ZIZANIO BET: Μετά από ρεπό ταμείο

Σάββατο σήμερα και σύμφωνα με την παράδοση , μετά από κάθε ρεπό έπεται ταμείο. Η λατρεία που έχουμε στο ποδόσφαιρο μας έκανε να καθυστερήσουμε τη σημερινή στήλη ( το γήπεδο είναι γήπεδο ) αλλά δεν θα σας αφήναμε έτσι.


Κουπόνι με σκληρές αναμετρήσεις για δυνατούς λύτες αλλά δεν φοβόμαστε.
Ας ξεκινήσουμε ακόμα μια φορά το ταξίδι μας.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 19:30

Πρώτο μας ταξίδι στην πιο απαιτητική διοργάνωση της Ευρώπης και σε ένα ματς που είναι απαραίτητο για την ανάκαμψη των 2 ομάδων.


Η Μπράιτον υποδέχεται στο Falmer Stadium την ουραγό Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι ξεκίνησαν εξαιρετικά τη σεζόν δείχνουν να χουν χασει το άστρο τους και κηνυγανε την επιστροφή στις επιτυχίες. Η Μπράιτον βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας ενώ είχε φτάσει μέχρι και την 3η θέση. Η ομάδα του Graham Potter φέτος έχει σκοράρει 11 φορές , ποσοστό που ανέρχεται στο 1.1 γκολ ανα ματς , ενώ έχει δεχτεί τον ίδιο αριθμό γκολ. Ο τεχνικός των Γλάρων δεν μπορεί να υπολογίζει τους Wellbeck και Burn , σημαντικά γρανάζια της μηχανής του.
Από την άλλη η Νιούκαστλ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και κάθε ματς πλέον είναι σημαντικό για αυτή. Ταξιδεύει στο Μπράιτον με το μυαλό σε θετικό αποτέλεσμα. Η Νιούκαστλ φέτος έχει σκοράρει ισάριθμα γκολ με την αντίπαλο της , ενώ έχει δεχτεί τον αριθμό των 23 γκολ σε 10 αγωνιστικές. Ο τεχνικός της ομάδας δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες και παρατάσει την ομάδα πλήρη.


Λόγω του ισχυρού κινήτρου της Νιούκαστλ για θετικό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την επιθετική ευχέρεια της Μπράιτον θα επιλέξουμε το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε βαλιου απόδοση.


ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ : G/G

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 21:45

Επόμενο μας ταξίδι στο Κάλιαρι για την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την Αταλάντα. Η Κάλιαρι υποδέχεται στο Sardegna Arena την Αταλάντα σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα.


Οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατηγορίας έχουν ισχυρό κίνητρο για βαθμούς , ωστόσο δύσκολο έργο. Η ομάδα του Walter Marazzi , έχει δυνατά ονόματα στο δυναμικό της και περιμένει να αποδώσουν σε αυτό το απαιτητικό ματς. Ωστόσο αντιμετωπίζει πολλες απουσίες , σπουδαιότερες οι των Balde Keita και Caceres. Οι γηπεδούχοι φέτος έχουν σκοράρει 12 γκολ ( 1 γκολ ανά ματς ) και έχουν δεχτεί 24 , γεγονός που προβληματίζει τον τεχνικό τους. Παρόλα αυτά κοιτάνε στα μάτια οποίαδηποτε αντίπαλο.


Απο την άλλη , η Αταλάντα ταξιδεύει στο Κάλιαρι με σκοπό τη νίκη που θα την βοηθήσει να σκαρφαλώσει ψηλότερα στον πίνακα , από την τωρινή 4η θέση. Η ομάδα του Gasperini αντιμετωπίζει ακόμη τις βασικές απουσίες των 4 αμυντικών της, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και κερδίζει τα ματς από την επίθεση. Οι Μπεργκαμασκι φέτος σκοράρουν σε 11 αναμετρήσεις στη Serie A 20 φορές , ενώ έχουν δεχτεί 11 γκολ , στατιστικό που ανέρχεται σε over 2.5 goal ανά ματς.


Επιλογή της στήλης μας θα είναι το line του over.


ΚΑΛΙΑΡΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ : over 2.5

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡIΤΗΣ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 22:00

Τέλος , μεταφερόμαστε στη Μαδρίτη για την αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.
Η Ρεάλ υποδέχεται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Ράγιο Βαγιεκάνο , τη φετινή έκπληξη της La Liga.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχουν το μυαλό τους μόνο στη νίκη η οποία θα μεταθέσει το βάρος της διατήρησης της πρώτης θέσης στην Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Αντσελοτι φέτος έχει σκοράρει στα εγχώρια 26 γκολ σε 11 αναμετρήσεις , ενώ έχει δεχτεί 12 γκολ. Προέρχεται από την νίκη για το Champions League κόντρα στη Σαχτάρ και ίσως εμφανιστεί λίγο κουρασμένη στη σημερινή αναμέτρηση.
Ο τεχνικός των Μαδριλένων δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ροντρίγκο και Βαλβέρδε , πέραν των υπολοίπων.
Από την άλλη , συναντάμε την φετινή έκπληξη , όπως προαναφέραμε της Φετινής Λα λιγκα , τη νεοφώτιστη Ράγιο Βαγιεκάνο , η οποία έχει θέσει τον πήχη ψηλά και πλασάρεται στην 6η θέση της βαθμολογίας πάνω ακόμα και από την Μπαρτσελόνα. Η Ράγιο ταξιδεύει στη Μαδρίτη με τον τίτλο του αουτσάιντερ αλλά έχει αποδείξει κόντρα στις “μεγάλες” ότι ουδέποτε έχει φοβηθεί. Η ομάδα του Andoni Iraola έχει άστρο φέτος και το αποδεικνύει φορά με τη φορά. Φέτος έχει σκοράρει 18 φορές ενώ έχει δεχτεί όσα γκολ και η Ρεάλ και το παιχνίδι θα είναι πολύ πιο δύσκολο από την απόδοση που δίνουν στους γηπεδούχους για νίκη.


Επιλογή της στήλης μας βάσει των ανωτέρω θα είναι αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ : G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.