ZIZANIO BET: Νύχτα Europa League

Πρώτη απουσία η χθεσινή λόγω ανωτέρου κωλύματος που μας κατέστησε αδύνατη την ασχολία με την αγαπημένη μας στήλη και επιστρέφουμε σήμερα για να ασχοληθούμε με το απρόβλεπτο Europa League και να αποζημιώσουμε τους αναγνώστες μας μετά τις αποτυχημένες προβλέψεις της Τρίτης.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΜΠΡΑΓΚΑ 19:45

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι αυτή της πρωτοπόρου Δανίας Μιντιλαντ με την Πορτογαλική Μπράγκα στα πλαίσια του 6ου Ομίλου του φετινού Europa League.


Η Μιντιλαντ υποδέχεται στο MCH ARENA του Χερνινγκ της Μπράγκα με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει τη πρόκριση της στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου με 5 βαθμούς , 2 βαθμούς πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα παρουσιάζονται χωρίς απουσίες σε ένα ματς με τη μορφή τελικού για την πρόκριση. Οι Δανοί , οι οποίοι διατηρούν την πρωτιά στο εγχώριο πρωτάθλημα τους , στα εγχώρια σκοράρουν περίπου 2 γκολ ανά ματς και δέχονται 1 γκολ μ.ο. Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά δρώμενα , σε 4 αναμετρήσεις έχουν σκοράρει 4 γκολ και έχουν δεχτεί 5. Εντος έδρας οι Δανοί δεν έχουν ηττηθεί μέχρι στιγμής και συνολικά σε Ευρώπη και Δανία , το ποσοστό των γκολ που πετυχαίνει εντός εδρας ανέρχεται στα 2.8 ανά ματς.


Από την άλλη η Μπράγκα , ταξιδεύει στη Δανία με μοναδικό στόχο να μην γνωρίσει την ήττα , γεγονός που θα της εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου. Η Μπράγκα , στην Πορτογαλία πλασάρεται στην 5η θέση του πίνακα και σκοράρει περιπου 1.7 γκολ ανά ματς , ενώ δέχεται ακριβώς 1 μ.ο.( 11 γκολ σε 11 αναμετρήσεις). Από την άλλη στην Ευρώπη , στα πλαίσια του ομίλου προέρχεται από 3 νίκες , ενώ τη ήττα γνώρισε μόνο στη πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στον Ερυθρο Αστέρα στη Σερβία. Σε 4 αναμετρήσεις οι Πορτογάλοι έχουν σκοράρει 9 φορές ενώ έχουν δεχτεί 5 γκολ( μόλις σε 1 ματς δεν παραβιάστηκε η εστία τους ).


Επιλογή της στήλης μας βάσει των ανωτέρω θα είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν , σε ελκυστική απόδοση.


ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΜΠΡΑΓΚΑ : G/G

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 22:00

Πρωτη φορά σήμερα θα ασχοληθούμε με την πορεία ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκης την Φενέρμπαχτσε σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και ένα ματς τελικό και για τις δύο ομάδες με τρόπαιο τη πρόκριση.


Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της Super League προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με την δεύτερη ΑΕΚ με σκορ 2-3 και το στρατόπεδο των Πειραιωτών διακατέχεται από αισιοδοξία. Στα ευρωπαϊκά δρώμενα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου μόλις 1 βαθμό πάνω από τη σημερινή του αντίπαλο , ενώ στη τελευταία αναμέτρηση ηττήθηκε με 1-2 απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου Άιντραχτ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτινς μοιράζεται την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 7 επιτυχημένα γκολ, ενώ έχει δεχτεί 6 σε 4 αναμετρήσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες για τη σημερινή αναμέτρηση , ενώ το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.


Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε ταξιδεύει στην Ελλάδα με μοναδική οπτική την νίκη που θα της δώσει το πάνω χέρι όσον αφορά την πρόκριση. Η Φενέρ που όπως αναφέραμε βρίσκεται μόλις 1 βαθμό κάτω από τον Ολυμπιακό έχει σκοράρει αλλά και δεχτεί 6 γκολ σε 4 αναμετρήσεις. Ο τεχνικός των Τούρκων, δεν μπορεί να υπολογίζει τους Valencia και πιθανως και τον Luiz Gustavo , οι οποίοι δεν έχουν αντιμετωπίσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.
Επιλογή της στήλης μας βάσει των ανωτέρω και περισσότερο των αριθμών , είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε ένα ματς που πιστεύουμε θα έχει υψηλό ρυθμο.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ : G/G

ΜΟΝΑΚΟ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 22:00

Τέλος , θα ταξιδέψουμε στο Μονακό για την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την πρωτοπόρο προ μιας αγωνιστικής του Ισπανικού πρωταθλήματος Σοσιεδάδ , η οποία δεν έχει σταματήσει να μας εντυπωσιάζει φέτος.
Η Μονακό υποδέχεται στο Σταντ Λουί την Σοσιεδάδ σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον που μπορεί να ανατρεψει τα πράγματα στον 2ο όμιλο του Europa League.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι στη Γαλλία δεν έχουν ανάλογο ξεκίνημα , βρίσκονται στη πρώτη θέση του ομίλου και επιθυμούν αυτό να εξακολουθεί να ισχύει και έπειτα από την σημερινή αγωνιστική ημέρα. Η ομάδα του Niko Kovac σε 4 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 4 φορές , ενώ έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ και έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς. Στην Ισπανία η μεταξύ τους αναμέτρηση είχε ισόπαλο αποτέλεσμα και το σκορ 1-1.


Από την άλλη , η δεύτερη αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία τόσο στην La Liga , όσο και στα πλαίσια του ομίλου Ρεάλ Σοσιεδάδ ταξιδεύει στο Μονακό με σκοπό τη νίκη που θα της χαρίσει το εισητηριο για πρόκριση στη νοκάουτ φάση της διοργάνωσης. Σαφώς και ο τεχνικός των Ισπανών Imanol Aquacil έχει το υλικό να κυνηγήσει τη νίκη και το χει αποδείξει πολλάκις. Η Σοσιεδαδ στα πλαίσια του ομίλου έχει σκοράρει 5 φορές ενώ έχει δεχτεί 4 γκολ και θα παρουσιαστεί άκρως επιθετική αφού δεν αντιμετωπίζει απώλειες μετά από αρκετές αγωνιστικές.


Επιλογή της στήλης μας θα είναι η διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενούμενων και μάλιστα combo με οver 1.5 goal.

ΜΟΝΑΚΟ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 2 ΚΑΙ OVER 1.5 GOAL

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.