ZIZANIO BET: Η αποτυχία φέρνει συσπείρωση

Η χθεσινή ημέρα δεν πήγε καλά, όμως η στήλη δεν πτοείτε και μέσω ανασύνταξης επιστρέφει δοκιμάζοντας δύο διαφορετικά αθλήματα. Ξεκινάμε με το μπάσκετ και την αγαπημένη μας Euroleague που κάνει σήμερα πρεμιέρα.

ΜΟΝΑΚΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι με Ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας τα γνωστά προβλήματα των τελευταίων δύο ετών, με νέο προπονητή τον φιλόδοξο Δημήτρη Πρίφτη θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην έδρα των Μονεγάσκων για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν ύστερα από την κατάκτηση του Super Cup. Η Μονακό από την άλλη πλευρά το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά έχοντα στο ρόστερ της πλέον παίκτες όπως ο Λέο Βέστερμαν, ο Ντονάτας Μοντεγιούνας και ο MVP της ΤΣΣΚΑ τα τελευταία χρόνια Μάικ Τζέιμς. Για το λόγο αυτό η στήλη θα επιλέξει τον άσο με μικρό χαντικαπ.


Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ: Μονακό-Παναθηναϊκος 1 (Χάντικαπ: Μονακό -2,5)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας η Βασίλισσα, Ρεάλ Μαδρίτης, υποδέχεται την πρωταθλήτρια Αναντολού Εφές. Η Μαδριλένοι, με ανανεωμένο ρόστερ προέρχονται από την κατάκτηση του Super Cup κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενώ η πορεία τους στο Ισπανικό Πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει δυναμικά. Από την άλλη η Εφές δεν έχει βρει ακόμη τους ρυθμούς της. Για το λόγο αυτό η στήλη επιλέγει τη νίκη της Ρεάλ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ: Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές 1

FUN TIP: Μάικ Τζέιμς 4+ τρίποντα

Η ΣΤΗΛΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.