ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Τέσσερεις πρώην Πρωθυπουργοί προέβησαν σε δηλώσεις μετά την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή πολύ πρόωρα, όπως κι ο πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς. H παρουσία τους στην πολιτική ζωή του τόπου χαρακτηρίστηκε από ευπρέπεια, σοβαρότητα και προσφορά. Όλοι στον χώρο μας αισθάνονται προσωπικά και πολιτικά μεγάλη θλίψη για την απώλειά της.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

«Αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά με σεβασμό στη συνεπή πορεία της, στην αξιοπρεπή πολιτική της διαδρομή, στη γενναιότητα με την οποία έδωσε την πιο δύσκολη μάχη της. Στην οικογένειά της εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου», ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

«Δεν έχω λόγια είμαι συντετριμμένος που έφυγε η Φώφη μας. Ηταν μια μαχήτρια της πολιτικής και της ζωής, δίνοντας μια μάχη παλικαρίσια. Δεν έχω λόγια», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

«Πόσο κρίμα! Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις. Το να αποχαιρετήσω την Φώφη Γεννηματά, μια νέα γυναίκα, μητέρα, σύζυγο, συμπατριώτισσα κι άξια πολιτικό, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή: έντιμη κι αγωνίστρια! Ο πολιτικός κόσμος είναι πιο φτωχός. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ήταν τιμή μου που γνώρισα και συνεργάστηκα με τον άνθρωπο και πολιτικό Φώφη Γεννηματά. Αιωνία της η μνήμη!»


Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.