ΖΙΖΑΝΙΟ ΒΕΤ: Τα ρέστα μας

Σερι χαμένων ευκαιριών και χθες στέρησε στην αγαπημένη μας στήλη την πορεία στο ταμείο. Ήρθε η στιγμή να αλλάξει στοιχηματικη οπτική η στήλη μας και ξεκινάμε σήμερα επιλέγοντας τρία φαβορί.

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 18:30

Ντέρμπι συναντάμε σήμερα στην 13η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ με 2 τεράστιες ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για το γόητρο.


Η Τσέλσι υποδέχεται στο Στάμφορτ Μπριτζ την Γιουνάιτεντ , σε ένα ματς για γερά νεύρα.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι φέτος είναι εντυπωσιακοί ( το χουμε αναφέρει άλλωστε ξανά το φαινόμενο Τούχελ ) βρίσκονται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και παραμένουν 10 συνεχόμενες αγωνιστικές σε Αγγλία και Ευρώπη αήττητοι. Μάλιστα οι Μπλέ προέρχονται από την εμφατική νίκη με 4-0 κόντρα στη Γιουβέντους και δείχνουν ασταμάτητοι. Η ομάδα του Γερμανού τεχνικού έχει σκοράρει σε 12 αγωνιστικές στη Πρέμιερ 30 γκολ ενώ έχει δεχτεί μόλις 4 τέρματα. Επιστρέφει για τη σημερινή αναμέτρηση και ο Λουκακου , ενώ ο Τούχελ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Τσιλγουελ , Κάντε και πιθανώς τον Χαβερτζ.


Από την άλλη η Γιουνάιτεντ που παραμένει με υπηρεσιακό προπονητή τον Κάρικ μετα την φυγή του Σόλσκιερ , προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ με 0-2 και ένα ποδόσφαιρο που δεν θύμιζε αυτό που παρουσίαζε η ομάδα του Σόλσκιερ. Στα εγχώρια, η Μάντσεστερ δεν έχει ξεκινήσει δυναμικά και βρίσκεται στην 9η θεησ της βαθμολογίας , κάτι το οποίο επιθυμεί να αλλάξει. Οι Κόκκινοι σε 12 αναμετρήσεις έχουν σκοράρει 20 φορές ενώ έχουν δεχτεί 12 τέρματα. Σημαντικές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Ουαλός υπηρεσιακός τεχνικός με τους Grenwood , Maguire , Pogba και Varane να βρίσκονται εκτός.


Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν και με τη δαιμονιωδη φόρμα που βρίσκεται η Τσέλσι η στήλη μας θα επιλέξει τον άσσο με over 1.5 goal.


ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ : 1 & OVER 1.5

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19:30

Συνέχεια θα δώσουμε στα εγχώρια γήπεδα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον Παναιτωλικό σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη και αναμένεται να υπάρχει θέαμα.


Oι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας καίγονται για νίκη που θα τους επαναφέρει στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Το Τριφύλλι προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία με 1-3 , ενώ στο τελευταίο εντός έδρας ματς είχε γνωρίσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς φέτος σκοράρει 1.8 γκολ ανά ματς μ.ο. ενώ δέχεται 1 γκολ. Το στατιστικό αυτό αλλάζει στα εντός έδρας ματς όπου ο Παναθηναϊκός από τα 18 φετινά γκολ έχει σκοράρει τα 14 και δειχνει πολύ δυνατός. Η ομάδα κατεβαίνει πλήρης και η απόδοση που έχουμε επιλέξει είναι πλήρως ελκυστική.


Από την άλλη ο Παναιτωλικός , η ομάδα ενός παλιού γνώριμου του Παναθηναϊκού του Γιάννη Αναστασίου , βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας και δείχνει τη διάθεση να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Η ομάδα από το Αγρίνιο σε 10 αγωνιστικές έχει σκοράρει 10 φορές ενώ έχει δεχτεί 20 γκολ. Δεν αντιμετωπίζει απουσίες και ρίχνεται στη μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα.


Χωρίς να χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά παραπάνω , η στήλη μας θα επιλέξει τον άσσο του Παναθηναϊκού και λόγω της ευχέρειας στο σκοράρισμα εντός έδρας με over 1.5 goal.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : 1 & ΟVER 1.5 goal.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ 22:00

Τελευταίο ταξίδι μας στην Ισπανία και στα γήπεδα της La Liga για ακόμα ένα σκληρό ματς με δυοα κρως ανταγωνιστικές ομάδες.


Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Σεβίλλη , σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θεωρητικά θα έχουν βαριά πόδια μετά τις εντός εβδομάδας ευρωπαϊκες υποχρεώσεις τους.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας , δείχνουν ότι έχουν δίκαια αποκτήσει το τίτλο του φαβορί για τον φετινό τίτλο. Χωρίς προσθήκες , διατηρώντας τον ίδιο κορμό και την εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές της η Ρεάλ εντυπωσιάζει φέτος υπό τις συμβουλές του Αντσελοτι.


Η Ρεάλ συνέτριψε με 0-3 τη Σερίφ Τιρασπόλ , ενώ σε αντίθεση με τη Σεβίλλη θα έλεγε κανείς που εξασφάλισε τη νίκη κόντρα στη Βόλφσμπουργκ στο 90.


Η Ρεάλ στη Λα Λίγκα διατηρεί την καλύτερη επίθεση με 32 επιτυχημένα γκολ ενώ έχει δεχτεί 14 σε 13 αναμετρήσεις.
Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς τους Ceballos και Hazard.


Από την άλλη η Σεβίλλη ταξιδεύει στη Μαδρίτη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στη 3η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι , διατηρούν την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης αφού έχουν δεχτεί μόλις 9 γκολ. Επιθετικά έχουν σκοράρει 23 γκολ και αποδεικνύουν ότι είναι μια άκρως καλοστημένη ομάδα , υπό τις οδηγίες του Lopetequi. Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να μην υπολογίζει τους Diego Carlos , Ocampos και Counde , οι οποίοι αποτελους σημαντικότατα μηχανάκια της λειτουργίας τών. Πέραν αυτών , οι En Nessyri και Navas τίθενται σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμών.


Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν αλλά και τις απουσίες των φιλοξενούμενων η στήλη μας θα επιλέξει τον άσσο με over 1.5 goal.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ : 1 & OVER 1.5

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.