ZIZANIO BET: Κυριακή… στοιχηματική γιορτή

Κυριακή 21 Νοεμβρίου σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι παρουσιάζει εξέχουσες αναμετρήσεις με αποδόσεις που προκαλούν. Παρά την χθεσινή αποτυχημένη ημέρα (η διακοπή μας έκανε να χάσουμε τη φόρμα μας) ευελπιστούμε σε μια πετυχημένη σημερινή με λίγο πιο balanced αποδόσεις για την επιστροφή στις επιτυχίες. Ακόμη μια Κυριακή , το ταξίδι στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινάει.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΝΤΣ 18:30

Στο εντυπωσιακό Totthenam Stadium υποδέχεται η Τότεναμ την Λιντς σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα περίμεναν οι οπαδοί τους της χρόνια , βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και επιδιώκουν την άνοδο τους στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η Τότεναμ έχει δυσκολία στο σκοράρισμα τη φετινή χρονιά , παρά την ποιοτικότατη επιθετική της γραμμή με τους Son και Kane να δεσπόζουν σε αυτή. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει 9 φορές τη φετινή χρονιά σε 11 αναμετρήσεις , αποδεικνύοντας το γεγονός της δυσκολίας του γκολ , ενώ έχουν δεχτεί 16 γκολ , αριθμός που φανερώνει τις αμυντικές ανισορροπίες της ομάδας. Η ομάδα του Antonio Conte , δυσκολεύεται ακόμη στα πρώτα βήματα του καινούργιου τους τεχνικού , ωστόσο θεωρούμε πως θα ξεκινήσει να βρίσκει τα πατήματα της. Η πιθανή απουσία του Hojberg στο σημερινό ματς , αν επαληθευτεί θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά , καθώς ο Δανός είναι βασικό γρανάζι της μηχανής των Πελαργών.
Από την άλλη , στο Λονδίνο καλείται να ταξιδέψει σήμερα η Λιντς για ένα δύσκολο ματς το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τους φιλοξενούμενους. Η Λιντς που πέρυσι εντυπωσίαζε τη ποδοσφαιρική υφήλιο με τις εμφανίσεις της και την αφοσίωση στο πλάνο του προπονητή , φέτος ουδέποτε έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο. Βρίσκεται στην 17η θέση μόλις 1 βαθμό πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και σίγουρα επιθυμεί αυτό να διορθωθεί. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιελσα , σκοράρει 1 γκολ ανά ματς μ.ο. ενώ σε 11 αναμετρήσεις έχει δεχτεί 18 γκολ που κοστίζουν ακριβά. Οι απουσίες των Bamford και Ayling αλλά και οι πιθανές του Firpo και Shackleton έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Αργεντινό τεχνικό , ωστόσο είναι ώρα αλλαγής.
Αυτό το κλίμα αναγκαίας κατάκτησης βαθμών , μας οδηγεί στην επιλογή αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν , καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιοτικότατες επιθέσεις και κάποια στιγμή πρέπει αυτές να φανούν.


ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΝΤΣ : G/G

ΜΑΙΝΤΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ 18:30

Φεύγουμε από την Αγγλία για να ταξιδέψουμε στην Γερμανία και το πιο γρήγορο σε ρυθμούς πρωτάθλημα της Ευρώπης την Μπουντεσλίγκα.


Η Μάιντς υποδέχεται στο Mewa Arena την Κολωνία σε ένα ματς με αντίπαλες δύο ομάδες που ενώ πέρυσι πάλευαν για την παραμονή μέχρι και τελευταία αγωνιστική , φέτος έχουν ξεκινήσει και οι δύο δυναμικά.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θεησ της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και προέρχονται από ένα σερί 3ων αγωνιστικών αήττητοι , με ισοπαλία κόντρα σε Γκλάντμπαχ καινικες απέναντι σε Μπίλεφελντ και Άουγκσμπουργκ. Η ομάδα του Bo Svensson παρουσιάζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο φέτος και ο στόχος της παραμονής φαίνεται να επιτυγχάνεται από νωρίς. Η γηπεδούχος έχει σκοράρει σε 11 αγωνιστικές 15 φορές ενώ έχει δεχτεί 11 γκολ , ενώ εντος έδρας έχει έφεση στο σκοράρισμα αφου το ποσοστό ανέρχεται στα 2 γκολ ανά ματς. Δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες για την σημερινή αναμέτρηση.


Από την άλλη , η Κολώνια ταξιδεύει στο Μάιντς βρισκόμενη μόλις 1 θέση και 3 βαθμούς κάτω από την γηπεδούχο και έχει θετικές βλέψεις για το σημερινό ματς. Οι “Κόκορες” φέτος έχουν ξεκινήσει εκπληκτικά την χρονιά τους σε αντίθεση με την περσινή που έπρεπε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική , ώστε να σώσουν τη χρονιά. Η ομάδα του Stefen Baumgart έχει σκοράρει 17 φορές σε 11 αναμετρησεις , ενώ έχει δεχτεί 20 γκολ λ, αριθμοί που αποδεικνύουν πως αν είχε πιο βελτιωμένη ανασταλτική λειτουργία θα είχε πλασάρισμα ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα. Από τα 20 γκολ , τα 12 τα έχει δεχτεί εκτός έδρας κάτι το οποίο θέλει διόρθωση. Ο τεχνικός της ομάδας δεν έχει απώλειες για το σημερινό παιχνίδι.


Βάσει αριθμών αλλά και διαίσθησης και σε αυτό το ματς η στήλη μας θα κινηθεί στο αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν , καθώς επίσης περιμένουμε γρήγορους ρυθμούς.


ΜΑΙΝΤΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ : G/G

ΙΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ 19:00

Τέλος , ταξιδεύουμε στο Μιλάνο για ένα ντέρμπι πολύ σήμαντικο για την συνέχεια της φετινής Serie A.
Η Ίντερ υποδέχεται στο Giuseppe Meazza του Μιλάνο την πρώτη στη φετινή καταταξη Νάπολι σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση.


Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς , 7 πίσω από τη σημερινή αντίπαλο και αν θέλουν να συνεχίζουν να ελπίζουν σε τίτλο , χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα σήμερα, αλλιώς η διαφορά αυξάνεται κατά πολύ.


Η Ίντερ , η οποία προέρχεται από ένα σερί 6 αναμετρήσεων αήττητη , στη τελευταία της αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλη με την μεγάλη της αντίπαλο Μίλαν με το σκορ 1-1. Η ομάδα του Simone Inzaghi έχει επιθετική φιλοσοφία και έχει σκοράρει σε 12 αναμετρήσεις 29 γκολ , ποσοστό άνω των 2 γκολ ανά ματς μέσο όρο. Ενώ δέχεται λίγο παραπάνω από ένα γκολ ανά ματς. Ο τεχνικός των Nerazzuri δεν μπορεί να υπολογίζει τον βράχο της άμυνας του de vrij και την μεγαλύτερη λύση του πάγκου του , τον Alexis Sanchez.


Απο την άλλη , συναντάμε την Νάπολι , την ομάδα που κάθε αγωνιστική πείθει όλο και περισσότερο ότι φέτος έχει στόχο το πρωτάθλημα και είναι ικανή για την κατάκτηση του. Οι φιλοξενούμενοι σήμερα , παραμένουν αήττητοι στην φετινή Serie A και δεν σκοπεύουν να χαλάσουν αυτό το σερί σήμερα. Η ομάδα του Luciano Spalleti , έχασε την ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να προηγηθεί με 3 βαθμούς από την ισόβαθμη Μίλαν , λόγω της ισοπαλίας κόντρα στη Βερόνα με 1-1 ( κάτι το οποίο είχαμε προβλέψει , λόγω των απουσιών των Ναπολιτανων ). Οι Ναπολιτανοι , φέτος σκοράρουν 2 γκολ ανά ματς μ.ο. , ενώ έχουν δεχτεί σε 12 αναμετρήσεις μόλις 4 γκολ, στατιστικό που συναρπάζει. Ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει τον Politano , λόγω καραντίνας από κοβιντ αλλά και πιθανολογείται να απουσιάζει ο Μανωλάς , ο οποίος δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το μυϊκό του τραυματισμό , ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο.


Η στήλη μας δεν μπορεί να επιλέξει κάτι άλλο από το να συμβαδίσει με την εκπληκτική πορεία και το αήττητο της Νάπολι.


ΙΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ : Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.