ZIZANIO BET: Ευρωπαϊκή βραδιά

Τρίτη 2/11 και η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στους δέκτες μας και το κουπόνι μας προκαλεί να ασχοληθούμε με τις σημερινές αναμετρησεις.

ΜΑΛΜΕ – ΤΣΕΛΣΙ 20:00

Πρώτα θα ταξιδέψουμε στη Σουηδία και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Μάλμε με τη Τσέλσι για την 4η αγωνιστική ημέρα του 8ου ομίλου του φετινού Champions League. Στο Eleda Stadium υποδέχεται η Μάλμε την Τσέλσι σε ένα ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες.


Οι γηπεδούχοι εάν θέλουν να έχουν ελπίδες για μια θέση που τους επιτρέπει να αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να μαζέψουν βαθμούς από την σημερινή αναμέτρηση , σε ένα τελικό με πολύ δύσκολο αντίπαλο. Οι πρωταθλητες Σουηδίας , οι οποίοι και αυτη τη στιγμή βρίσκονται στη πρώτη θέση του σουηδικού πρωταθλήματος , δεν έχουν καταφέρει ακόμη να συγκεντρώσουν βαθμο “στα ευρωπαϊκά τους”. Μάλιστα στα 3 πρώτα ματς δεν σκόραραν ούτε μια φορά ενώ δέχτηκαν 11 γκολ , στατιστικά που φανταζομαστε δεν αρέσουν καθόλου στις τάξεις της ομάδας. Ο τεχνικός των Σουηδών , Γιον Νταλ Τομανσον δεν μπορεί να υπολογίζει τον πολύπειρο μέσο του Christiansen για την σημερινή αναμέτρηση.


Από την άλλη συναντάμε το φετινό καλοκουρδισμενο μηχανάκι του Τούχελ. Η Τσέλσι τη φετινή χρονιά βρίσκεται στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής και έχει αποδείξει ότι δεν σταματάει πουθενά. Προέρχεται από 6 σερί νίκες , ενώ φέτος έχει γνωρίσει όλη τη χρονιά μόνο 2 ήττες. Μια κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ και μια απέναντι στη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ ( εκτός έδρας ) , η οποία την έχει αφήσει και στην δεύτερη θέση του ομίλου. Η Τσέλσι έχει σκοράρει σε 3 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις 5 φορές , ενώ έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ. Ο τεχνικός των “Μπλε” , ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει για την σημερινή αναμέτρηση τους Lukaku , Werner , Mount και τον φορμαρισμένο Kovacic.


Δεδομένου του τελευταίου και με όσα αναφέραμε για το βαθμολογικό ενδιαφέρον , θεωρούμε πως η Τσέλσι θα κερδίσει χωρίς να επιτύχει πολλά γκολ ωστόσο.


ΜΑΛΜΕ – ΤΣΕΛΣΙ : 2 & UNDER3.5


ΑΤΑΛAΝΤΑ – ΜAΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝAΙΤΕΝΤ 22:00

Συνεχίζουμε το ευρώπαικο μας ταξίδι για να κουνήσουμε σεντόνι στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο.

Η Αταλάντα υποδέχεται στο Gewiss Stadium του Μπέργκαμο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ακόμα μία μάχη με εντονότατο βαθμολογικό ενδιαφέρον.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση του 6ου ομίλου του Ch.L. σκοπεύουν σε θετικό αποτέλεσμα ώστε να θέσουν γερά θεμέλια για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Η Αταλάντα , η οποίο προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A , στο τελευταίο ευρωπαϊκό της παιχνίδι , παρότι προηγήθηκε με 0-2 κόντρα μέσα στο Old Trafford κόντρα στη σημερινή αντίπαλο της δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της και μάλιστα να ηττηθεί με σκορ 3-2 από την ανατρεπτική Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Gasperini στην Ευρώπη σε 3 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 5 φορές ενώ έχει δεχτεί 5 γκολ εξίσου , γεγονός που μαρτυρά την όρεξη που έχει για γρήγορο ποδοσφαιρο και θέαμα. Το πρόβλημα ωστόσο που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των Μπεργκαμασκι με την απώλεια των 4ων από τους 5 βασικούς του αμυντικούς ( Toloi
, Gosens , Pessina , Hateboer ) , δεν έχει επιλυθεί.


Από την άλλη οι Διάβολοι του Solskjaer ταξιδεύουν την Ιταλία με σκοπό ένα αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου τους. Η Μάντσεστερ , η οποία προέρχεται στα εγχώρια από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Τότεναμ με 0-3 προσπαθεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που της προκάλεσε η Liverpool στο Old Trafford , με το εμφατικό 0-5 κατά της. Είναι πλέον φανερό πως η Γιουνάιτεντ , είναι κάθε τι άλλο παρά σταθερή τη φετινή χρονιά , ενώ τα γκολ ” πάνε και έρχονται “. Η ομάδα του Ole Gunnar Solskjaer στην Ευρώπη έχουν σκοράρει 6 φορές ενώ έχουν δεχτεί 5 γκολ , ποσοστό κοντά στα 2 γκολ ανά ματς τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα.
Σύμφωνα με τα εν λόγω η στήλη μας θα επιλεγεί το line του over στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.


ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. : OVER 2.5 goal


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΖΕΝΙΤ 22:00

Τέλος , παραμένουμε στην Ιταλία, μόνο που μεταφερόμαστε στο Τορίνο αυτή τη φορά.

Η δεύτερη σημερινή αναμέτρηση του 8ου ομίλου βρίσκει αντιμέτωπες τις δύο ομάδες που κάθε μία για το λόγο της επιθυμεί ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο Juventus Stadium υποδέχεται η Γιούβε την Ζενίτ και επιθυμεί ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η Γιούβε , η οποία έχει 3 στις 3 νίκες στον όμιλο προέρχεται από την απρόσμενη νίκη κοντρα στη Βερόνα για τη Serie A γεγονός που προδίδει ίσως τις βλέψεις των Ιταλών για το σημερινό ματς. Παρά τη θλιβερή 9η θέση της Γιούβε στο πρωτάθλημα , η ομάδα του Allegri θριαμβεύει στην Ευρώπη και μάλιστα έχει σκοράρει 5 φορές ενώ δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ. Ο τεχνικός της Γιούβε δεν μπορεί να υπολογίζει τους De Sciglio, Ramsey και Kean για την σημερινή αναμέτρηση. Από την άλλη η Ζενίτ ταξιδεύει στην Ιταλία με σκοπό να κρατήσει ζωντανό το όνειρο για συνέχεια στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση ή έστω να θέσει γερά θεμέλια για την 3η θέση που θα της εξασφάλισε συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Ρώσοι , οι οποίοι προέρχονται από δύο σερί επιβλητικές νίκες εγχώρια , τη προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν με 7-1 την εξίσου Ευρωπαϊκή Σπαρτάκ Μόσχας( Europa League ) , γεγονός που αποδεικνύει την εξαιρετική φόρμα την οποία βρίσκονται. Μάλιστα η Ζενίτ στην προηγούμενη ευρωπαϊκή της υποχρέωση εντός έδρας με την Γιουβέντους , ηττήθηκε με μόλις 1 γκολ (0-1) , παρότι κάνεις θα έλεγε ότι παρουσιάστηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο τεχνικός της ομάδας Sergey Semak , αναγνωρίζει το επιθετικό δαιμόνιο της ομάδας του τις τελευταίες αγωνιστικές και θα την παρουσιάσει έτσι ώστε να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των Ιταλών. Ευελπιστούμε πως ο Μάλκομ θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην σημερινή αναμέτρηση , κάτι το οποίο φαίνεται να δείχνουν και τα ρεπορτάζ των Ρώσων και θα κινηθούμε σε ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΙΑ. Επιλογή της στήλης μας θα είναι η Γιουβέντους να δεχτεί το πρώτο της Ευρωπαϊκό Γκολ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΖΕΝΙΤ : over 0.5 goal Φιλοξενούμενου.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.