Εκδήλωση την Κυριακή (26/09) στις 18:30 από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” προς τιμήν του Σωτήρη Πανταλέων.

Ο Παναθηναϊκός τιμά την ιστορία του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά με την βράβευση και την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 14 του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας βόλλεϋ του συλλόγου και νυν γενικό αρχηγό όλων των τμημάτων, Σωτήρη Πανταλέων.

Την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” με την παρουσία μέχρι 600 φιλάθλων, πλήρως εμβολιασμένων, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Παράλληλα κατά την εκδήλωση θα υψωθούν στον “ουρανό” του κλειστού τρία λάβαρα στα οποία θα αναγράφονται οι τίτλοι των ομάδων βόλλεϋ ανδρών και γυναικών καθώς και οι τίτλοι του τμήματος μπάσκετ γυναικών.

Ο Σωτήρης Πανταλέων σε νούμερα.

Ο Σωτήρης Πανταλέων εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό από την ηλικία των 12 ετών. Το 1996 έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα και έκτοτε έμεινε δεμένος με τον σύλλογο για 25 χρόνια (με εξαίρεση τη διετία 2012-2014). Είναι ο άνθρωπος που έκανε το γνωστό σύνθημα “Αιώνια Πιστός” πράξη καθώς αν και έφυγε για ένα μικρό διάστημα από την ομάδα, ήταν πάντα δίπλα της ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε 4 Πρωταθλήματα Ελλάδος (1996, 2004, 2006, 2020), 3 Κύπελλα (2007, 2008, 2010), 1 Λιγκ Καπ (2020) και 1 Σούπερ Καπ (2006).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση πατήστε ΕΔΩ.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.