ZIZANIO BET: Νύχτα Europa League

Η χθεσινή μέρα μας άφησε μια χαρμολύπη , 5/6 σημεία στις δύο αγωνιστικές ημέρες του Uefa Champions League και η Λίβερπουλ μας στέρησε το απόλυτο. Πράγματι , 2-0 ημίχρονο με κόκκινη κάρτα η Ατλέτικο , δύο ακυρώμενα γκολ για χιλιοστά λόγω οφσάιντ και ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών μας στέρησαν την απόλυτη επιτυχία. Δεν πειράζει , στο μυαλό μας κάναμε το απόλυτο παρότι οι τσέπες μας διαφωνούν…. Συνεχίζουμε σήμερα δυναμικά. Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και η στήλη μυρίζει Uefa Europa League.

ΛΕΣΤΕΡ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 22:00

Πρώτο μας ταξίδι στην Αγγλία , όπου η Λέστερ υποδέχεται στο King Power Stadium, την δυναμική Σπαρτάκ Μόσχας , η οποία θα έλεγε κανείς ότι της έβαλε δύσκολα στην Ρωσία. Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι προέρχονται από μια εμφάνιση που προβλημάτισε εντός έδρας κόντρα στην Άρσεναλ και την ανάγκασε στην ήττα με 0-2 , στη προηγούμενη αναμέτρηση για το Europa League , τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Ρώσους , είχαν όμως τον υπερήρωα του Daka , ο οποίος με 4 γκολ τους χάρισε τη νίκη και την ανατροπή (αφού είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0). Η Λέστερ , η οποία βρίσκεται στην 11η θέση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ παρά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα. Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά δρώμενα , η Λέστερ βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου ( πίσω από Νάπολι και Λέγκια Βαρσοβίας ) , με 4 βαθμούς και καίγεται για την νίκη στο σημερινό ματς. Μάλιστα η ομάδα του Brendan Rodgers ,σε 3 αναμετρήσεις έχει σκοράρει και έχει δεχτεί 2 γκολ ανά μ.ο εξίσου. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Barnes , Perez , Perreira και Maddison. Από την άλλη συναντάμε την Σπαρτάκ Μόσχας , η οποία ταξιδεύει στο Λέστερ με τον τίτλο του αουτσάιντερ , κάτι το οποίο σκοπεύει να αμφισβητήσει. Η Σπαρτάκ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ροστόφ και την πολύ βαριά ήττα κόντρα στη Ζενίτ με 7-1. Παρά ταύτα , στο προηγούμενο ματς έβαλε πολύ δύσκολα στη Λέστερ και αποδεικνύει ότι είναι μια ομάδα η οποία δεν κοιτάζει αντιπάλους , παλεύει κάτω από οποιαδήποτε περίσταση. Στο Ρωσικό πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά , βρισκόμενη στην 9η θέση και θα έλεγε κανείς πως μια σημερινή καλή εμφάνιση θα είναι μαξιλαράκι για την παραμονή του τεχνικού της Rui Vitoria. Η Σπαρτάκ , στα πλαίσια του ομίλου της έχει σκοράρει σε 3 αναμετρήσεις 6 φορές ( 2 γκολ ανά ματς ) ενώ έχει δεχτεί 7 γκολ, στατιστικό που εμφανίζει την διάθεση της για επιθετικό ποδόσφαιρο με γρήγορους ρυθμούς. Με βάση τα παραπάνω και θέλοντας να είμαστε λίγο πιο σέιφ θα κινηθούμε στο ασιατικό line του over.

ΛΕΣΤΕΡ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ : ΑΣΙΑΤΙΚΟ over 3.0 goal.

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΑΤΣΙΟ 22:00

Συνεχίζουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι και προσγειωνόμαστε στη Μασσαλία

Η Μαρσέιγ υποδέχεται στο Βελοντρόμ την Λάτσιο σε μια σκληρή αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη συνέχεια των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι προέρχονται από τη νίκη κόντρα στη Κλερμόν εκτός έδρας και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Νις και Παρί παρά τις μεστές εμφανίσεις , σκοπεύει μόνο σε θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς και περισσότερο στη νίκη , η οποία θα την τοποθετούσε πάνω από την αντίπαλο της. Η προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Ρώμη ήταν άκρως νοχελική με την λευκή ισοπαλία να το επιβεβαιώνει .Η ομάδα του Sampaoli παίζει ένα πολύ συντηρητικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη έχοντας σκοράρει σε 3 αναμετρήσεις μόλις μια φορά , έχοντας δεχτεί ένα γκολ μόνο εξίσου. Ο τεχνικός της ομάδας δεν έχει να υπολογίζει καμία απώλεια. Από την άλλη συναντάμε τη Λάτσιο , η οποία προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Ατάλαντα στο Μπέργκαμο και η προηγούμενη λευκή ισοπαλία με την Μαρσειγ ειναι το μόνο ματς που δεν έχουν σκοράρει φέτος οι Λατσιάλι. Η ομάδα του Sarri παρά την επιθετική ευχέρεια που παρουσιάζει στη Serie A , στα πλαίσια του Europa League δείχνει να ζορίζεται όσον αφορά το σκοράρισμα. Σε 3 αναμετρήσεις έχουν σκοράρει μόλις 2 γκολ , ενώ έχουν δεχτεί μόνο 1. Παρόλα αυτά θεωρούμε πως το σημερινό ματς επειδή έχει σχεδόν μορφή τελικού , η επιθετική γραμμή της Λάτσιο θα βρει διεξόδους. Ευελπιστώντας στο ότι θα αγωνιστεί ο Ιμόμπιλε και στην ποιότητα της επιθετικής γραμμής της Μαρσέιγ η επιλογή της στήλης μας θα είναι το μα σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες.

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΑΣΤΣΙΟ G/G

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΕΤΙΣ 22:00

Τελευταίο μας ταξίδι για σήμερα , θα είναι στη Λεβερκουζεν για την αναμέτρηση της Μπάγερν Λεβερκουζεν με την Μπέτις στα πλαίσια του 7ου ομίλου του Europa League. Η Μπάγερν υποδέχεται στο Bay Arena την Μπέτις στη μάχη κορυφής του ομίλου . Οι γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 απέναντι στη Βόλφσπουργκ μοιράστηκε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Μπέτις με ακριβές σκορ 1-1 . Οι Γερμανοί οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς με 2 νίκες και την προηγούμενη ισοπαλία έχουν σκοράρει σε 5 αναμετρήσεις 7 φορές ενώ έχουν δεχτεί μόλις 2 γκολ . Η σημερινή αναμέτρηση θα μας επέτρεπε εύκολα να κινηθούμε σ ένα θετικό αποτέλεσμα για την Λεβερκουζεν ωστόσο ο τεχνικός της έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες του Aranguiz , Baumgortling, Bellarabi , Fonsu Mensah , Shic και Alario καθένας εκ των οποίων έχει φανέλα βασικού την φετινή χρόνια . Από την άλλη συναντάμε την Μπέτις η οποία ταξιδεύει στην Γερμανία με σκοπό να μην επιτρέψει στη Μπάγερν να ξεφύγει στη βαθμολογία . Οι Ισπανοί προέρχονται από την ήττα με 3-0 κοντά στην ατλετικο αλλά και τη νίκη με 4-1 κόντρα στη Βαλένθια . Οι φιλοξενούμενοι στα ευρωπαϊκά τους έχουν σκοράρει 8 φορές ενώ έχουν δεχτεί 5 γκολ στατιστικό που αποδεικνύει τόσο την ποιότητα στην επιθετική της γραμμή αλλά και την ανισορροπία της αμυντικής της λειτουργίας κάτι το οποίο επιβαρύνει η απώλεια του Bellerin. Επιλογή της στήλης μας θα είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν και over 2,5 αφού περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΕΤΙΣ : GG & OVER 2,5

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.