Zizanio Bet: Ο επιμένων νικά

Ακόμη μια στήλη χθες δεν πέτυχε το απόλυτο , αφού η Χοφενχάιμ ισοφάρισε σε 1-1 στο τελευταίο λεπτό και μας έλειπε μόνο ένα γκολ για το 3/3.


Κυριακή σήμερα 19/12 και με νέα οπτική αντιμετωπίζουμε το σημερινό κουπόνι , με 3 επιλογές που παρουσιάζουν υψηλές αποδόσεις , ελκυστικές για κάθε παίχτη.

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ 16:00

Η Σπέτσια υποδέχεται στο Σταντιον Αλμπέρτο Πικο την νεοφώτιστη Εμπολι , η οποία εκπλήσσει φέτος το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.


Οι γηπεδούχοι , οι οποιοι παρά την περσινή εκπληκτικη χρόνια , φέτος έχουν ξεκινήσει πολύ νοθρα το πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 17η θέση της Σέριε Α με 12 βαθμούς. Στα τελευταία 5 ματς έχουν 4 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία και δεν πείθουν φέτος. Η ομάδα του θρύλου στα γήπεδα Thiaggo Motta , σε 17 ματς σκοράρει 17 φορές ενώ έχει δεχτεί 38 γκολ , στατιστικό που προβληματίζει έντονα.


Από την άλλη συναντάμε την νεοφώτιστη Εμπολι που κάθε τι άλλο παρουσιάζεται πάρα ομάδα που μόλις ανέβηκε στη Σέριε Α. Η Εμπολι μάλιστα μεσοβδόμαδα απέκλεισε τη πολύ καλή φέτος Βερόνα στο θεσμο του κυπέλλου και δείχνει να πατά σταθερά στα πόδια της , ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντίπαλο( άλλωστε η Εμπολι ήταν η ομάδα που εκθρόνισε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας την Νάπολι 2 αγωνιστικές πίσω). Η ομάδα του Andreazzoli , βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αφού στα τελευταία 5 ματς έχει 4 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Δεν νομίζουμε πως αυτή η καλοκουρδισμενη μηχανή μπορεί να σταματήσει στην έδρα της Σπέτσια.


ΣΠΕΤΣΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ : 2 (διπλό)

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΕΤΙΣ 17:15

Η Μπιλμπάο υποδέχεται στο Σαν Μαμές την Μπέτις σε ένα ματς που υπόσχεται όμορφο ποδόσφαιρο.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας , προέρχονται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Σεβίλλη , ενώ έχουν να κερδίσουν αγώνα 8 αγωνιστικές. Οι Βασκοι , επιθυμούν να αλλάξει αυτό το σκηνικό με μια καλή εμφάνιση σήμερα κόντρα στη Μπέτις. Οι γηπεδούχοι σε 17 αναμετρήσεις έχουν σκοράρει 13 γκολ ενώ έχουν δεχτεί 12. Εντός έδρας το στατιστικό αυτό αλλάζει αφού τα 10 από τα 13 γκολ , η ομάδα του Μπιλμπάο τα έχει πετύχει εντός έδρας.


Από την άλλη η Μπέτις ταξιδεύει στο Μπιλμπάο με σκοπό να διατηρήσει την εξαιρετική 3η θέση της βαθμολογίας φέτος. Η ομάδα του Manuel Pellegrini φέτος είναι εξαιρετική έχοντας συγκεντρώσει 33 βαθμούς. Μάλιστα τα στατιστικα της εντυπωσιάζουν , αφού σε 17 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 30 φορές , έχοντας δεχτεί 18 γκολ.
Όπως καταλαβαίνουμε , οι φιλοξενούμενοι λογικά θα έχουν το πάνω χέρι στη σημερινή αναμέτρηση , ωστόσο πιστεύουμε ότι η Μπιλμπάο θα της βάλει πολύ δύσκολα.


Επιλογή της στήλης μας θα είναι αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΕΤΙΣ : G/G

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 18:30

Η Κολωνία υποδέχεται στο Ράιαν Ενερτζι Σταντιον της ομώνυμης πόλης την Στουτγκάρδης σε ένα ματς με έντονους ρυθμούς και πιστεύουμε αρκετά γκολ.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας , έχουν κάνει ένα μεστό ξεκίνημα με ικανοποιητικές εμφανίσεις. Η ομάδα του Steffen Baumgartner , η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-3 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ , σκοράρει σε 16 αναμετρήσεις φέτος 26 γκολ ενώ δέχεται 27. Παρά τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Γερμανός τεχνικός , ο βασικός κορμός της ομάδας δεν παρουσιάζει απώλειες.
Από την άλλη η Στουτγκάρδη ταξιδεύει την Κολωνία με σκοπό να αποκολληθεί από την ζώνη υποβιβασμού , που θα έλεγε κανείς αδικεί τις φετινές της εμφανίσεις. Η ομάδα του Matarazzo Pellegrino , βρίσκεται στην 16η θέση με 17 βαθμούς και προέρχεται από την βαριά ήττα με 0-5 κόντρα στην ασταμάτητη και φέτος Μπάγερν Μονάχου. Φέτος , η ομάδα της Στουτγκάρδης σε 16 αναμετρήσεις έχουν σκοράρει 22 φορές ενώ έχουν δεχτεί 30 γκολ. Περιμένουμε αντίδραση από τους φιλοξενούμενους σήμερα.


Έτσι επιλογή της στήλης μας με βάση τα παραπάνω αλλά και τα ποιοτικοτατα ρόστερ των 2 ομάδων , είναι το line του over.


ΚΟΛΩΝΙΑ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ : Over 2.5 Goal.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.