Zizanio Bet: Ή όλα ή τίποτα

Ακόμα μια φορά που το απόλυτο 3/3 χάνεται για ένα γκολ και μάλιστα ακυρωμένο της Θέλτα. Για να αποκτήσουμε και πάλι ψυχολογία και ένα μομεντουμ απόλυτης επιτυχίας , θα ανεβάσουμε σήμερα τις αποδόσεις των επιλογών μας και θα αγγίξουμε τον δεκαπλασιασμο.

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 18:30

Η Μποχουμ υποδέχεται στο Βονοβια Ρουρσταντιον την Βόλφσμπουργκ σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον , που θεωρούμε θα μιλήσει η φανέλα.


Οι γηπεδούχοι , βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς , όσους ακριβώς έχει συγκεντρώσει και σημερινή της αντίπαλος. Αποτελεί ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον , που πιθανο θετικό αποτέλεσμα , θα της δώσει σημαντικό αβατζο για την παραμονή. Ωστόσο , η Μποχουμ προέρχεται από δύο σερί ήττες και η αλήθεια είναι δεν πείθει εντός έδρας. Η ομάδα του Μπόχουμ έχει σκοράρει σε 17 αναμετρήσεις 16 φορές , ενώ έχει δεχτεί 26 γκολ. Σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου , καθώς το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.


Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι , είναι κάκιστοι τη φετινή χρονιά , μακρυά από τη περσινή τους εξαιρετική εικόνα. Για το σημερινό ματς δεν μπορούν να υπολογίζουν σημαντικά στελέχη της λειτουργίας της ομάδας , ωστόσο είναι πολύ σημαντικό ματς και θεωρούμε θα το κερδίσουν. Οι φιλοξενούμενοι σε 17 αναμετρήσεις σκοράρουν 1 γκολ ανά ματς μ.ο. ενώ δέχονται 29 γκολ. Παρα τις κακουχίες της φετινής σεζόν , θεωρούμε πως αυτη την αναμέτρηση , θα την κερδίσει η ομάδα με την μεγαλύτερη φανέλα.


ΜΠΟΧΟΥΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ : 2 ΔΙΠΛΟ

ΑΛΑΒΕΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 19:30

Η Αλαβες υποδέχεται στο Μεντιθοροτθα την Μπιλμπάο , σε ένα ματς που πιστεύουμε θα χει γκολ.
Η Αλαβες η οποία βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας έχει μάθει να επιβιώνει στις τελευταίες θέσεις και πάντοτε να σώζει τη χρονιά. Σε τέτοια ματς με ομάδες της μέσης του βαθμολογικού πίνακα , βρίσκει πάντοτε το δρόμο για τα δίχτυα αποσπώντας βαθμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Σοσιεδάδ την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Javier Calleja φέτος σκοράρει σε 19 αναμετρήσεις 16 φορές , ενώ έχει δεχτεί 30 γκολ. Θεωρούμε θα βρει ένα γκολ εντός έδρας κόντρα στην Αθλέτικ.


Οι φιλοξενούμενοι , βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Σε 20 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 20 φορές , ενώ έχει δεχτεί 17 γκολ. Επιθυμεί ένα θετικό αποτέλεσμα και παρά την απουσία του Μπενανγκερ και του Βιλιαλιμπρε θεωρούμε θα βρει ένα γκολ.


ΑΛΑΒΕΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ : G/G

ΒΕΡΟΝΑ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 21:45

Η Βερονα υποδέχεται στο Μαρκ’ Αντόνιο Μπεντεγκοντι την Σαλερνιτανα σε ένα ματς με σαφέστατο φαβορί.
Οι γηπεδούχοι , αποτελούν την αγαπημένη μας ομάδα φέτος , με εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή ικανή να σκοράρει απέναντι σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Η Βερονα βρίσκεται στην 11η θεση της βαθμολογίας ( που για μας την αδικεί ) αν λάβουμε υπόψη και τα στατιστικά της. Η ομάδα από τη Βερόνα έχει σκοράρει σε 20 αναμετρήσεις 36 γκολ ενώ έχει δεχτεί 33 , στατιστικό που φανερώνει την διάθεση για ανοιχτό ποδόσφαιρο. Ο τεχνικός της ομάδας Igor Tudor δεν έχει να αντιμετωπίσει βασικές απουσίες και θεωρούμε θα κερδίσει και με γκολ.


Από την άλλη η νεοφώτιστη Σαλερνιτανα ταξιδεύει στη Βόρεια Ιταλία με σκοπό να αποσπάσει ορισμένους βαθμούς , με το έργο της να είναι υπερβολικά δύσκολο , δεδομένων και των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει. Η ομάδα του Φαμπρίτσιο Καστορι προέρχεται από 5 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ σε 18 αναμετρήσεις έχουν σκοράρει 11 φορές και έχουν δεχτεί 42 γκολ , γεγονός που αποδεικνύει ότι βάσιμα βρίσκονται στη τελευταία θέση του πίνακα.


Με βάση τα παραπάνω η στήλη μας θα επιλέξει τον άσσο της Βερόνα σε συνδυασμό με το line του over 2.5.


ΒΕΡΟΝΑ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ : 1 & ΟVER 2.5

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.