ZIZANIO BET: Παρασκευή με μπάλα

Το απόλυτο 100% της στήλης μας στις πρώτες δυο ημέρες με το απροσδόκητο 6 στα 6 , μετά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ημέρες , έπεσε στο 50% με 6 συνεχόμενες λανθασμένες προβλέψεις .
Επιδιώκουμε ωστόσο ανασύνταξη και με αρκετή μελέτη σας παρουσιάζουμε τις επιλογές μας για σήμερα

CAGLIARI-VENEZIA

Aς ξεκινήσουμε με την αγαπημένη και ανατρεπτική φέτος SERIE A και την αναμέτρηση της CAGLIARI με την VENEZIA ( 21:45 )

Η 19η Κάλιαρι υποδέχεται τη 18η Βενέτσια στο στάδιο UNIPOL DOMUS , σε ενα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί , αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα , ως ντέρμπι ουραγών.
Οι γηπεδούχοι παρά το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτουν, προβληματίζουν τη φετινή χρονιά έχοντας σε 6 αγωνιστικές μόλις 2 βαθμούς , με δυο ισοπαλίες απέναντι σε Λάτσιο και Σπέτσια . Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ηττηθεί από την πρωτοπόρο Νάπολι , Έμπολι , Τζένοα και Μίλαν. Η ομάδα του Walter Mazzarri έχει βρει δίχτυα 7 φορές ενώ έχει δεχτεί 15 γκολ , ποσοστό που ανέρχεται σε περισσότερα από 2 γκολ παθητικό ανά ματς. Ο Mazzarri ευελπιστεί η επάνοδος του πολύπειρου Diego Godin στην αγωνιστική δράση να μειώσει το απελπιστικό αυτό στατιστικό. Από την άλλη η νεοφώτιστη Βενέτσια , με την οποία έχουμε ασχοληθεί ξανά στο πρώτο άρθρο της στήλης μας. Δεδομένης της ανάλυσης που προηγήθηκε και της εμφάνισης της ομάδας της Βενετίας με την Τορίνο , η οποία κατάφερε μόλις το βαθμό της ισοπαλίας με τους ταύρους παρά την αριθμητική υπεροχή της , θα αναγκαστώ να την κοντράρω για ακόμη μία αγωνιστική . Σημαντικό ρόλο θα παίξει θεωρώ και το ματς τη δευτέρας , καθώς η Κάλιαρι είχε 2 παραπάνω μέρες να ετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι .
Η επιλογή της στήλης για το συγκεκριμένο ματς είναι το value 1X διπλή ευκαιρία και over 1.5 με το σκεπτικό ότι ήρθε η στιγμή η ομάδα του Κάλιαρι να πετύχει την πρώτη της νίκη .

LENS-REIMS

Aπο την Ιταλία ταξιδεύουμε στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην αναμέτρη της …
LENS με την REIMS ( 22:00 ) για την Ligue 1.

H 2η στο φετινό πρωτάθλημα Λανς υποδέχεται στο BOLLAERT- DELELIS την 11η Ρεμς σε ένα ματς , το οποίο και με βάση την προϊστορία υπόσχεται σκορ και θέαμα. Οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι που πλασάρονται στη 2η θέση της φετινής League 1 σε 8 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει 15 βαθμούς , με 4 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Αξιοσημείωτο θεωρούμε το γεγονός ότι η Λανς έχει σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις της φέτος εκτός απο μια. Η ομάδα του Haise Franck, παρουσιάζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο την φετινή χρονιά κάτι το οποίο επαληθέυουν τα τα 15 γκολ που έχει πετύχει . Ωστόσο , είναι επιρρεπής στο λάθος στην ανασταλτική λειτουργία αφού δέχεται κατι παραπάνω από 1 γκολ ανά ματς.
Στην αντίπερα όχθη , συναντάμε την 11η Ρεμς , που οι φίλοι της ομάδας της μάλλον με ενθουσιασμό αντιμετωπίζουν το φετινό ξεκίνημα της ομάδας τους , δεδομένου του ότι πέρυσι γλύτωσε τον υποβιβασμό για μόλις 2 βαθμούς . Η Ρεμς προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με την Ναντ και την μεστή παρά την ήττα εμφάνιση στην έδρα της Λιλ. Η ομάδα του Oscar Garcia , αλλά του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Τάσου Δώνη σε * αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς με 2 νίκες 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. Μάλιστα έχει σκοράρει 10 φορές και έχει δεχτεί 8 γκολ . Απέναντι στην επιθετική Λανς θεωρούμε θα βρει χώρους και θα παρακολουθήσουμε ένα γεμάτο παιχνίδι.
Επιλογή της στήλης μας το over2.5 σε αρκετά μεγάλη για τα στάνταρ των 2 ομάδων απόδοση.

NORWICH U23-FULHAM U23

Τέλος , πάμε πάλι στην βροχερή Αγγλία , και PREMIER LEAGUE 2 , που αγωνίζονται παίκτες ηλικίας u23. Θα γίνει αντιληπτό με τον καιρό , ότι η στήλη έχει αδυναμία στα ”πιτσιρίκια΄΄ της Νοριτς , οι οποίοι σε κάθε αγωνιστική μοιράζουν στις αντίπαλες άμυνες αρκετά γκολ παθητικό .
Σήμερα συναντάμε την αναμέτρηση της NORWICH u23 με την FULHAM u23. (21:00) . Από τα στατιστικά και μόνο είναι εμφανές ότι και οι 2 ομάδες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα , αφού τα νούμερα τους συγκλονίζουν . Η Νοριτςu23 έχει σκοράρει φέτος 16 φορές σε 6 παιχνίδια της πρεμιερ λιγκ 2 , ενώ η Φούλαμ u23 , σε ισάριθμες αγωνιστικές έχει βρει δίχτυα 15 φορές.
Θα επιμείνουμε στο over 1.5 ημίχρονο , σε απόδοση διπλασιασμού , καθώς σχεδόν ποτέ δεν μας απογοητεύει.
Επομένως επιλογή της στήλης θα είναι το over 1.5 πρώτου ημιχρόνου .

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.