ZIZANIO BET: Ευρωλίγκα και σήμερα

Με το δεξί ξεκίνησε η πρώτη προσπάθεια της στήλης μας να δώσει προγνωστικά για το μπάσκετ. Για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε και σήμερα με δυάδα που θα οδηγήσει σε κέρδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για τη φετινή Ευρωλίγκα υποδεχόμενοι την Μπασκόνια στο πρώτο παιχνίδι στη μετά-Σπανούλη εποχή. Η παράδοση είναι με το μέρος των ερυθρόλευκων οι οποίοι κράτησαν τον βασικό του κορμό και διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να κερδίσει τους Βάσκους. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε τον άσο με μικρό χάντικαπ.

Η επιλογή της στήλης είναι το 1 (Χάντικαπ: Ολυμπιακός -3.5)

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η ομάδα του Τόνυ Πάρκερ υποδέχεται την, αποδυναμωμένη φέτος (πάντα όμως με το στοιχείο της έκπληξης) Ζαλγκίρις Κάουνας, με σκοπό την πρώτη νίκη στην φετινή διοργάνωση. Οι Γάλλοι από πέρυσι έχουν δείξει πως είναι δυνατοί στην έδρα τους ενώ έχουν ενισχυθεί με παίκτες όπως ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Τζέιμς Γκιστ. Για το λόγο αυτό επιλέγουμε την καθαρή νίκη των Γάλλων.
Η επιλογή της στήλης είναι ο άσος.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.