ZIZANIO BET: Οι βραδινές Κυριακάτικες επιλογές

Ακόμα μια φορά , η στήλη μας δεν πετυχαίνει το απόλυτο για ένα γκολ και πιο συγκεκριμένα αυτό της Άστον Βίλα κόντρα στη Λίβερπουλ. Σήμερα Κυριακή , επιστρέφουμε αργά στους δέκτες σας για να ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις από Ιταλία και Ισπανία.

ΙΝΤΕΡ – ΚΑΛΙΑΡΙ 21:45

Η Ίντερ υποδέχεται στο Μιλάνο την Κάλιαρι σε ένα ματς που το τρίποντο των γηπεδούχων την ανεβάζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη χθεσινή γκέλα της Μίλαν ( την οποία μάλιστα προβλεψαμε ). Η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι δείχνει ασταμάτητη και δύσκολα θα στραβοπατησει στο σημερινό ματς.


Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας , ενώ με νίκη θα περάσουν στην πρώτη και δεν θέλουν να χάσουν αυτήν την ευκαιρία. Οι Μαρτίνεζ Τζέκο και Κορέα είναι φέτος καταιγιστικοί στην επιθετική γραμμή , αφού έχουν σκοράρει 40 γκολ σε 16 ματς , ενώ έχουν δεχτεί 15. Η Ίντερ παρουσιάζεται χωρίς τους Νταρμιαν και Κορέα , με ποιοτικές λύσεις ικανές να τους αντικαταστήσουν να υπολογίζονται στα πλάνα του Ιντζάγκι.


Από την άλλη συναντάμε την 18η βαθμολογικά Κάλιαρι , η οποία και φέτος παίζει στη ζώνη υποβιβασμού παρά το ποιοτικό υλικό που έχει στο δυναμικό της. Η ομάδα από το Κάλιαρι έχει σκοράρει σε 16 ματς στη Σέριε Α 17 φορές , ενώ έχει δεχτεί 30 γκολ. Στο σημερινό ματς κατεβαίνει με τον τίτλο του φαβορί , χωρίς άγχος με στόχο το καλύτερο δυνατό , μια καλή εμφάνιση. Η επιθετική της γραμμή με Joao Pedro και Balde Keita είναι ικανή να τιμωρήσει την οποιαδήποτε άμυνα , όχι όμως και για αποτέλεσμα στο Σαν Σίρο.


Επιλογή της στήλης μας θα είναι η νίκη της Ίντερ σε συνδυασμό με την επιλογή αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΙΝΤΕΡ – ΚΑΛΙΑΡΙ : 1 & G/G

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 22:00

Στη συνέχεια του σημερινού μας σύντομου ταξιδιού θα συναντήσουμε τη δεύτερη και τελευταία αναμέτρηση για σήμερα ( λόγω περασμένης ώρας ) αυτή του τοπικού ντέρμπι της Μαδρίτης.


Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ρεάλ υποδέχεται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την 4η στη βαθμολογία Ατλέτικο , η οποία παρά τις εξαιρετικές προσθήκες στο ρόστερ της συνηθίζει φέτος στα στραβοπατηματα.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στη πρώτη θέση της Λα Λίγκα με 39 βαθμούς , δείχνουν να είναι σε εξαιρετική φόρμα , με 9 συνεχόμενες νίκες και μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία 10 λεπτά. Ο Κάρλος Αντσελοτι παρουσιάζει όμορφο και γρήγορο ποδοσφαιρο με μεστή διαχείριση του ρόστερ , ενώ ο άνθρωπος γκολ της Ρεάλ Καρίμ Μπενζεμα δείχνει ασταμάτητος. Η Ρεάλ σε 16 αναμετρήσεις στα εγχώρια φέτος έχει σκοράρει 37 φορές ενώ έχει δεχτεί 15 γκολ. Τέλος ο Ιταλός τεχνικός αξίζει να σημειωθεί ότι κατεβάζει την ομάδα υπερπλήρη.


Από την άλλη συναντάμε την άλλη μεγάλη ομάδα της Μαδρίτης , την Ατλέτικο του Τσολο Σιμεονε , η οποια βρίσκεται στην 4η θέση γεγονός που προβληματίζει τα στρατόπεδα της ομάδας. Η Ατλέτικο είναι μια.ομαδα ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα του ποδοσφαιρικου γίγνεσθαι , με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Πόρτο, στα πλαίσια του Champions League , ενώ στη Λα Λίγκα προέρχεται από το γέρο στραβοπατημα εντός έδρας με 1-2 κόντρα στη Μαγιόρκα.
Η πίεση που δέχεται η Ατλέτικο για τη συλλογή βαθμών θα την οδηγήσει κατά τη γνώμη μας σε επιθετικο ποδοσφαίρο και θεωρούμε θα γίνει ένα όμορφο ματς. Η ομάδα του Σιμεονε φέτος σκοράρει 27 γκολ σε 15 αναμετρήσεις , ενώ έχει δεχτεί όσα και η αντίπαλος της 16. Ο Τσολο δεν μπορεί να υπολογίζει τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς του , Χιμενεζ και Σάβιτς , οπότε πιθανώς θα έχει θέμα στην αμυντική λειτουργία.
Επιλογή της στήλης μας θα είναι και εδώ η νίκη της Ρεάλ με την επιλογή αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : 1 & G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.