Μόνο το λογότυπο της Ν.Δ δεν πρόβλεψαν να σχηματίσουν τα Rafale πάνω από την Ακρόπολη…

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media του κυβερνώντος κόμματος υποδέχτηκε η κυβέρνηση τον ερχομό των Rafale. Στο τέλος, αφού έχουν παρουσιαστεί τα νέα πολεμικά αεροπλάνα, τα οποία αποτελούν μέρος της στρατιωτικής συμφωνίας της χώρας μας με τη Γαλλία, εμφανίζεται το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας. Τα σχόλια ήταν αρκετά και επικριτικά λόγω της ιδιοποίησης μιας αμυντικής συμφωνίας που είναι πάνω από πολιτικές και κόμματα.

Να τονιστεί ότι η συμφωνία με τη Γαλλία πήρε ενισχυμένη πλειοψηφία από τη Βουλή καθώς είχε ψηφιστεί από το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής αλλά και την Ελληνική Λύση.

Το επόμενο βήμα της κυβέρνησης, με βάση τις πρακτικές της, φαίνεται πως θα είναι η εντολή για σχηματισμό από τα Rafale του λογότυπου της Νέας Δημοκρατίας πάνω από την Ακρόπολη. Βέβαια υπάρχουν και φήμες που λένε ότι μπορεί να σχηματίσουν και την φράση «Κυριάκο Σ’αγαπώ». Μόνο αυτό μας έλειπε…

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.