ZIZANIO BET: Με Ιταλικό αέρα

Το ΣΚ πέρασε και μας άφησε με 5/6 επιτυχίες , ενώ δεν είχαμε το απόλυτο λόγω της αστοχίας που είχαν οι ομάδες στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Νάπολι ( το Χ2 το πιάσαμε ).


Ημέρα ανασυγκρότησης η χθεσινή, χρόνος για μελέτη και σας παρουσιάζουμε και σήμερα Τρίτη 27/10 τις προβλέψεις μας από το στοιχηματικό κουπόνι της ημέρας.

Από το σημερινό κουπόνι ξεχωρίσαμε 3 αναμετρήσεις , όλες από την ιταλική Serie A , η οποία όπως έχουμε αναφερθεί ξανά προσφέρει πολύ θέαμα .

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΒΕΡΟΝΑ 19:30

Στο Dacia Arena του Ούντινε υποδέχεται η τοπική ομάδα την εκρηκτικη για ακόμη μια χρονιά Βερόνα. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες , με πιο σημαντική την τελευταία κόντρα στην Αταλάντα εκτός έδρας , προσδοκούν να μην βγουν ηττημένοι και στο σημερινό ματς . Η Ουντινέζε, η οποία βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς , υποσχόταν πολλά περισσότερα πριν το ξεκίνημα της χρονιάς , λόγω του ποιοτικότατου ρόστερ της . Ωστόσο υπάρχει ακόμα χρόνος . Η ομάδα του Luca Gotti , έχει σκοράρει τη φετινή χρονιά 11 φορές ενώ έχει δεχτεί 13 γκολ ( ίσως αυτή η αναντιστοιχία οφείλεται και στο δύσκολο πρόγραμμα το οποίο έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής ). Ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση το Deulofeu, γρανάζι που έχει κοστίσει η απώλεια του στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας.


Από την άλλη συναντάμε την Βερόνα , η οποία έχει ξεκινήσει καλύτερα τη χρονιά . Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 11η θέση και προέρχονται από την εμφατική νίκη με 4-1 κοντρα στη Λάτσιο , η οποία μοναχά απρόσμενη μπορεί να θεωρηθεί . Η Βερόνα είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο ανοιχτό γήπεδο , πιέζει σε όλους τους χώρους και ζοριζει οποιαδήποτε ομάδα . Σε 9 αναμετρήσεις έχει 3 νίκες 2 Ισοπαλίες και 4 ήττες . Η ομάδα του Igor Tudor , η οποία μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε σκληρές άμυνες , την φετινή χρονιά παρουσιάζεται διαφορετική . Μάλιστα, έχει σκοράρει 21 φορές ενώ έχει δεχτεί 18 γκολ Και ταξιδεύει στο Ούντινε με προσδοκίες για θετικό αποτέλεσμα.


Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως θα είναι ένα εξισορροπημενο παιχνίδι και πάντα σε τέτοια κινούμαστε υπέρ των γηπεδούχων.


Η Ουντινέζε είναι ομάδα που γνωρίζει πως να προστατεύσει την εστία της , επομένως επιλογή της στήλης μας θα είναι το:
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΒΕΡΟΝΑ : 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ & Under 3.5

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 19:30


Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Σαμπντόρια με την Αταλάντα , σε ένα ματς που βάσει στατιστικών υπόσχεται θέαμα .

Η Σαμπντόρια υποδέχεται στο Luigi Ferrari την Αταλάντα , σε ένα ματς που παρά τις απουσίες θα συναρπάσει . Οι γηπεδούχοι διατηρούν ένα αξιοσημείωτο στατιστικό , πέραν των πρώτων δύο αγωνιστικών όλα τα ματς τους έχουν βγει over2.5 , ενώ σε 6 από τις 9 αναμετρήσεις τους έχουν σκοράρει και οι 2 ομάδες . Η Σαμπντόρια βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας , μόλις 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού παρά το μεστό ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει φέτος . Είναι μια ομάδα που αρέσκεται σε υψηλούς ρυθμούς και που κυρίως από τα άκρα στοχεύει να χτυπήσει τις αντίπαλες άμυνες . Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σπέτσια , έχουν σκοράρει τη φετινή χρονιά 13 γκολ ενώ έχουν δεχτεί 17 . Ο τεχνικός της ομάδας Roberto D’Aversa , δεν μπορεί να υπολογίζει για την σημερινή αναμέτρηση τους Bereszynski , Ekdal , Damsgaard και Verre .
Από την άλλη , συναντάμε τους Μπεργκαμασκι , οι οποίοι προέρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα με την εντός έδρας ισοπαλία με την Ουντινέζε , αλλά και την εκτός έδρας ήττα στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Γιουνάιτεντ , παρά το ότι είχαν προηγηθεί με 0-2 . Τα αποτελέσματα αυτά , ωστόσο μάλλον δικαιολογημενα μπορούν να χαρακτηριστούν , λόγω των τραυματισμών 4 εκ των 5 βασικών αμυντικών της ομάδας. Η ομάδα του Gian Piero Gasperini , διατηρεί και αυτή το εντυπωσιακό στατιστικό 7 από τα 9 φετινά εγχώρια ματς της να έχουν σκοράρει αμφότερες οι ομάδες . Η Αταλάντα έχει σκοράρει 15 φορές , ενώ έχει δεχτεί 11 γκολ .
Επιλογή της στήλης μας είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν και over 2.5.


ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G & Over 2.5

ΛΑΤΣΙΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 21:45

Τέλος , ταξίδι στη Αιώνια Πόλη , όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Φιορεντίνα .

Στο εντυπωσιακό Ολίμπικο υποδέχεται η Λάτσιο την νεανική Φιορεντίνα σε μια σκληρή αναμέτρηση . Οι Λατσιάλι , οι οποίοι προέρχονται από την σκληρή ήττα κόντρα στη Βερόνα με το βαρύ 4-1 κατά τους , αλλά και από τη λευκή ισοπαλία απέναντι στη Μαρσέιγ, επιδιώκουν επιστροφή στις νίκες . Οι Ρωμαίοι, βρίσκονται στην 8η θέση , μόλις 1 βαθμό πίσω από την σημερινή αντίπαλο τους με 14 βαθμούς ( 4 νίκες 2 Ισοπαλίες 3 ήττες ). Η ομάδα του Σάρι σκοράρει κάτι παραπάνω από 2 γκολ ανά ματς , ενώ δέχεται λίγο λιγότερα από 2 γκολ.
Από την άλλη συναντάμε τη νεανική και φέτος Φιορεντίνα, η οποία επενδύει στο μέλλον της. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης και εμφανίζονται ανανεωμένοι φέτος ενώ παρουσιάζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Vincenzo Italiano, έχει σκοράρει 13 φορές ενώ η εστία τη έχει παραβιαστεί 12 και ταξιδεύει στη Ρώμη με σκεπτικό στο θετικό πρόσημο. Ωστόσο, η στήλη μας θα κινηθεί στην value απόδοση που προσφέρει το στατιστικό η Lazio να σκοράρει over1.5 goal.

ΛΑΤΣΙΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ : over1.5 goal γηπεδούχου.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.