Zizanio Bet: Καλή μας χρονιά!

Το zizaniobet εύχεται στους φίλους αναγνώστες καλή χρονιά , με υγεία χαμόγελα και τύχη ( θα μας χρειαστεί άλλωστε ). Πρώτη του χρόνου σήμερα και ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα και για τη στήλη μας εξίσου. Το εορταστικό σημερινό κουπόνι , μας αναγκάζει να ασχοληθούμε με τις τρείς και μοναδικές αναμετρήσεις της Premier League και η αλήθεια είναι ότι καθόλου δεν μας ενοχλεί.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 14:30

Η Άρσεναλ υποδέχεται στο Emirates Stadium την Σίτυ σε ένα ματς άκρως ανταγωνιστική με δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος το τελευταίο διάστημα.
Οι γηπεδούχοι , σύμφωνα με τα στατιστικά είναι η 3η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ καθώς στα 5 τελευταία ματς έχει 4 νίκες και 1 ήττα , ενώ σε αυτά έχει σκοράρει 15 φορές (3 γκολ ανά ματς μ.ο).
Η Άρσεναλ έχει σκαρφαλώσει μετά από αυτό το επιτυχημένο σερί στη 4η θέση της βαθμολογίας και επιδιώκει αυτή η άνοδος να μην είναι πρόσκαιρη. Η ομάδα του Αρτέτα συνολικά τη φετινή χρονιά έχει σκοράρει 32 φορές , ενώ έχει δεχτεί 23 γκολ σε 19 αναμετρήσεις. Θεωρούμε θα βάλει πολύ δύσκολα ο Μικελ, στον συμπατριώτη του Πεπ.
Από την άλλη συναντάμε τη Σίτυ , τη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος , θα έλεγε κανείς και από πέρυσι ακόμα , ένα σύνολο γεμάτο ποιότητα και σπουδαίους ποδοσφαιριστες , υπό τις οδηγίες του κατά πολλούς καλύτερου προπονητή, συστάσεις άλλωστε δεν χρειάζονται.
Η Σιτυ βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς , 8 μπροστά από τη δεύτερη Τσέλσι και επιθυμεί ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει το προβάδισμα αυτό. Η ομάδα του Πεπ , στα τελευταία 5 ματς έχει κερδίσει και τα 5 , έχοντας σκοράρει 19 φορές και δεχτεί μόλις 3 γκολ. Συνολικά , η Σίτυ σε 20 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 50 γκολ και έχει δεχτεί 12.
Η στήλη μας , λόγω και του εορταστικού κλίματος αλλά και της επιθετικής δεινότητας και των δύο ομάδων , θα επιλέξει την επιλογή , αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ : G/G

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ 17:00

Η Γουότφορντ υποδέχεται στο Vicarage Road την Τότεναμ σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην 17η θέση της βαθμολογίας , μόλις μία πάνω από τον υποβιβασμό , επιθυμουν να δώσουν μια νέα δυναμική στη καινούργια χρονιά. Η ομάδα του Ρανιέρι , έχει ηττηθεί και στα 5 τελευταία ματς της , ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι έχει σκοράρει σε κάθε ένα από αυτά , γεγονός που αποδεικνύει την ικανότητα της στην επίθεση. Συνολικά η Γουότφορντ σε 17 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 22 φορές , ενώ έχει δεχτεί 35 γκολ. Θεωρούμε πως και σήμερα με το γήπεδο κατάμεστο , θα καταφέρει να βρει γκολ κοντρα στη φορμαρισμένη Τότεναμ.


Από την άλλη η Τότεναμ ταξιδεύει στο Γουότφορντ με σκοπό να δώσει συνέχεια σε αυτή τη νέα εποχή της ομάδας , χωρίς όμως να είναι το έργο της εύκολο. Η ομάδα του Κόντε βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς κάτι που δεν αρέσει στο στρατόπεδο της ομάδα αλλά και τους οπαδούς και επιδιώκουν αλλαγές. Η Τότεναμ σε 17 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 22 φορές , ενώ έχει δεχτεί 20 γκολ , ενώ και ο αποκλεισμός από τα ευρωπαϊκά δρώμενα έχει δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς. Ο Ιταλός τεχνικός παρατάσει την ομάδα πλήρη , ωστόσο θεωρούμε πως η έδρα της Γουότφορντ πιθανώς θα της δημιουργήσει προβλήματα.
Επιλογή της στήλης μας και εδώ θα είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ : G/G

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 19.30

Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται στο Sulhurst Park του Λονδίνου την Γουέστ Χαμ , σε μια αναμέτρηση δύο ομάδων που παρουσιάζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο τη φετινή χρονιά.
Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας προέρχονται απο την εντός έδρας εμφατική νίκη κόντρα στη Νόριτς με 3-0 και παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό σύνολο. Η ομάδα του Γάλλου τεχνικού Πατρίς Βιειρα, που εντυπωσιάζει φέτος σε 19 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 27 φορές ενώ έχει δεχτεί και 27 γκολ. Ωστόσο η Πάλας κατέχει την 6η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος , έχοντας συγκεντρώσει εντός έδρας τους 17 από τους 23 βαθμούς και έχοντας σκοράρει τα 18 από τα 27 γκολ της.
Ο Γάλλος τεχνικός πι

θανώς δεν θα μπορεί να υπολογίζει το Conor Gallagher , σημαντικό μηχανάκι της λειτουργίας των Αετών.
Απο την αλλά συναντάμε την αγαπημένη Γουέστ Χαμ , η οποία και φέτος εκπλήσσει το κοινό της. Η Χαμ , η οποία βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς μετά την κοιλιά 5 αγωνιστικών χωρίς νίκη , κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την Γουότφορντ εντός έδρας με 1-4. Η ομάδα του Μόγιες αποτελεί ένα εξαιρετικό σύνολο με ποδοσφαιριστές κορυφαίας κλάσης , έχοντας άλλωστε το αποδείξει , με τις νίκες κόντρα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ και τη φετινή χρονιά. Η Γουέστ Χαμ σε 19 αναμετρησεις έχει σκοράρει 34 φορές ενώ έχει δεχτεί 25 γκολ. Εκτός έδρας παρουσιάζεται ετοιμοπόλεμη , όντας μάλιστα η 4η καλύτερη ομάδα εκτός.
Με βάση τα ανωτέρω , αλλά και πάλι έχοντας εμπιστοσύνη στις επιθέσεις αμφοτερων των επιθετικών γραμμών των ομάδων , θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.


ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ : G/G

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.