ZIZANIO BET: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στο αγαπημένο μας μπάσκετ για την ομάδα της στήλης μας στο οποίο η ομάδα της στήλης μας έχει πολλές επιτυχίες. Τελευταία ημέρα της διαβολοβδομάδας σήμερα στην Ευρωλίγκα, η οποία κρύβει σπουδαίες αναμετρήσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ 21:00

Ο Παναθηναϊκός, μετά την εμφατική του νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές, αντιμετωπίζει στο κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α την πολύ φιλόδοξη και αθλητική Βιλλερμπάν του Κώστα Αντετοκούμπο. Οι γηπεδούχοι (2-4 νίκες), γεμάτοι αυτοπεποίθηση, θέλουν πάσει θυσία να διατηρήσουν το απόρθητο της έδρας τους για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της εισόδου στα play offs της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη με φόρα από τη νίκη τους επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις (4-2 νίκες) και να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις στη διοργάνωση. ΕΠΕΙΔΗ:
• Ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα επαναλάβει το ρεσιτάλ ευστοχίας του προηγούμενου αγώνα (15/33 τρίποντα)
• Το γρήγορο και αθλητικό στιλ της Villeurbanne δεν ματσάρει με τη φιλοσοφία των πρασίνων.
Η στήλη μας επιλέγει Βιλλερμπάν στο + 6,5.

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 19:00

Στο μακρινό Καζάν, η Ούνικς υποδέχεται την πολύπειρη Ρεάλ Μαδρίτης που, παρά την αναδόμηση και ανασύσταση της, μοιάζει να έχει ήδη δέσει σαν ομάδα και να θέτει από νωρίς στέρεες βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τίτλου έχοντας μόνο μία ήττα στην διοργάνωση. Η Ούνικς Καζάν από την άλλη πέτυχε την Τετάρτη τη δεύτερη της νίκη στη διοργάνωση με 83-69 απέναντι στη Μπασκόνια. Εδώ η απόφαση μοιάζει ξεκάθαρη . ΕΠΕΙΔΗ:
• Οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα (5-1 νίκες) και αποτελούν πολύ πιο έμπειρη ομάδα, με βαθύτερο ρόστερ.
• Οι Ρώσοι παρά τη νίκη τους και τη βελτίωση του ρεκόρ τους σε (2-4 νίκες), δεν αποτελούν φόβητρο.
Η στήλη μας επιλέγει Ρεάλ Μαδρίτης στο -2,5.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.