Zizanio Bet: Επιστροφή στη δράση

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση , επιστροφή και στις οθόνες σας.


Σάββατο 8/1 σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι παρουσιάζει σπουδαίες αναμετρήσεις , σημαντικότερες εκ των οποίων από το πρωτάθλημα της Bundesliga αλλά και της La Liga. Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα έχουμε επιλέξει τις 3 αναμετρήσεις που ξεχωρίσαμε.

ΛΕΙΨΙΑ – ΜΑΙΝΤΖ 16:30

Η Λειψία υποδέχεται στο Red Bull Arena την Μάιντζ , σε ένα ματς με πολλές απουσίες για τους γηπεδούχους.
Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι φέτος έχουν κάνει ένα από τα πιο άσχημα ξεκινήματα όσο καιρό αγωνίζονται στη Bundesliga , βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και επιθυμούν ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο , στη μετά εποχή Naggelsman , η ομάδα από τη Λειψία δυσκολεύεται να ορθοποδήσει λόγω των συνεχών τραυματισμών βασικών στελεχών της ομάδας. Για το σημερινό ματς οι Olmo , Forsberg , Halstenberg , Haidara , Mukiele , Laimer και Saracchi θα είναι εκτός , κάτι το οποίο προβληματίζει ιδιαίτερα τον Tedesco Domenico. Η Λειψία παρά τον υψηλό αριθμό γκολ που σκοράρει φέτος , 30 στο σύνολο , δυσκολεύεται να συγκεντρώσει βαθμούς , γεγονός που αποδεικνύουν τα 22 γκολ παθητικό.


Από την άλλη συναντάμε τη Μάιντζ, η οποία βρίσκεται μια θέση πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο και ταξιδεύει στη Λειψία για να διατηρήσει το προβάδισμα αυτό. Οι φιλοξενούμενοι , οι οποίο παρουσιάζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο , έχουν συγκεντρώσει 24 βαθμούς και έχουν αποδείξει ότι δεν κοιτάζουν αντίπαλο. Η ομάδα του Svennson Bo , για τον οποίο έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές για το πόσο καλός προπονητής φαίνεται , σε 17 αναμετρήσεις φέτος έχει σκοράρει 25 φορές ενώ δέχεται περίπου ένα γκολ ανά ματς. Εκτός έδρας η Μάιντζ έχει βρει γκολ σε κάθε ματς που έχει αγωνιστεί , στατιστικό που συναρπάζει. Ο Δανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει από τους κινητήριους μοχλούς , μόνο τον Niakhate.


Με βάση , τα ανωτέρω και τους σημαντικούς τραυματισμούς για τους γηπεδούχους , η στήλη μας θα επιλέξει το να σκοράρει η Μάιντζ έστω ένα γκολ.


ΛΕΙΨΙΑ – ΜΑΙΝΤΖ : Over 0.5 goal φιλοξενούμενου

ΦΡΑΙΜΟΥΡΓΚ – ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ 16.30

Η Φράιμπουργκ υποδέχεται στο Europa- Park Stadium την Αρμινια , σε ένα ματς που προβλέπεται σκληρό με σαφές όμως φαβορί του γηπεδούχους.


Η Φράιμπουργκ , η οποία διανύει μια εξαιρετική χρονιά , βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας , κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο μετά και τις περσινές σπουδαίες εμφανίσεις της ομάδας. Η ομάδα του Christian Streich είναι εξαιρετική και έχει θέσει τον πήχη ψηλά για τους στόχους της φετινής χρονιάς. Σε 17 αναμετρήσεις , οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει 28 φορές , ενώ έχουν δεχτεί 16 γκολ. Εαν η ομάδα του Streich επιθυμεί να διεκδικήσει μια από τις ευρωπαϊκές θέσεις , οφείλει να κερδίσει σήμερα την Αρμινια του Μπίλεφελντ.


Οι τελευταίοι ταξιδεύουν στο Φράιμπουργκ με σκοπό να ξεκολλήσουν από τη ζώνη υποβιβασμού , ωστόσο έχουν πολύ δύσκολο έργο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Σε 17 αναμετρήσεις η ομάδα του Frank Kramer , έχει σκοράρει 14 φορές ενώ έχει δεχτεί 22 γκολ. Παρά το ότι προέρχεται από δύο σερί νίκες , δεν θεωρούμε πως μπορεί να κοντράρει τη φετινή Φράιμπουργκ.


ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ : 1 ΑΣΣΟΣ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ 17:30

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται στο Reale Arena του Σαν Σεμπαστιάν την Θέλτα , σε ένα ματς που στα μάτια μας υπόσχεται θέαμα και γκολ.


Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι έχουν χάσει έδαφος σε σχέση με το φετινό τους ξεκίνημα ( ακόμη και 1η θέση ) , βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Η Σοσιεδαδ έχει να κερδίσει 6 αγωνιστικές στη La Liga και επιθυμεί , η σημερινή αγωνιστική να μην είναι σαν τις προηγούμενες. Η ομάδα του Imanol Alquacil σε 19 αναμετρήσεις έχει σκοράρει αλλά και δεχτεί 21 γκολ και επιθυμεί να δώσει τέλος σε αυτή τη κατρακύλα των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς μόνο τον Monreal.
Από την άλλη η Θέλτα , βρίσκεται στην 12η θεση της βαθμολογίας , η οποία όπως έχουμε αναφέρει ξανά , ίσως και να οφείλεται στους συνεχείς τραυματισμούς που είχε να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της ομάδας. Ο Eduardo Coudet βλέπει την ομάδα του να σκοράρει σε 19 αναμετρήσεις 22 φορές αλλά και να έχει δεχτεί 22 τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί , ότι βάσει στατιστικών η Θέλτα είναι η 4η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα εκτός έδρας , κάτι το οποίο θα ζορισει τους γηπεδούχους και σήμερα. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο τον τραυματισμένο Tapia για το σημερινό ματς.


Επιλογή της στήλης μας βάσει των ανωτέρω , είναι αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε value απόδοση.


ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ : G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.