Zizanio Bet: Για το πρώτο της χρονιάς

Δεν ξεκίνησε με το “δεξί” η στήλη μας τη καινούργια χρονιά , αφού σε ακόμη μια αγωνιστική ημέρα , βρεθήκαμε να χάνουμε το απόλυτο 3 στα 3 για ένα γκολ της γηπεδούχου Watford. Κυριακή 2 Ιανουαρίου σήμερα και το στοιχηματικο κουπόνι παρουσιάζει σπουδαίες αναμετρήσεις από Ισπανία και Αγγλία , με τις οποίες θα ασχοληθούμε. Η χθεσινή στοιχηματικη μας “ομάδα” πήγε καλά οπότε και σήμερα θα επιλέξουμε τρία γκολ γκολ σε αποδόσεις που προκαλούν.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ 16:00

Η Έβερτον υποδέχεται στο Goodison Park του Λίβερπουλ την Μπράιτον σε ένα ματς με απουσίες , που ωστόσο υπόσχεται υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά βρίσκονται στην 15η θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς και η αλήθεια είναι πως οι διαδοχικοί τραυματισμοί δεν της έχουν επιτρέψει να παρουσιάσει το ποδόσφαιρο για το οποίο είναι ικανή. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ , ο οποίος έδειξε από το ξεκίνημα της χρονιάς την επιθετική του φιλοσοφία έχει σκοράρει σε 17 αγώνες 21 γκολ , ωστόσο η άμυνα της την προδίδει αφού έχει δεχτεί 29 γκολ. Εντός έδρας είναι ικανοποιητικοι και ο παράγοντας Calvert Lewin( να σκοράρει οποτεδήποτε , η απόδοση προκαλεί ) , ο οποίοι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση θεωρούμε θα δημιουργήσει προοπτικές στην επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων.


Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει σημαντικους ποδοσφαιριστές για την λειτουργία της ομάδας του , όπως Richarlison , Mina και Townsend. Αν η πιθανότητα συμμετοχής των Grey , Delph και Davies γύρει υπέρ του τεχνικού της Έβερτον θεωρούμε ακόμα πιο πιθανό το να σκοράρει.


Από την άλλη η Μπράιτον ταξιδεύει στο Λίβερπουλ μετά από την λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λιντς, ενώ βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας , χάνοντας συνεχεια έδαφος , αφού όπως θυμόμαστε είχε βρεθεί μέχρι και στην 3η θέση στις αρχές της σεζόν. Η ομάδα του Graham Potter , σκοράρει 1 γκολ μ.ο. ανα ματς , όσα και δέχεται , ενώ εκτός έδρας διατηρεί αυτό το στατιστικό αφού έχει σκοράρει σε 9 εκτός έδρας αναμετρήσεις 9 φορές. Αμφίβολος κρίνεται για τους φιλοξενούμενους ο Βέλγος ταχύτατος μεσοεπιθετικός Trossard , ωστόσο η επιστροφή του Danny Wellbeck προσδίδει σημαντική ποιότητα στο σύνολο των φιλοξενούμενων.


Βάση της επιθετικής ικανότητας και φιλοσοφίας και των δύο προπονητών αλλά και του ποιοτικού ρόστερ του θα επιλέξουμε το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ : G/G

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 16:00

Συνεχίζουμε στη δεύτερη κατηγορία του Αγγλικού Ποδοσφαίρου , στη Τσάμπιονσιπ για να ασχοληθούμε με δύο ομάδες , οι οποίες εκπλήσσουν φέτος επιθετικά.
Η Μπλάκμπερν υποδέχεται στο ιστορικό Iwood Park την Χάντερσφιλντ σε μια αναμέτρηση , που θεωρούμε θα χει γκολ.


Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά από πολλά χρόνια παραμονής στη μέση της βαθμολογίας , δείχνοντας ικανή για την άνοδο. Η Μπλάκμπερν μαλιστα διαθέτει την καλύτερη έδρα στη φετινή Τσαμπιονσιπ με τη συγκομιδή να ανέρχεται στα εντός στους 29 βαθμούς και στα 30 γκολ. Συνολικά η Μπλάκμπερν σε 24 αγώνες έχει σκοράρει 43 φορές και έχει δεχτεί 28 γκολ τα 19 εξ αυτών εντός εδρας. Η φόρμα της είναι εξαιρετική , αφού στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει κερδίσει και τα 5 , ωστόσο δεη Χάντερσφιλντ θεωρούμε θα της βάλει δύσκολα.


Η Χάντερσφιλντ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Νότιγχαμ. Σε 25 αναμετρησεις έχει σκοράρει 32 φορές ενώ έχει δεχτεί 29 γκολ. Εκτός έδρας είναι ικανοποιητική , αφού σκοράρει 1.4 γκολ ανά ματς και δείχνει ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντίπαλο με το σπουδαίο επιθετικό υλικό της. Είναι η 4η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Λίγκας και πιστεύουμε θα δυσκολέψει πολύ την δυναμική φέτος Μπλάκμπερν.


Επιλογή της στήλης μας καθαρά βάσει στατιστικών και φόρμας θα είναι αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ : G/G

ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ 19:30

Η Μπέτις υποδέχεται στο Benito Villamarin την Θέλτα για την 19η αγωνιστική της φετινής La Liga.
Οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς είναι καταπληκτικοί φέτος και όπου έχει χρειαστεί έχουν καταφέρει το θετικό υπέρ τους αποτέλεσμα. Το σύνολο Χιλιανού Manuel Pellegrini , αρέσκεται στην επιθετική συμπεριφορά και τα νούμερα το κάνουν αυτό ξεκάθαρο. Η Μπέτις σε 18 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 32 φορές , ενώ έχει δεχτεί 21 γκολ. Ακόμη , κατεβάζει την ομάδα πλήρη χωρίς απουσίες για το σημερινό ματς.


Από την άλλη συναντάμε τη Θέλτα με την ίδια επιθετική νοοτροπία , η οποία ωστόσο ελέω σημαντικών τραυματισμών μέσα στη χρονιά έχει χάσει βαθμολογικό έδαφος. Η ομάδα του Αργεντινού Eduardo Coudet σε 18 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 20 φορές και έχει δεχτεί 22 γκολ. Ωστόσο σήμερα , επιτέλους έχει τη δυνατότητα να παρουσιασει την ομάδα πλήρης και θυμόμαστε τελευταία φορά που έγινε αυτό , κέρδισε με 3-2 τη Θέλτα. Ο σπουδαίος Iago Aspas επιστρέφει σήμερα και θεωρούμε θα δημιουργήσει αρκετές προοπτικές για την επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων.


Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν και εδώ η στήλη μας θα επιλέξει την επιλογή αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε value απόδοση.

ΜΠΕΤΙΣ-ΘΕΛΤΑ: G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.