ZIZANIO BET: Σήμερα είναι Κυριακή

Κυριακή ημέρα των σπορ και το κουπόνι της σημερινής ημέρας 31/10 παρουσιάζει εξαιρετικές αναμετρήσεις. Χθες η στήλη μας δεν πήγε και πολύ καλά , άλλωστε ήταν ημέρα που τα περισσότερα φαβορί γκέλαραν και που η κούραση της διαβολοβδομάδας για τα περισσότερα πρωταθλήματα επηρέασε την αγωνιστική απόδοση των ομάδων.
Σήμερα , λόγω και της χθεσινής απογοήτευσης θα ανεβάσουμε λίγο το ρίσκο επιλογής των σημείων μας.

ΤΖΕΝΟΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ 16:00

Πρώτο ταξίδι , στην αγαπημένη Serie A , και αν και προβλέπουμε σχεδόν όλες τις σημερινές αναμετρήσεις να έχουν γκολ , εμείς θα διαλέξουμε την μεγαλύτερη απόδοση.

Η Τζένοα υποδέχεται στο Λουίτζι Φεραρις την νεοφώτιστη Βενέτσια , ομάδες με τις οποίες έχουμε ασχοληθεί ξανά. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα τη φετινή χρονιά και βρίσκονται στις θέσεις υποβιβασμού έχοντας συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς. Η ομάδα του Davide Ballardini , πάρα ορισμένες τρομερές ανατροπές που έχει πετύχει δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει το ποδόσφαιρο που είναι ικανοί οι ποδοσφαιριστές της. Η Τζένοα τη φετινή χρονιά σε 10 αναμετρήσεις έχει μόλις μία νίκη. Το παράξενο είναι ότι οι γηπεδούχοι σκοράρουν 1.5 γκολ ανά ματς μ.ο. και παρόλα αυτά δεν μπορούν να κερδίσουν αγώνες λόγω της κακής αμυντικής ισορροπίας της ομάδας , αφού δέχονται 2.2 γκολ μ.ο. εντός έδρας η Τζένοα δεν έχει ακόμη κερδίσει και θα κυνηγήσει με πάθος την πρώτη της νίκη ( ο διπλασιασμός του άσσου δεν είναι επίσης κακή επιλογή , αλλά είπαμε , όχι σήμερα σημεία ) .
Από την άλλη συναντάμε τη νεοφώτιστη Βενέτσια , η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την Τζένοα και θα έλεγε κανείς ότι έχουν υλικό για να σώσουν την χρονιά στη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 2 νίκες τη φετινή χρονιά και έχουν στερηθεί πολλούς βαθμούς τους οποίους δεν τους έχει χαρίσει η μεστή εμφάνιση τους. Η ομάδα του Paolo Zanetti σκοράρει κάτι λιγότερα από 1 γκολ ανά ματς ενώ δέχεται περίπου 1.7 γκολ. Ωστόσο στα εκτός έδρας ματς της σκοράρει περίπου 1 γκολ ανά ματς.
Η επιλογή της στήλης μας θα είναι το line του over.
ΤΖΕΝΟΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ: over2.5 goal

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 18:30

Στη συνέχεια , ταξιδεύουμε στην άκρως ανταγωνιστική φέτος Πρέμιερ Λιγκ , σε μία αναμέτρηση που αν μη τι άλλο είναι ικανή για εκπλήξεις.

Η Άστον Βίλα υποδέχεται στο Villa Park του Birmingham την Γουέστ Χαμ και οι δύο ομάδες τη φετινή χρονιά παρουσιάζουν πληρέστατο ποδόσφαιρο , ενώ οι προσθήκες που έχουν κάνει στα ρόστερ τους έχουν ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο. Η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 15η θέση παρά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα , αφού προέρχεται από 3 σερί ήττες , με κερασάκι στην τούρτα την ανατροπή από 2-0 εντός έδρας από την Γουλβς. Η ομάδα του Smith Dean παρα το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει και τις προσθήκες, όπως αναφέραμε προηγουμενως δεν έχει αποδόσει τα δέοντα βαθμολογικά κάτι που ο τεχνικός τους σκοπεύει να αλλάξει. Οι Χωριάτες την φετινή χρονιά σκοράρουν περίπου 1.2 γκολ ανά ματς ενώ δέχονται λίγο περισσότερα από 1.5. Εντός έδρας το σκηνικό αλλάζει ωστόσο , αφού σκοράρουν 2 γκολ μ.ο. ανά ματς και δέχονται ένα. Με οχυρό το Βίλα Παρκ θα παλέψουν για θετικό αποτέλεσμα. {Στο σημείο αυτό δεν μπορώ να μην σας προτρέψω για ένα φαν μπετακι να παίξετε τον Ντάνι Ινγκς να σκοράρει οποτεδήποτε στο παιχνίδι, ο άνθρωπος είναι γεννημένος γκολ}.


Στην άλλη μεριά έχουμε την Γουέστ Χαμ , η οποία και φέτος συγκλονίζει και με τα άκρως θετική αποτελέσματα της έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας με τον πήχη να είναι πολύ ψηλά. Τα Σφυριά τη φετινή χρονιά έχουν μόλις 2 ήττες και υπόσχονται στους φίλους της ομάδας πολλά. Τα Σφυριά σκοράρουν περίπου 1.7 γκολ ανά ματς , ενώ δέχονται 1γκολ μ.ο. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος , ένα περίεργο στατιστικό , η ομάδα της Γουέστ Χαμ στα εκτός έδρας παιχνίδια εμφανίζεται ανώτερη των περιστάσεων από ότι στα εντός. Εκτός έδρας η Γουέστ Χαμ σκοράρει 2 γκολ ανά ματς ενώ δέχεται περίπου 1. Ο προπονητής της ομάδας David Moyes δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες και παρουσιάζει την ομάδα του πλήρη.
Βάσει στατιστικών και εδώ θα επιλέξουμε το over 2.5 σε απόδοση που προκαλεί.


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ : over 2.5 goal.

ΠΑΣ ΓΙAΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30

Τέλος , για πρώτη φορά φέτος θα ασχοληθούμε με το εγχώριο πρωτάθλημα για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης για μια απόδοση που εξιταρει.

Ο Πας υποδέχεται στους Ζωσιμάδες τον Αστέρα Τρίπολης σε μία αναμέτρηση που αναμένεται σκληρή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας όντας εντυπωσιακοί εντός έδρας , ενώ έχουν σπουδαία αποτελέσματα απέναντι στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά τη φετινή χρονιά έχει σκοράρει σε 7 αγωνιστικες 5 γκολ και τόσα έχει δεχτεί εξίσου. Εντός έδρας το σκηνικό αλλάζει , αφού σκοράρει 1 γκολ μ.ο. ανά ματς και τόσα δέχεται εξίσου.


Από την άλλη ο Αστέρας ταξιδεύει στα Γιάννενα από το νικηφόρο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό με 2-1 , ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι , βρίσκονται στην 9η θέση μόλις 1 βαθμό πίσω από τον Πας και προσδοκούν να μην ανοίξει άλλο η διαφορά τους μετά το σημερινό ματς. Η ομάδα του Milan Rastavac, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα τη φετινή χρονιά , νομίζω ωστόσο ότι πλέον έχει βρει τα πατήματα της και με τους ποιοτικοτατους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στη επιθετική της γραμμή θα λύσει το εν λόγω πρόβλημα . Για του λόγου το αληθές , η ομάδα από την Τρίπολη σε 7 αγωνιστικες έχει σκοράρει 4 γκολ , 2 εκ των οποίων την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ έχει δεχτεί 7 γκολ. Εκτός έδρας η ομάδα της Τρίπολης σε 4 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 2 φορές.


Επιλογή της στήλης μας για το συγκεκριμένο ματς το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.