ZIZANIO BET: Ευρωπαϊκό Βράδυ

Το απόλυτο 3/3 χάσαμε την Κυριακή επειδή η Νάπολι δεν κατάφερε την ανατροπή , παρά τα δύο δοκάρια που είχε μετά το 80′. Χθες ημέρα ξεκουράσης και μελέτης και επιστρέφουμε σήμερα με το κουπόνι να απασχολεί η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση , αυτή του Uefa Champions League. Τρίτη 23/10 και η στήλη μας είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει στο ταμείο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 22:00

Πρώτο μας ταξίδι στην Καταλονία , όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπενφίκα σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για το εισητηριο που οδηγεί στη knockout φάση του φετινού Champions League.


Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο Καμπ Νου τη Μπενφίκα, σε ένα ματς που θα ξεδιαλύνει ποιος διατηρεί τη θέση του φαβορί για πρόκριση.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι φέτος είχαν ένα τραγικό ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Koeman, επιθυμούν να δώσουν τέλος σε αυτό το σερί κακών εμφανίσεων και προσέλαβαν τεχνικό της ομάδας έναν εμβληματικό χαρακτήρα για αυτούς τον Xavi. Πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση της Μπάρτσα με τον Xavi στον πάγκο και μια νίκη θα στερεώσει τα θεμέλια για το νέο ξεκίνημα. Η Μπαρτσελόνα η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς έχει στο μυαλό της μόνο το τρίποντο που άλλωστε της εξασφαλίζει και την πρόκριση. Η αλήθεια είναι ότι σε 4 αναμετρήσεις στην ευρωπαϊκή διοργάνωση η Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει μόλις 2 φορές , ενώ έχει δεχτεί 6 γκολ. Ο τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες , σημαντικότερες εκ των οποίων αυτή του Fati( ο οποίος έδειχνε να ξαναβρίσκει τα πατήματα του ) αλλά και του Pedri. Παρά ταύτα η αύρα αλλαγής θεωρούμε θα επιδράσει στο σημερινό ματς.


Από την άλλη η Μπενφίκα ταξιδεύει στη Βαρκελώνη με μοναδική σκέψη να μην ηττηθεί. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την βαριά ήττα με 5-2 κόντρα στη Μπάγερν , ενώ στα εγχώρια επιβλήθηκαν της Πασος Φερέιρα με 4-1. Στα πλαίσια του ομίλου έχει σκοράρει 5 φορές , ενώ έχει δεχτεί 9 γκολ. Ο τεχνικός της ομάδας Jorge Jesus θα παρατάξει την ομάδα επιθετική και δεδομένων των προβλημάτων των Καταλανών θα επιδιώξει την νίκη. Εξίσου η Μπενφίκα αντιμετωπίζει απώλειες για το σημερινό ματς , αφού δεν μπορεί να υπολογίζει τους Gil Dias , Radonjic αλλά και τον Lazaro.


Επιλογή της στήλης μας θα είναι η νίκη της Μπαρτσελόνα με over 1.5 goal , αφού θεωρούμε η παρουσία του Xavi θα προσδώσει άλλον αέρα στη λειτουργία του παιχνιδιού των γηπεδούχων.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ : 1 & Over 1.5 goal.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 22:00

Παραμένουμε στην Ισπανία για να ασχοληθούμε με μια ακόμη αναμέτρηση, αυτή τη φορά του 7ου Ομίλου , μεταξύ της Σεβίλλης και της Βόλφσμπουργκ.


Η Σεβίλλη υποδέχεται στο Ραμόν Σάντσες Πιθχουαν τη γερμανική Βόλφσμπουργκ, σε ένα ματς με πολλές απουσίες , έντονο ωστόσο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 4 ομάδες του ομίλου.


Η γηπεδούχος Σεβίλλη βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς( 3 ισοπαλίες 1 ήττα ). Η Σεβίλλη προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αλαβές στα εγχώρια , ενώ στα ευρωπαϊκά δρώμενα στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε με 1-2 από τη Λιλ. Η ομάδα του Julen Lopetequi , έχει σκοράρει 3 φορές , ενώ έχει δεχτεί 4 γκολ σε 4 αναμετρήσεις. Ο τεχνικός των Ισπανών δεν μπορεί να υπολογίζει στο σημερινό ματς τους Suso , Navas , En Nessyri αλλά και Lamella.


Από την άλλη οι Γερμανοί ταξιδεύουν στην Ισπανία με μοναδική σκέψη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς( όσους έχει συγκεντρώσει και η Λιλ ) και επιθυμεί να διατηρήσει αυτή τη θέση ή ακόμη και να την προσπεράσει σε περίπτωση στραβοπατηματος των Γάλλων.


Οι Γερμανοί , ωστόσο προέρχονται από το εκτός έδρας στραβοπατημα κόντρα στην Μπίλεφελντ, αφού τα 2 γκολ που πέτυχε δεν ήταν αρκετά να της εξασφαλίσουν τη νίκη, ενώ στα “ευρωπαϊκά” της προέρχεται από τη νίκη εντός έδρας κόντρα στη πρωτοπόρο του ομίλου Σάλτσμπουργκ με 2-1. Η ομαδα του Φλόριαν Κοφελντ έχει σκοράρει σε 4 αναμετρήσεις 4 γκολ , ενώ έχει δεχτεί 5. Ωστόσο και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έχει να αντιμετωπίσει τις απώλειες των Casteels( απροσπέλαστος τερματοφύλακας ) , Bialek και Steffen.


Λόγω των ανισορροπιων που θα προκαλέσουν οι απώλειες βασικών παιχτών και από τις δύο ομάδες και με βάση το υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά και τα προβλήματα των αμυντικών γραμμών και των δύο ομάδων, η στήλη μας θα επιλέξει το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ : G/G

ΜΑΛΜΕ – ΖΕΝΙΤ 22:00

Τελευταίο μας ταξίδι θα είναι στη Σουηδία για την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Μάλμε με την πρωταθλήτρια Ρωσίας Ζενίτ.


Η Μάλμε υποδέχεται στο Ελεντα Σταντιον την Ζενίτ , σε ένα ματς που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο της 3ης θέσης που οδηγεί στη νοκάουτ φάση του Europa League.


Η Μάλμε , η οποία δεν έχει συγκεντρώσει ακόμα βαθμό αλλά και δεν έχει καν σκοράρει ακόμη έχει μονόπλευρο στόχο για το σημερινο ματς, τη νίκη. Είναι όμως ικανή; Οι Σουηδοί σε 4 αναμετρήσεις δεν έχουν ακόμα σκοράρει ενώ έχουν γίνει σάκος του μποξ αφού έχουν δεχτεί 12 γκολ. Η ομάδα του Tomasson Jon Dahl , που δυσκολεύεται ακόμα και στη Σουηδία για τη διατήρηση της πρώτης θέσης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Christiansen και Berget. Από την άλλη συναντάμε τη Ζενίτ , η οποία θα έλεγε κανείς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Στα τελευταία 5 ματς της σε Ευρώπη και Ρωσία έχει σκοράρει 18 φορές , ποσοστό που ανέρχεται άνω των 3 γκολ ανα ματς. Η ομάδα του Sergey Semak σε 4 αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει σκοράρει αλλά και δεχτεί 6 γκολ και παρατάσσεται στην Σουηδία με μόνη σκέψη θετικό αποτέλεσμα που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στο Europa League. Η στήλη μας θα πορευτεί με τη φόρμα και το επιθετικό δαιμόνιο της Ζενίτ.

ΜΑΛΜΕ – ΖΕΝΙΤ : Over 1.5 goal φιλοξενούμενου.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.