Zizanio Bet: Καλό ΣΚ

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο , το zizanio bet επιστρέφει στις οθόνες σας με προγνωστικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δυστυχώς σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη μας Premier League λόγω των μαζικών αναβολών που προκάλεσε η πανδημία του Covid.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ 16:00

Η Αταλάντα υποδέχεται στο Gewiss Stadium του Μπέργκαμο την Ρόμα σε ένα ματς που υπόσχεται σπουδαίο ποδόσφαιρο.


Οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-2 κόντρα στη δυναμική Βερόνα αλλά και από την κλήρωση με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της νοκάουτ φάσης του Europa League. Η Αταλάντα , η οποία βρίσκεται σε τροχιά ακομη και να διεκδικήσει τον τίτλο φέτος σκοράρει σε 17 αναμετρήσεις 37 γκολ , ενώ έχει δεχτεί 20. Ο Γκασπερινι μετά από καιρό θα κατεβάσει την ομάδα πλήρη ( πέραν της γνωστής απουσίας του Gosens ).


Απο την άλλη η Ρόμα θα ταξιδέψει στο Μπέργκαμο με σκοπό να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη , ωστόσο έχει πολύ δύσκολο έργο. Οι Ρωμαίοι βρίσκονται στην 6η θέση με 30 βαθμούς και θα έλεγε κανείς πως ο Μουρίνιο έχει σχηματίσει μια καλοκουρδισμενη μηχανή , ικανή για αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα. Η ομάδα του Μουρίνιο φέτος σκοράρει σε 17 αναμετρήσεις 26 γκολ , ενώ έχει δεχτεί 19. Ωστόσο , η Ρόμα έχει να αντιμετωπίσει και τις απώλειες των Pellegrini , Spinazzola , El Shaarawy , Afena αλλά και πιθανώς του Smalling.
Βάσει αριθμών , η στήλη μας θα επιλέξει το line του over 2.5.


ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ : Over 2.5 Goal

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 16:30

H Χοφενχάιμ υποδέχεται στην PreZero Arena του Σινχαιμ την Γκλάντμπαχ , σε ένα ματς με γρήγορους ρυθμούς ανοιχτό ποδόσφαιρο αλλά και βαθμολογικό ενδιαφέρον.


Οι γηπεδούχοι , έχουν ξεκινήσει εκπληκτικά την χρονιά και βρίσκονται στη 4η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Μάλιστα διατηρούν εξαιρετική φόρμα , αφού στα 5 τελευταία ματς έχουν 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Η ομάδα του Sebastian Hoenness έχει σκοράρει σε 16 αναμετρήσεις 34 γκολ ενώ έχει δεχτεί 25. Ο Γερμανος τεχνικός , πέραν των γνωστών απωλειών , ίσως να μην μπορεί να υπολογίζει τον μέσο Stiller.


Απο την άλλη η Γκλάντμπαχ που έχει ξεκινήσει πολύ νοθρα τη σεζόν βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς , και δειχνει να μην είναι η ομάδα που γνωρίσαμε τα 2 τελευταία χρόνια , πάρα το ότι αγωνίζεται με το ίδιο ρόστερ. Οι φιλοξενούμενοι , βρίσκονται σε πολύ κακη περίοδο αφού προέρχονται από 4 σερί ήττες και θέλουν να αλλάξουν ροτα. Η ομάδα του Adi Hutter σε 16 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 21 φορές ενώ έχει δεχτεί 31 γκολ. Η ποιότητα βέβαια του ρόστερ της είναι δεδομένη.


ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ : G/G & Over 2.5 Goal.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 19:00


Τέλος , ταξιδεύουμε πίσω στην Ιταλία για να ασχοληθούμε με το ματς της Μπολόνια με τη Γιουβέντους για την αγαπημένη μας φέτος Serie A.


Η Μπολόνια ( η οποία φέτος μας έχει παιδεψει λίγο στοιχηματικα ) υποδέχεται στο Ρενάτο Νταλ’Αρα της τοπικής πόλης την Γιουβέντους σε ένα σκληρό ματς.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην 10η θεση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, μόλις 4 βαθμούς πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο , προέρχεται από 2 σερί ήττες , ωστόσο στην τελευταία εντός έδρας της αναμέτρηση , επικράτησε της Ρόμα με σκορ 1-0. Διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα με ποιοτικοτατο ρόστερ. Σε 17 αναμετρήσεις η ομάδα του Sinisa Mihajlovic έχει σκοράρει 24 φορές , ενώ έχει δεχτεί 29 γκολ. Ωστόσο εντός έδρας το σκηνικό αλλάζει , αφού η Μπολόνια σε 8 αναμετρήσεις σκοράρει 16 γκολ και δέχεται 12. Ο Σέρβος τεχνικός παρατάσει την ομάδα πλήρη.


Από την άλλη , η Γιουβέντους ταξιδεύει στη Μπολόνια σε μια δύσκολη αποστολή. Η Γιουβε έχει ξεκινήσει τη χρονιά πολύ άσχημα και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Η ομάδα του Massimiliano Allegri ζοριζεται πολύ στο σκοράρισμα φέτος αφού σε 17 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 21 φορές , ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί 17. Το θέμα των τραυματισμών είναι πασίγνωστο στη Γιούβε , με τους Κιεζα , Ντυμπαλα και Ράμσεϊ να τίθενται εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ για τη σημερινή αναμέτρηση ο Ιταλός τεχνικός πιθανώς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τους Κιελινι και Λοκατελι, με την απόφαση για το αν θα αγωνιστούν να κρίνεται την ώρα του ματς.


Η στήλη μας θα επιλέξει την επιλογή , η Μπολόνια να σκοράρει έστω ένα γκολ , σε ελκυστική απόδοση.


ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Over 0.5 Goal γηπεδούχου/ Μπολόνια.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.