ZIZANIO BET: Ανασύνταξη μετά το διάλλειμα

Ολιγοήμερη διακοπή των στοιχηματικων μας προβλέψεων , λόγω διακοπών στο εξωτερικό της συντακτικής ομάδας. Επιστρέφουμε όμως σήμερα για την αγαπημένη ημέρα του κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Το στοιχηματικο κουπόνι σήμερα παρουσιάζει πλούσιες αναμετρήσεις, οι οποίες υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 17:00

Η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ την Άστον Βίλα του δικού τους “Στίβι”.
Η γηπεδούχος , η οποία στα μάτια μου φαντάζει μαζί με την Μπάγερν και τον Άγιαξ , η πιο φορμαρισμένη ομάδα στα ευρωπαϊκά γήπεδα φιλοξενεί στο γήπεδο της την Άστον Βίλα , σε ένα ματς με έντονο συναισθηματισμό , αφού είναι η πρώτη φορά που ο Τζέραρντ πατάει στο Άνφιλντ ως “αντίπαλος”.
Πέραν αυτών , η Λίβερπουλ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μίλαν και ένα τρεχουμενο σερί 6 νικών σε Αγγλία και Ευρώπη. Η Λιβερπουλ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ μόλις 2 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι και σκοράρει περίπου 3 γκολ μ.ο. ενώ δέχεται λιγότερο από 1 γκολ ανά ματς.
Ωστόσο , η χρόνια παρουσία του Στίβι στο στρατόπεδο των κόκκινων ίσως βρει τρόπο να πληγώσει την άμυνα των γηπεδούχων.


Από την άλλη , η Άστον Βίλα παρά τις πλούσιες μεταγραφικές κινήσεις ξεκίνησε νοθρα το φετινό πρωτάθλημα και η αλλαγή προπονητή φαινόταν μονόδρομος. Από τον ερχομό του Τζέραρντ η Βίλα μετράει 2 νίκες και 1 ήττα κόντρα στη Σίτυ βάζοντας της πολύ δύσκολα με σκορ 1-2. Στην εποχή Τζέραρντ η Βίλα έχει σκοράρει σε 3 ματς 5 γκολ ενώ έχει δεχτεί 4 και ο Άγγλος τεχνικός φαίνεται ικανός να διαχειριστεί το ρόστερ τών.
Επιλογή της στήλης μας θα είναι αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ : G/G

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ 17:15

Ο Πας Γιάννινα υποδέχεται στο στάδιο των Ζωσιμάδων τον Βόλο σε μια σκληρή αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι παρουσιάζονται άκρως δυναμικοί εντός έδρας έχοντας κοντραρει όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, βρίσκονται στην 3η θεση της βαθμολογίας έχοντας θέσει τον πήχη πολύ ψηλά. Οι Γιαννιώτες φέτος σε 12 αναμετρήσεις έχουν σκοράρει 16 γκολ ενώ έχουν δεχτεί 8. Το στατιστικό που θα μας οδηγήσει στην επιλογή μας είναι ότι ο Πάς τα 6 από τα 8 γκολ τα έχει δεχτεί εντός έδρας κάτι το οποίο προβληματίζει.
Από την άλλη ο Βόλος , μετά την αλλαγή προπονητή , επιδιώκει μια μεστή εμφάνιση η οποία θα θέσει και πάλι την ομάδα στην τροχιά του ξεκινήματος της φετινής χρονιάς. Ο Βόλος , ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας έχει ένα ποιοτικοτατο ρόστερ , ικανό για αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα. Οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν ευχέρεια τόσο στο να σκοράρουν όσο και στο να δέχονται γκολ. Σε 12 αναμετρήσεις έχουν ενεργητικό 20 γκολ και παθητικό 24.


Με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται πλήρεις η στήλη μας θα επιλέξει το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε προκλητική απόδοση.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ : G/G

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ 21:45

Η Ουντινέζε υποδέχεται στο Dacia Arena του Ούντινε την εξαιρετική και φέτος Μίλαν , η οποία ωστόσο παρουσιάζεται με απουσίες.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας έχει μια ευκαιρία για συλλογή βαθμών κόντρα στην Μίλαν και το γνωρίζει. Ωστόσο στα τελευταία 4 ματς οι γηπεδούχοι έχουν 2 Ισοπαλίες και 2 ήττες παρά το ότι στα ισάριθμα σκόραραν 6 φορές. Η ομάδα του Gabrielle Cioffi σκοράρει φέτος 21 γκολ ενώ δέχεται 27 σε 16 αναμετρήσεις. Η επείγουσα ανάγκη βαθμών θα την οδηγήσει σε επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα στους πρωτοπόρους στην φετινή Serie A Μιλανεζους.


Από την άλλη η Μίλαν ταξιδεύει στο Ούντινε με μοναδικό στόχο τη διατήρηση της πρώτης θέσης. Η ομάδα του Πιολι ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες , στην άμυνα δεν θα αγωνιστεί ο βράχος της ομάδας Kjaer αλλά και ο Καλαμπρια , Εκτος επίσης οι Rebic και Giroud , ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Leao. Όπως είναι λογικό, ίσως οι απουσίες αυτές δημιουργήσουν ανισσοροπιες στις γραμμές των Μιλανεζων. Η Μίλαν φέτος σκοράρει περισσότερα από 2 γκολ αν ματς μέσο όρο, ενώ δέχεται λίγο περισσότερα του ενός γκολ, με τα περισσότερα να τα έχει δεχτεί εκτός έδρας.


Με βάση τα ανωτέρω καταλήγουμε στην επιλογή , αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ : G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.