Η συνταγή της ημέρας: Ρολά μελιτζάνας με γέμιση

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Πλενουμε 4 μελιντζανες. Τις κοβουμε σε λεπτες φετες και τις αραδιασουμε στην λαδοκολα στο ταψι!Τις αλατιζουμε και τις ραντιζουμε με ελαιολαδο

Τις ψηνουμε στους 200 βαθμους για 15 λεπτα.

ΣΑΛΤΣΑ


Βαζουμε στο τηγανι 5 κ.σ.ελαιολαδο τριβουμε 1 ξερο κρεμμυδι και 1 σκελιδα σκορδο και τα αχνιζουμε

Ριχνουμε 5 ντοματες ωριμες τριμμενες,αλατι,μαυροπιπερο,μια πρεζα ζαχαρη και αφηνουμε στο χαμηλο να δεσει
Παιρνουμε καθε φετα μελιντζανας βαζουμε στην ακρη φετα και το ρολαρουμε

Τα τοποθετουμε στο πυρεξ η ταψι!Ριχνουμε την σαλτσα πανω τους και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους

Πηγή: xrysessyntages.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.