Πρωτόγνωρες εικόνες στην Βρετανία- Σενάρια για επέμβαση του στρατού για την παροχή των καυσίμων

Πανικός επικρατεί στη Βρετανία όπου οι καταναλωτές δημιουργούν τεράστιες ουρές για την αγορά καυσίμων καθώς πάνω από 400 επέβαλαν πλαφόν 30 λιρών.

Προσωρινή τρίμηνη βίζα από Μπόρις Τζόνσον σε οδηγούς

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, ενέκρινε την επίσπευση των διαδικασιών μετανάστευσης- οι οποίες μετά το Brexit έχουν γίνει χρονοβόρες- ώστε να εξομαλυνθεί η μεταφορά των καυσίμων. Σύμφωνα με την «Daily Mail» η απόφαση που έχει παρθεί είναι η χορήγηση 5000 χιλιάδων βίζα σε ξένους οδηγούς φορτηγών, ενώ δεν αποκλείεται η επέμβαση του στρατού, σενάριο που όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Τι δηλώνει ο εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον

Η Βρετανία είναι έτοιμη να εισαγάγει περαιτέρω μέτρα για να βοηθήσει να διανεμηθούν καύσιμα στα πρατήρια βενζίνης μετά τα προβλήματα τις εφοδιαστικές αλυσίδες λόγω της έλλειψης οδηγών φορτηγών, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

«Αυτό που κάνουμε ως υπεύθυνη κυβέρνηση (είναι) να προχωρήσουμε στα απαραίτητα προκαταρκτικά βήματα, εάν χρειαστούν περαιτέρω μέτρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.