ZIZANIO BET: Τα Σάββατα μας

Ημέρα ξεκούρασης και ανασυγκρότησης η χθεσινή και επιστροφή του Zizanio Bet, με το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου υπερπλήρες.


Όπως και κάθε αγωνιστική ημέρα η στήλη μας θα ασχοληθεί με 3 αναμετρήσεις που παρουσιάζουν value αποδόσεις .


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 16:30

Πρώτο ποδοσφαιρικό ταξίδι, στην αναμέτρηση της αγαπημένης Βόλφσμπουργκ με την εντυπωσιακή για ακόμα ένα χρόνο Φράιμπουργκ.


Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Σάλτσμπουργκ την Τρίτη. Πέραν της απώλειας βαθμών και της πίκρας που άφησε η ήττα στο στρατόπεδο των Γερμανών, η αναμέτρηση ήταν δυνατή με πολύ γρήγορους ρυθμούς τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα, γεγονός που πιστεύω έχει κουράσει τους παίχτες οι οποίοι αγωνίστηκαν. Ωστόσο η 7η στη βαθμολογική καταταξη Βόλφσμπουργκ, θα έλεγε κανείς έχει ανάγκη το τρίποντο καθώς βρίσκεται ακόμα εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη . Η Βόλφσμπουργκ όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα, στη φετινή Bundesliga έχει σκοράρει 9 φορές, ενώ έχει δεχτεί 10 γκολ, γεγονός που προβληματίζει τον τεχνικό της Μαρκ Βαν Μπομελ. Πέραν αυτού, ο προπονητής των γηπεδούχων δεν μπορεί να υπολογίζει για την σημερινή αναμέτρηση πέραν των μόνιμων τραυματισμών, τους Shlager X, Gerhardt, Waldschmidt αλλά η μεγαλύτερη απώλεια είναι ο βασικός επιθετικός της Weghorst, ο οποίος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό γκολ της ομάδας.


Από την άλλη συναντάμε την δυναμική Φράιμπουργκ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από τις πρώτες 8 αγωνιστικές και έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Η ομάδα της Φράιμπουργκ είναι το κλασσικό υπόδειγμα “ομάδας του προπονητή”, ο Christian Streich έχει αποτυπώσει το ποδοσφαιρικό του πλάνο άριστα στην ομάδα από το Φράιμπουργκ και αυτό φαίνεται από τα συνεχή επιτυχημένα αποτελέσματα τα οποία έχει καταφέρει. Η ομάδα του Streich έχει σκοράρει φέτος 12 φορές, ενώ έχει δεχτεί μόλις 6 γκολ , γεγονός που τρομάζει τις αντίπαλες επιθέσεις. Οι μόνες απώλειες που έχει να αντιμετωπίσει είναι του Sallai και του Schmid, δυνατών στελεχών της ομάδας, που όμως έχει συνηθίσει να αγωνίζεται χωρίς της φετινή χρονιά.


Μετά των όσων εκτέθηκαν παραπάνω, δεν είναι δυνατόν να μην ακολουθήσουμε το Χ2 αποτέλεσμα της Φράιμπουργκ.


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ


ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ 19:00

Η Σασσουολο υποδέχεται στο Mapei Stadium- Citta de tricolore, τη νεοφώτιστη Βενέτσια.


Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πέρυσι εντυπωσίαζαν σε κάθε αγωνιστική, φέτος έχουν προβληματίσει πάρα πολύ τους οπαδούς τους. Η Σασσουολο, βρίσκεται στην 15η θέση με 8 βαθμούς, όσους ακριβώς έχει και η σημερινή της αντίπαλος. Σε 8 αναμετρήσεις έχει επιτύχει 2 νίκες 2 Ισοπαλίες και έχει ηττηθεί 4 φορές γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο στρατόπεδο της. Η ομάδα του Alessio Dionisi έχει σκοράρει 9 φορές στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει δεχτεί 11 γκολ. Ο προπονητής της ομάδας κρίνεται αμφίβολο το αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ταχύτατο εξτρέμ του Jeremie Boga, ο οποίος αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες, κατά τα άλλα δεν έχει απουσίες.


Στην αντίπερα όχθη συναντάμε την νεοφώτιστη Βενέτσια , η οποία παρουσιάζεται στα σαλόνια της φετινής Serie A άκρως ανταγωνιστική, έχοντας συγκεντρώσει όπως προανέφερα 8 βαθμούς. Η ομάδα του Paolo Zanetti, έχει σκοράρει 6 φορές τη φετινή χρονιά, ενώ έχει δεχτεί 12 γκολ . Ενώ ο τεχνικός της έχει να αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς μεσοεπιθετικά, με τους Aramu, Heymans, Johnsen και Vacca να τίθενται εκτός.
Επιλογή της στήλης μας θα είναι η αντίδραση της Σασσουολο, η οποία πρέπει να αποδείξει ότι και φέτος έχει ένα ποιοτικότατο ρόστερ που αξίζει πολλά περισσότερα από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος


ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ Άσσο, και για τους πιο ρισκι Over2.5, αφού αναμένουμε ξέσπασμα των γηπεδούχων.


ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 22:00

Τέλος, ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων , όπου συναντάμε την αναμέτρηση της Αθλετικ Μπιλμπάο με την εντυπωσιακή και φέτος Βιγιαρεάλ.

Η Αθλετικο Μπιλμπάο υποδέχεται στο Σαν Μαμές την κάτοχο του Europa League Βιγιαρεάλ, σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα. Οι γηπεδούχοι φέτος, παρουσιάζουν για ακόμη μια χρονιά ένα σύνολο που πείθει, όχι όμως και εντυπωσιάζει. Με σταθερό κορμό από πέρυσι, επιδιώκουν την φετινή χρονιά να πλασαριστούν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Για να επιτευχθεί ο στόχος τους αυτός, χρειάζονται καλές εμφανίσεις κόντρα στις μεγάλες ομάδες του ισπανικού ποδοσφαίρου, μια εκ των οποίων είναι και η Βιγιαρεάλ. Η Αθλέτικ βρίσκεται στην 9η θέση τη βαθμολογίας, ενώ σε 8 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς με 3 νίκες 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Η ομάδα του Βάσκου Garcia Toral Marcelino έχει σκοράρει 7 φορές στη φετινή διοργάνωση ενώ έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ, με τον διεθνή τερματοφύλακα Unai Simon να βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα.


Από την άλλη πλευρά συναντάμε τη Βιγιαρεάλ, η οποία προέρχεται από την εμφατική νίκη με 1-4 κόντρα στην ελβετική Γιουνγκ Μπόις για το Uefa Champions League. Παρά τις μεστές ευρωπαϊκές εμφανίσεις της η Βιγιαρεάλ έχει ξεκινήσει νωθρότατα στη φετινή La Liga, αφού βρίσκεται στην 12η θέση με μόλις 11 βαθμούς. Η ομάδα του Unai Emeri έχει τη φετινή χρονιά 2 νίκες 5 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχει ενεργητικό 9 γκολ και παθητικό 5. Πέραν των υπολοίπων, ο Unai Emeri δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς τον βράχο της αμυντικής ζώνης του τον Raul Albiol.


Εκ των όσων αναφέρθηκαν και με κινητήριο παράγοντα την ανάγκη και των δύο ομάδων να πετύχουν θετικό αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση, θα επιλέξουμε το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε πολύ value απόδοση.


ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.