Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) εξέπληξε τόσο το κοινό του Μπρόντγουεϊ, όσο και τον Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) προσφέροντας $100.000 για ένα καπέλο υπογεγραμμένο από τον ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids» που πραγματοποιήθηκε μετά την παράσταση του μιούζικαλ «The Music Man» όπου πρωταγωνιστεί ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) και η Σάτον Φόστερ (Sutton Foster) η Κίντμαν έκανε αισθητή την παρουσία της με την γενναιόδωρη προσφορά της, γεγονός που οδήγησε σε επευφημίες και χειροκροτήματα από το κοινό.

«Σας αγαπώ. Αγαπώ το Μπρόντγουεϊ. Και αγαπώ αυτό που κάνουν, το Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική», είπε η Νικόλ Κίντμαν και αγκάλιασε τον Τζάκμαν.

«Την γνωρίζω εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που γνωρίζω», είπε ο Τζάκμαν. «Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε αγαπώ. Και σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».

Σύμφωνα με τον Guardian, το μιούζικαλ «The Music Man» σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ αποφέροντας 2-3 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα σε πωλήσεις εισιτηρίων. Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Στ. Αλ.)

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.