ZIZANIO BET: Οι στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου

Σάββατο σήμερα και το ζιζάνιο επιστρέφει με τη στοιχηματικη στήλη σε μια προσπάθειας επιστεοφης στα ταμεία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 19:00

Η Γιουβέντους υποδέχεται στον Αλιαντζ Αρίνα του Τορίνο την Αταλάντα σε ένα δύσκολο εντός έδρας ματς.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρισκονται σε μια από τις χειρότερες χρονιές που έχουν διανύσει βρίσκονται στην 9η θέση μετά από 13 αγωνιστικές και η απόδοση τών δεν πείθει. Προέρχονται από τη ευρεία νίκη με 4-0 κόντρα στη Τσέλσι στα πλαίσια του Champions League , ενώ στην Ιταλία σαν να χουν βρει τα πατήματα τους μετα τις δύο τελευταίες νίκες κόντρα σε Λάτσιο και Φιορεντίνα. Η ομάδα του Allegri παρότι έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα με 18 πετυχημένα γκολ έχει δεχτεί 15 , γεγονός που δεν θυμίζει την γνωστή σκληρη άμυνα της Γηραιάς Κυρίας. Σε ένα ματς με μεγάλη σημασία για τους γηπεδούχους που θα τους βοηθήσει στα βήματα ανάκαμψης ο τεχνικός της Γιούβε δεν έχει να αντιμετωπίσει απώλειες.


Από την άλλη συναντάμε την Αταλάντα , η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς και προέρχεται απο την ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3 κόντρα στην Γιουνγκ Μπόιζ για το Ch. L. , ενώ στην Ιταλία από τις νίκες κόντρα σε Σπετσια και Κάλιαρι. Η ομάδα του Gian Piero Gasperini έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 27 γκολ ενώ έχει δεχτεί 13. Μάλιστα στα τελευταία 5 ματς της ομάδας από το Μπέργκαμο , έχει σκοράρει 14 φορές , ποσοστό που αγγίζει τα 3 γκολ ανά ματς.


Βάσει των στατιστικών , επιλογή της στήλης μας θα είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ : G/G

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΧΕΤΑΦΕ : 19:30

Συνέχεια στο ταξίδι μας στα γήπεδα της Ισπανίας και στη αμφίρροπη φέτος La Liga.


Η Μαγιόρκα υποδέχεται στο Βίζιτ Μαγιόρκα Εσταντι την Χεταφε σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες επιθυμούν τη συλλογή βαθμών καίριων για την εξασφάλιση της παραμονής τους.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι προέρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στη φορμαρισμε η Ράγιο Βαγιεκάνο και 4 ισοπαλίες , βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και επιθυμεί να ανέβει βαθμολογικά στον πίνακα. Η ομάδα του Garcia Plaza Luis , φέτος σκοράρει 1 γκολ ανά ματς μ.ο. ενώ σε 13 αγωνιστικές έχει δεχτεί 22 γκολ. Ωστόσο το στατιστικό αυτό αλλάζει όταν παίζει εντός έδρας , αφού έχει συγκεντρώσει στο γήπεδο της 10 από τους 15 βαθμούς και σκοράρει 8 γκολ ενώ από τα 22 έχει δεχτεί μόλις τα 7 γκολ εντός έδρας. Ο τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει απώλειες.


Από την άλλη συναντάμε την ιστορική ομάδα της Χετάφε , που από κει που πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στα ευρωπαϊκά σαλόνια , τις τελευταίες χρονιές παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή της. Φέτος τη συναντάμε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς , αφού στα πρώτα 7 παιχνίδια είχε γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει φέτος 10 φορές ενώ έχουν δεχτεί 19 γκολ. Το στατιστικό αυτό εκτός έδρας ωστόσο διαφοροποιείται. Η Χετάφε εκτός έχει σκοράρει μόλις 2 φορές ενώ έχει δεχτεί 10 γκολ.


Με βάση τα ανωτέρω θα στηρίξουμε την έδρα της Μαγιόρκα και θα επιλέξουμε τη διπλή ευκαιρία με οβερ 1.5 γκολ.


ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΧΕΤΑΦΕ : 1Χ & OVER 1.5

Τέλος ας ασχοληθούμε λίγο και με τα εγχώρια.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ 19:30

Ο Πας Γιάννινα υποδέχεται στους Ζωσιμάδες την ΑΕΚ σε ένα ματς που στα μάτια μας θα εχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην εντυπωσιακή 4η θέση της βαθμολογίας φέτος και έχουν αφήσει πίσω τους μεγάλες ομάδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η ομάδα από τα Γιάννενα εξέπληξε το ποδοσφαιρόφιλο κοινό με την εμφατική εντός έδρας νίκη με 0-5 που αποδεικνύει ότι είναι μια ποιοτικοτατη ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές σε όλες τι γραμμές του γηπέδου. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά φέτος σκοράρει 1.4 γκολ ανά ματς ενώ σε 10 παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις 6 γκολ. Ο Γερμανός με ελληνική καταγωγή τεχνικός δεν αντιμετωπίζει απουσίες για το σημερινό ματς.


Από την άλλη συναντάμε τη δεύτερη στο πρωτάθλημα ΑΕΚ με 20 βαθμούς , η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με 2-3. Όλοι γνωρίζουν φέτος τις σπουδαίες προσθήκες που έχει κάνει η Ένωση και όλοι έχουν καταλάβει πως έχει αποδείξει ότι είναι ένας δυνατός διεκδικητής του τίτλου. Η ομάδα του πρώην προπονητή του Πας Γιάννινα , Αργύρη Γιαννικη έχει την καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα με 22 γκολ , ενώ δέχεται 1.3 γκολ ανά ματς μ.ο. Η κακή αμυντική της λειτουργία της έχει στερήσει αρκετές φορές βαθμούς και την δυνατότητα να είναι πιο κοντά στην πρώτη θέση. Ούτε ο Γιαννικης αντιμετωπίζει απουσίες και αναμένεται το σημερινό να είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.


Με όσα αναφέρθηκαν η στήλη μας δεν μπορεί να επιλέξει κάτι διαφορετικό από το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ : G/G

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.