ZIZANIO BET: Εμβόλιμες προβλέψεις

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα συναντάμε στο στοιχηματικό κουπόνι για τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Αγγλίας , με αναμετρήσεις που εκπλήσσουν και υπόσχονται θέαμα. Επίσης θα ασχοληθούμε και με μια αναμέτρηση από το Βελγικό Κύπελλο για τα προημιτελικά του εν λόγω θεσμού.

ΒΕΡΟΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ 21:45

Πρώτο μας ταξίδι στην Ιταλία για την 15η αγωνιστική ημέρα της φετινής Serie A.
Η Βερόνα υποδέχεται στο Μαρκ Αντόνιο Μπερεγκοντι την Κάλιαρι και επιδιώκει επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι όπως αναφέραμε προέρχονται από την ήττα κόντρα στη Σαμπντόρια με 3-1 είχαν διατηρήσει ένα σερί 5 αηττητων αγώνων με νίκες κόντρα σε Γιουβέντους και Λάτσιο , αλλά και ισοπαλία κόντρα στη πρωτοπόρο Νάπολι και αποδεικνύουν το εξαιρετικό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Κροάτης τεχνικός τους. Ο Igor Tudor βλέπει την ομάδα του φέτος να σκοράρει 2 γκολ ανά ματς μ.ο. ενώ σε 14 αγωνιστικές έχει δεχτεί 25 γκολ , που της έχει κοστίσει την παραμονή της στην 10η θέση παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Εντός έδρας η Βερόνα είναι εκπληκτική και πέραν των πρώτων δύο αναμετρήσεων παραμένει αήττητη ενώ σκοράρει σε 7 ματς 18 γκολ.
Από την άλλη συναντάμε την Κάλιαρι , η οποία ταξιδεύει στη Βερόνα και καίγεται για βαθμούς , ωστόσο έχει πολύ δύσκολο έργο. Η Κάλιαρι βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και δεν πείθει ούτε φέτος τους οπαδούς της ομάδας. Σε 14 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 16 γκολ ενώ έχει δεχτεί 29 ( ποσοστό που ανέρχεται άνω των 2 γκολ ανά ματς μ.ο. ).


Ο τεχνικός της ομάδας Walter Mazzari έχει πολλές απουσίες για το σημερινό ματς , σημαντικότερες εκ των οποίων αυτή του βράχου της άμυνας Godin και του βασικού της τερματοφύλακα Cragno , ενώ φήμες θέλουν αναταραχές στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων.


Η στήλη μας θα επιλέξει την φιλοξενούμενη ομάδα να σκοράρει 2 γκολ ή περισσότερα σε απόδοση που προκαλεί βάσει των επιδόσεων της.


ΒΕΡΟΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ : OVER 1.5 GOAL ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ.

ΣΕΡΕΝΓΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 21:45

Στη συνέχεια ταξιδεύουμε στο Βέλγιο για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του φετινού κυπέλλου.
Η Σερένγκ υποδέχεται την Άντερλεχτ σε ένα νοκάουτ ματς που μπορεί να κρύβει και εκπλήξεις.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι στο εγχώριο πρωτάθλημα ( Τζουπιλιερ Λιγκ ) βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας και μαχεται αξία για την παραμονή της κάτι που δείχνει να πετυχαίνει. Στη προηγούμενη φάση απέκλεισε την Σεντ Τρουιντεν με 3-2 και δείχνει αισιοδοξία και για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στο φαβορί της Άντερλεχτ. Η γηπεδούχος σε 16 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 21 γκολ ενώ έχει δεχθεί 29 , ενώ εντός έδρας είναι η 5η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα με 13 γκολ και 13 βαθμούς στο κάστρο της.


Απο την άλλη συναντάμε την φιλοξενούμενη Άντερλεχτ , η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας , γεγονός που θα έλεγε κανείς προβληματίζει τους οπαδούς της που έχουν συνηθίσει να πλασάρονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Η ομάδα του Ισπανου Condom Auli Jordi σκοράρει φέτος στο πρωτάθλημα 31 γκολ σε 16 αναμετρήσεις ενώ δέχεται 22 , τα οποία της έχουν ωστόσο κοστίσει βαθμούς.


Στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου συνέτριψε την χαμηλότερης κατηγορίας λα Λουβιερ με 1-7.
Επιλογή της στήλης μας καθαρά βάσει αριθμών είναι τα over 2.5 goal σε ικανοποιητική απόδοση.


ΣΕΡΕΝΓΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ : OVER 2.5 GOAL

ΛΙΝΤΣ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 21:45

Τέλος , θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ , μεταξύ δύο εκ των αγαπημένων μας ποδοσφαιρικά ομάδων.


Η Λιντς υποδέχεται στο Ελαν Ρόουντς την Κρίσταλ Πάλας σε ένα ματς που θεωρούμε θα έχει γρήγορο ρυθμο και επιθετικό παιχνίδι.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι έχουν κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα φέτος βρίσκονται στην 17η θέση , μόλις μία πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού , έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς (2 νίκες 6 ισόπαλιες και 5 ήττες). Ο Αργεντινός τεχνικός Μαρσέλο Μπιελσα ωστόσο από την αρχή της σεζόν είχε απουσίες σε 3 από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του , οι οποίοι φαίνεται να έχουν αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς τους και να επανέρχονται σε αγωνιστικό ρυθμο ( λόγος για τους Bamford , Ayling και Koch ). Η Λιντς φέτος έχει σκοράρει 12 φορές και έχει δεχτεί 20 γκολ σε 13 αναμετρήσεις. Ωστόσο τα στρατόπεδα της ομάδας ευελπιστούν σε αλλαγή αυτής της κατάστασης με επιστροφή στις επιτυχίες.


Από την άλλη Η Κρίσταλ Πάλας ταξιδεύει στο Λιντς με στοχο τη συλλογή βαθμών από αυτή τη ζορικη έδρα. Η ομάδα του αγαπημένου σαν ποδοσφαιριστή Πάτρικ Βιέιρα , μετά από ένα σερί 7 αηττητων παιχνιδιών γνώρισε την ήττα κόντρα στη Άστον Βίλα την προηγούμενη αγωνιστική και επιθυμεί αυτή η ήττα να μείνει στο παρελθόν. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο παιχτών , το οποίο ο Γάλλος τεχνικός μπορεί να παρατάξει πλήρες αφού δεν έχει να αντιμετωπισει απουσίες. Η Πάλας σε 13 αγωνιστικές έχει σκοράρει αλλά και δεχτεί 19 γκολ.
Επιλογή της στήλης μας θα είναι αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε ελκυστική απόδοση , βάσει των σπουδαίων επιθετικών που διαθέτουν και οι 2 ομάδες.


ΛΙΝΤΣ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ : G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.