ZIZANIO BET: Η αγαπημένη μας μέρα

Ακόμα ένα Σαββάτο συντροφιά και το Zizanio Bet είναι εδώ. Η μέρα που κάθε ποδοσφαιρόφιλος περιμένει είναι εδώ και υπόσχεται γκολ σκορ και θέαμα. Σήμερα 30/10 το κουπόνι παρουσιάζει εξέχουσες αναμετρήσεις , δυνατά ντέρμπι και εμείς ξεχωρίσαμε για σας 3 προγνωστικά σε value αποδόσεις .

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ 17:00

Η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ τη φορμαρισμένη φέτος (άλλωστε έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της) Μπράιτον. Η Λίβερπουλ , η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας δεν έχει δικαίωμα για παραπατήματα εντός έδρας , αφού η εξαιρετική Τσέλσι εμφανίζεται όλο και πιο σίγουρη στα πόδια της , στη μάχη για τον τίτλο, ενώ έχει και το μεγαθήριο της Σίτυ 1 βαθμό μόλις πίσω να παραμονεύει. Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι είναι αήττητοι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ σε 9 αναμετρήσεις έχουν 6 νίκες και 3 ισοπαλίες ( 2 εξ αυτών κόντρα σε Σίτυ και Τσέλσι) . Η ομάδα του Jurgen Klopp σκοράρει 3 γκολ ανά ματς μ.ο. , ενώ σε 9 αναμετρήσεις έχει δεχτεί 6 γκολ ( κοντά στο 0.6 γκολ ανά ματς ). Ο τεχνικός των Reds , δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς τους τραυματισμένους Μιλνερ και Φαμπινιο ( πέραν των υπολοίπων ).


Από την άλλη συναντάμε την Μπράιτον , η οποία έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην Πρέμιερ λιγκ και βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης . Η Μπράιτον σε 9 αναμετρήσεις έχει 4 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες , έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς. Η ομάδα του Graham Potter είναι μια κλειστή ομάδα που αρέσκεται στο τακτικό παιχνίδι και στα σκληρά μαρκαρίσματα ( γεγονός που προδίδει και ο υψηλός αριθμός καρτών που έχουν δεχτεί ). Οι “Γλάροι” σκοράρουν αλλά και δέχονται ακριβώς 1 γκολ μ.ο. ανά ματς , στατιστικό που αποδεικνύει το τακτικό και σκληρό πλάνο του τεχνικού τους . Δεν είναι διαθέσιμοι για το σημερινό ματς οι Wellbeck και Burn(σημαντικά γρανάζια της φετινής πορείας της Μπράιτον).
Η στήλη μας θα ακολουθήσει την εξαιρετική φόρμα και κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λίβερπουλ σε συνδυασμό με την αρκετά καλη επιθετική λειτουργία της Μπράιτον και θα επιλέξει νίκη Λίβερπουλ με γκολ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ : 1 & over 2.5

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΛΕΙΨΙΑ 19:30

Επόμενο μας ταξίδι , στην πλούσια από γκολ Bundesliga και πιο συγκεκριμένα πετάμε για Φρανκφούρτη.

Η Άιντραχτ υποδέχεται στο Deutsche Bank Park της Φρανκφούρτης την Λειψία , σε μια σκληρή αναμέτρηση .
Οι γηπεδούχοι στη Γερμανία προβληματίζουν έντονα φέτος , με ένα από τα πολλά παραδείγματα την ήττα κόντρα στην νεοφώτιστη Μπόχουμ την προηγούμενη αγωνιστική . Πέραν της Γερμανίας ωστόσο στην Ευρώπη έχουν εμφανίσει καλό πρόσωπο , με 2 νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Αντβέρπ να έχουν προηγηθεί. Παρόλα αυτά η ομάδα του Oliver Glasner βρίσκεται στην εφιαλτική 15η θέση της φετινής Μπουντεσλίγκα , μόλις μία θέση πάνω απο την ζώνη υποβιβασμού , έχοντας συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές . Οι γηπεδούχοι σκοράρουν 1γκολ μ.ο. ανά ματς, ενώ δέχονται λίγο παραπάνω από 1.5 μ.ο. ο Glasner δεν μπορεί να υπολογίζει τον βασικό επιθετικό του Paciencia.


Από την άλλη συναντάμε την Λειψία , η οποία πλέον δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της παρά το μουδιασμενο ξεκίνημα που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην απώλεια του Julian Nagelsmann. Oι φιλοξενούμενοι χρειάζονται μάλιστα το τρίποντο στη σημερινή αναμέτρηση αφού βρίσκονται και αυτοί χαμηλά στην 6η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Η ομάδα του Jesse March , η οποία προέρχεται από την νίκη με 4-1 κόντρα στην Γκροιτερ Φιρτ για τα εγχώρια και από την μεστή εμφάνιση στο Παρίσι κόντρα στη Παρί παρά την ήττα πιστεύουμε θα κυριαρχήσει στην σημερινή αναμέτρηση. Η Λειψία σκοράρει λίγο παραπάνω από 2 γκολ ανά ματς , ενώ δέχεται ακριβώς 1 γκολ μ.ο.
Θα επιλέξουμε την εκτός έδρας νίκη της Λειψίας για αυτή την αναμέτρηση.


ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΛΕΙΨΙΑ : 2ΠΛΟ


FUN BET : Ο Αντρέ Σίλβα να βρει δίχτυα , σε ένα γήπεδο που έχει σκοράρει πάμπολλες φορές.
ΑΝΤΡΕ ΣΙΛΒΑ: Να σκοράρει.

ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 22:00

Τέλος , ταξίδι στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Τορίνο για να ασχοληθούμε με την αναμέτρηση των αγαπημένων μας “Il Toro”.

H Τορίνο υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο την Σαμπντόρια σε ένα ματς πολλά υποσχόμενο. Οι γηπεδούχοι , παρά το δυναμικότατο ξεκίνημά τους, έχουν πλέον υποχωρήσει στην 13η θέση με 11 βαθμούς. Οι “Ταύροι” , οι οποίοι πλέον μπορούν να υπολογίζουν και τους Μπελοτι και Ζαζα , επιθετικό δίδυμο που τρομάζει ακόμα και τις καλύτερες άμυνες , θα ριχτούν στην μάχη για το τρίποντο μοορστα στους οπαδούς τους. Η ομάδα του Ivan Juric , αρέσκεται στο γρήγορο ποδοσφαιρο και σκοράρει 1.2 γκολ μ.ο. ενώ δέχεται 1.1 γκολ ανά ματς . Παρά την ενσωμάτωση των Μπελοτι και Ζαζα , ο τεχνικός της Τορίνο δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς τους Ανσαλντι και Μαντραγκορα , σημαντικά μηχανάκια στην ανασταλτική κυρίως λειτουργία της ομάδας.
Στην αντίπερα όχθη συναντάμε την Σαμπντόρια , η οποία ταξιδεύει στο Τορίνο με τη σκέψη σε θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις 2 θέσεις κάτω από την Τορίνο και 2 βαθμούς εξίσου. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Αβερσα , όπως έχουμε αναφέρει ξανά είναι ομάδα του “όσα βάλω και όσα φάω” με τα περισσότερα της ματς να προσφέρουν θέαμα. Μάλιστα οι τελευταίες 5 αναμετρήσεις της Σαμπντόρια , μιας ομάδας που σκοράρει 1.4 γκολ ανά ματς και δέχεται ακριβώς 2 γκολ μ.ο. , έχουν λήξει G/G και με υψηλό σκορ.


Επιλογη της στήλης μας είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν , σε απόδοση που εξιτάρει (δεν γνωρίζω μήπως αργότερα η απόδοση πέσει).
ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ : G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.