Zizanio Bet: Δυναμική επιστροφή στις επιτυχίες

Δυναμική επιστροφή της στήλης μας σήμερα 05/02/2022, μετά από ένα σημαντικό κενό για αναδιοργάνωση και ανασύνταξη και ίσως για καλό καθώς ο Γενάρης ήταν ένας πολύ δύσκολος στοιχηματικα μήνας. Το σημερινό κουπόνι παρουσιάζει αναμετρήσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.

ΜΑΙΝΤΣ – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 16:30

Η Μάιντς υποδέχεται στο Mewa Arena την Χοφενχάιμ σε ένα ματς που αναμένουμε υψηλό σκορ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς και έχουν αποδείξει ότι εντός έδρας δεν φοβούνται αντίπαλο. Η καλοκουρδισμενη μηχανή του Svennson Bo σε 20 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 28 φορές ενώ έχει δεχτεί μόλις 23 γκολ, κάτι το οποίο διαφοροποιείται στατιστικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας , όπου σε 10 αναμετρήσεις έχει βρει δίχτυα 19 φορές , ενώ έχει δεχτεί μόλις 5 γκολ. Ο Δανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματισμένο Ingvartsen , χωρίς ωστόσο η απώλεια του να σημαίνει καταλυτική για την λειτουργία της ομάδας του Μάιντζ.


Από την άλλη συναντάμε την πάντοτε δυναμική και επιθετική Χοφενχάιμ, μια ομάδα που αρέσκεται σε υψηλού ρυθμούς ποδοσφαίρου , με υψηλή ποιότητα παιχτών μεσοεπιθετικά. Η ομάδα του Sebastian Hoenness , σκοράρει σε 20 αναμετρήσεις 41 φορές , ενώ έχει δεχτεί 32 γκολ. Πέραν των απουσιών των Bicakcic και Grillitsch, το ρόστερ των φιλοξενούμενων είναι πλήρες και θεωρούμε πως η Χοφενχάιμ είναι μια από τις ομάδες που θα πληγώσουν τη Μάιντζ στη σκληροτράχηλη έδρα της.


ΜΑΙΝΤΖ – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ : G/G

ΘΕΛΤΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 19:30

Η Θελτα υποδέχεται στο Μπαλαιδος του Βίγκο την έκπληξη της φετινής La Liga, Ράγιο Βαγιεκάνο.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς , ενώ ένα μπαράζ τραυματισμών φέτος την έχει κρατήσει χαμηλά στο πίνακα της βαθμολογίας. Κάτι το οποίο αλλάζει σήμερα και η ομάδα του Βίγκο παρουσιάζεται πλήρης. Σε 22 αναμετρήσεις η ομάδα του Αργεντινού Coudet Eduardo , έχει σκοράρει 26 φορές , ενώ έχει δεχτεί 25 γκολ. Ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στα τελευταία 7 ματς η Θέλτα έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.


Από την άλλη , η Ράγιο Βαγιεκάνο ταξιδεύει στο Βίγκο για να συνεχίσει τη σπουδαία φετινή πορεία και να μείνει ζωντανό το όνειρο για μια ευρωπαϊκή θέση. Η ομάδα του Andoni Iraola , σε 21 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 27 φορές, ενώ έχει δεχτεί 22 γκολ. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα , αλλά είναι μια ομάδα που θα αξιοποιησει τις προϋποθέσεις που θα δημιουργήσει.


Θεωρούμε πως είναι ακόμη ένας ματς που θα σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες.


ΘΕΛΤ- ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ : G/G

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ 21:45

Η Φιορεντίνα υποδέχεται στο Αρτέμιο Φράνκι στη Φλορεντια την Λάτσιο , σε ένα ματς με προσδοκίες υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο.


Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας , ισόβαθμη με την σημερινή της αντίπαλο με 36 βαθμούς. Η ομάδα του Vincenzo Italiano , με την εμβληματική τραγιασκα του λατρεύει να σκοράρει φέτος , μάλιστα σε 22 αναμετρήσεις έχει σκοράρει 41 φορές , ενώ έχει δεχτεί 30 γκολ. Με πολλαπλές προσθήκες στο ρόστερ έχει δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό για πολλά πράγματα , ωστόσο η απουσία του πρώτου της σκόρερ Vlahovic , ίσως δημιουργήσει ανισορροπίες στην επιθετική της λειτουργία. Μένει να δούμε.


Από την άλλη η ισόβαθμη στην 7η θέση Λάτσιο ταξιδεύει στην έδρα των “βιολε” με μοναδικό σκεπτικό την αποκομιδή βαθμών. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει ταυτόσημη λογική με αυτή της σημερινή της αντιπάλου , με ανοιχτό ποδόσφαιρο και ανοιχτές γραμμές που δημιουργούν πολλές προϋποθέσεις για τους επιθετικούς της ομάδας, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Immobile είναι ο ιδανικός να τις εκμεταλλευτεί. Σε 23 αναμετρήσεις , η Λάτσιο έχει σκοράρει 46 φορές , ενώ έχει δεχτεί 39 γκολ , τα οποία της έχουν στοιχίσει πολλάκις βαθμούς.


Το εν λόγω ματς , μοιάζει στα ματιά μας σαν ένας διαγωνισμός του ποιος θα σκοράρει περισσότερα γκολ , και η απόδοση στη επιλογή αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν προκαλεί.


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ : G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.