίσου η Σπόρτινγκ δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει βαθμό στις πρώτες δύο αναμετρήσεις του ομίλου . Η ομάδα του Rubem Amorim , ο οποίος μπορεί να υπολογίσει όλους τους παίχτες του για τη σημερινή αναμέτρηση , βρίσκεται στην 3η θέση της Liga Nos , μόλις ένα βαθμό από την πρώτη διάφορα , ενώ πέραν της Ευρώπης είναι αήττητη . Οι Πορτογάλοι στις επίσημες αναμετρήσεις τους έχουν σκοράρει 14 φορές και έχουν δεχτεί 10 γκολ (6 εκ των οποίων στην Ευρώπη) . Εκτιμώ ότι θα παλέψουν σε κάθε μέτρο του γηπέδου για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην Τουρκία.


Επιλογή της στήλης μας θα είναι το G/G σε πολύ value απόδοση !

AJAX – BORUSSIA DORTMUND (22:00).

Στην συνέχεια ταξίδι στην Ολλανδία για την αναμέτρηση εξίσου του 3ου ομίλου :

Οι Ολλανδοί πρωταθλητές οι οποίοι φέτος εντυπωσιάζουν υποδέχονται στο Γιόχαν Κρόιφ Αρενα του Άμστερνταμ την δυναμική Ντόρτμουντ σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα . Ο Άγιαξ , ο οποίος έχει πετύχει δύο εντυπωσιακές νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League μοιράζεται με τη σημερινή αντίπαλο του την πρώτη θέση του ομίλου . Η ομάδα του Ερίκ Τεν Χαγκ , η οποία πέραν μιας ήττας με την Ουτρέχτη , είναι αήττητη την φετινή χρονιά βρίσκεται στην πρώτη θέση της φετινής Ερεντιβιζιε . Ο Αίαντας τη φετινή χρονιά , σε Ολλανδια και Ευρώπη ,έχει σκοράρει τον εντυπωσιακό αριθμό των 39 γκολ , ενώ έχει δεχτεί μόλις 3 , ένα στατιστικό το οποίο τρομάζει και συγκλονίζει . Ο Τεν Χαγκ υπολογίζει την ομάδα του υπερπλήρη.


‌Απο την άλλη η Ντόρτμουντ προέρχεται από την επαγγελματική νίκη με 3-1 απέναντι στη Μάιντζ και εντυπωσιάζει τη φετινή χρονιά . Βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν στη Bundesliga και παρουσιάζει σε κάθε αναμέτρηση της ένα δεμένο σύνολο , ενώ στην Ευρώπη έχει πετύχει το 2 στα 2. Η ομάδα του Μάρκο Ροσε , πάρα τους αρκετούς τραυματισμούς τη φετινή χρονιά δεν πτοείται και έχει θέσει του στόχους ψηλά . Η Ντόρτμουντ σε Γερμανία και Ευρώπη έχει σκοράρει 25 φορές ενώ έχει δεχτεί 15 γκολ.


‌Από τα νούμερα και μόνο , επιλογή της στήλης μας είναι το line του over 3.5 .

AJAX – SPORTING LISBON over 3.5

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤOΝΕΤΣΚ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡIΤΗΣ (22:00)


‌Τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθεί η στήλη μας είναι το Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης , όπου θα ακολουθήσουμε το φετινό άστρο του Καρίμ Μπενζεμα .

Η Σαχτάρ υποδέχεται στο στάδιο Ολιμπινσκι του Κίεβο την Ρεάλ Μαδρίτης . Η ομάδα του Roberto de Zerbi η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Ουκρανικής Λίγκας προέρχεται από ένα αήττητο σερί 5 αγώνων . Οι Ουκρανοί δεν έχουν σκοράρει ακόμη στο Champions League και επιδιώκει σε αυτό . Στις επίσημες αναμετρήσεις της έχει 29 γκολ ενεργητικό και 8 γκολ παθητικό . Αξιοσημείωτη είναι και η προϊστορία της κόντρα στη Ρεάλ όπου πέρυσι είχε κερδίσει και τα δύο ματς απέναντι της.


Από την άλλη η Ρεάλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση και του ομίλου και της La liga και δείχνει να βρίσκει Ρυθμό μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα . Η ομάδα του Αντσελοτι , η οποία προέρχεται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της από την ήττα κόντρα στην εκπληκτική Σερίφ . Στις επίσημες αναμετρήσεις της έχει σκοράρει 24 φορές και έχει δεχτεί 12 γκολ. Βέβαια ο Ιταλός προπονητής δεν έχει στις υπηρεσίες του τους Ίσκο , Αζάρ , Καρβαχαλ , Μπέιλ και θεμπαγιος .
Η στήλη μας στο συγκεκριμένο ματς θα δώσει ένα fun bet combο.


ΣΑΧΤΑΡ – ΡΕΑΛ : 2πλο και G/G και να σκοράρει ο Καρίμ Μπενζεμα !

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.