Zizanio Bet: Πολλά γκολ

Δεύτερο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του νέου έτους και παρά τη χθεσινή απουσία λόγω υποχρεώσεων επανερχόμαστε στις οθόνες σας σήμερα με την ανάλυση τριών σημαντικών αναμετρήσεων που προσβλέπουμε στον υψηλό αριθμό γκολ.

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΒΕΡΟΝΑ 13:30

Η Σασουολο υποδέχεται στο Mapei Stadium του Ρέτζιο Εμίλια την Βερόνα σε μια ανοιχτή στα μάτια μας αναμέτρηση.


Οι γηπεδούχοι φαίνονται πολύ δυναμικοί την νέα χρονιά και μάλιστα προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-5 κόντρα στη φιλόδοξη Εμπολι. Αναμένεται η επιστροφή για το σημερινό ματς του φορμαρισμένου πριν την απουσία του επιθετικού της ομάδας Σκαμακα , ωστόσο είναι πιθανό να απουσιάζει ο ηγέτης της Μπεραρντι. Η ομάδα του Dionisi Allesio τη φετινή χρονιά σκοράρει σε 21 αναμετρήσεις 36 γκολ ενώ δέχεται 33 , ενώ , ενώ σε 11 εντός έδρας αναμετρήσεις μόνο σε μία δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και η Βερόνα δεν φημίζεται για την άμυνα της.
Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στο Ρέτζιο Εμίλια , που δεν απέχει και πολύ βέβαια χιλιομετρικά , με το μυαλό σε ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την απρόσμενη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην ουραγό Σαλερνιτανα, ώρα για ανασύνταξη. Η ομάδα του Igor Tudor , που μας έχει ελκύσει το ενδιαφέρον με το επιθετικό ποδόσφαιρο που αρέσκεται να παίζει, παρότι βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας έχει σημαντικη συγκομιδή σε επιτυχημένα γκολ. Σε 21 αναμετρήσεις η Βερόνα έχει σκοράρει 37 φορές ενώ έχει δεχτεί 35 γκολ.


Με βάση τα παραπάνω και σύμφωνα με τους αριθμούς αλλά και το ένστικτο η στήλη μας θα επιλέξει τη στήλη του over σε αρκετά ελκυστική απόδοση.


ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΒΕΡΟΝΑ : OVER 2.5 GOAL.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ 16:30

Η Βενέτσια υποδέχεται στο Πιερλουίτζι Πεντζο την Εμπολι , σε μια αναμέτρηση των “νεοφώτιστων” με υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους.


Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και παλεύουν για την παραμονή τους με θέληση και με δυνατό σημείο την έδρα τους. Για την Βενέτσια ωστόσο δεν έχει μπει πολύ καλά το καινούργιο έτος , μετά τον αποκλεισμό της από την Αταλάντα στο Κύπελλο με 2-0 και την εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από την Μίλαν με 3-0. Ωστόσο αυτές οι αναμετρησεις δεν αποτελούν μέρος σύγκρισης κόντρα στα δύο αυτά μεγαθήρια και όλοι στο στρατοπέδων των Βενετών γνωρίζουν τη σημαντικότητα του παιχνιδιού. Η ομάδα του Paolo Zanetti σε 21 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 18 φορές ενώ έχει δεχτεί 37 γκολ, ωστόσο ο αριθμός των επιτυχημένων γκολ αυξάνεται εντός έδρας αφού σε 10 αναμετρήσεις η Βενέτσια σκοράρει 12 φορές.


Απο την άλλη η Εμπολι ταξιδεύει στη Βενετία με σκοπό να σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά από την 11η θέση που της έχει προσδώσει το ποιοτικοτατο ρόστερ της. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μια βαριά εντός έδρας ήττα κόντρα στη Σασσουολο και επιδιώκουν σε αλλαγή σκηνικού για τη νέα χρονιά. Η ομάδα του Aurellio Andreazzoli , σε 21 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 34 φορές , ενώ έχει δεχτεί 44 γκολ , με τη φιλοσοφία της ομάδας όπως αποδεικνύουν τα νούμερα να είναι όσα φάμε και όσα βάλουμε. Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει απώλειες και παρουσιάζει την ομάδα πλήρη.


Ακόμα μια φορά με βάση των στατιστικών αλλά και τη συγκομιδή γκολ των δύο ομάδων θα επιλέξουμε το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε value απόδοση.


ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ : G/G

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΝΤΣ 16:00

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου τη Λιντς σε ένα ματς που υπόσχεται ανοιχτό και γρήγορο ποδοσφαιρο.


Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στη 4η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά με 3 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο , ενώ στη μεταξύ αναμέτρηση των σημερινών αντιπάλων στο Κύπελλο τη περασμένη βδομάδα , η Χαμ επικρατήσε με 2-0 σε μια φαινομενικά εύκολη πρόκριση. Η ομάδα του Moyes αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό αποδεικνύουν τα 39 επιτυχημένα γκολ σε μόλις 21 αναμετρήσεις. Μάλιστα εντός έδρας το στατιστικό ανέρχεται στα 2 γκολ ανά ματς μ.ο. κάτι το οποίο θα επιλέξουμε και σήμερα.
Από την άλλη η Λιντς , σε μια πραγματικά νοθρη χρόνια για την ίδια βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας Marcelo Bielsa βλέπει την άμυνα της ομάδας του να προβληματίζεται έντονα και να δέχεται 2 γκολ μ.ο. Ανά ματς , κάτι το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την σημερινή μας επιλογή.


Η στήλη μας θα επιλέξει την γηπεδούχο Γουέστ Χαμ να σκοράρει over 1.5 goal.


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΝΤΣ : OVER 1.5 GOAL γηπεδούχου.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.