Zizanio Bet: Δευτέρα με όμορφες επιλογές

Καλωσορίζοντας της ιστοσελίδα μας tozizanio.gr ,θα θέλαμε να εγκαινιάσουμε στην καθημερινότητα των φίλων αναγνωστών την στοιχηματική μας στήλη. Προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις για στοίχημα αλλά και νέα της αγοράς θα είναι διαθέσιμα μέσα από τη στήλη αυτή.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ: ΑΚΟΛΟΥΘΏΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ .

Η Βενέτσια της 18ης θέσης στη φετινή SERIE A φιλοξενεί την Τορίνο στο στάδιο PIERLUIGI PENZO. H Bενέτσια , σε 5 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς , έχοντας καταφέρει μόλις μια εκτός έδρας νίκη , απέναντι στη νεοφώτιστη EMPOLI. Στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι , ηττήθηκε με 1-2 από την ανταγωνιστική SPEZIA. Από την άλλη η ΤΟRINO με φοβερό ξεκίνημα στη σεζόν σε σχέση με τα περσινά δεδομένα , έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς κερδίζοντας την δυναμική SASSUOLO και την φιλόδοξη SALERNITANA . Αξίζει να σημειωθεί η μεστή εμφάνιση ενάντια στη LAZIO στο OLYMPICO της Ρώμης, όπου όποιος παρακολούθησε της αναμέτρηση εύκολα καταλαβαίνει πως το ισόπαλο αποτέλεσμα αδικεί την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να της χαρίσουν την νίκη. Έτσι , παρά τις σοβαρές απώλειες παιχτών που έχει να αντιμετωπίσει ο IVAN JURIC, μεταξύ των οποίων οι δυο πολύπειροι επιθετικοί SIMONE ZAZA και ANDREA BELOTTI , θεωρούμε πως το φετινό άστρο των IL TORO , θα λάμψει και στη Βενετία .
Επιλογή μας από το συγκεκριμένο ματς , το Χ2 και over 1.5.
Y.Γ. Ο Παραγουανός επιθετικός ANTONIO SANABRIA , έχει έφεση στο σκοράρισμα την φετινή χρονιά και η αμελής άμυνα της Βενετσια θεωρώ πως θα το πληρώσει .

CRYSTAL PALACE – BRIGHTON: ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .

Ταξίδι στο πιο σκληροτράχυλο πρωτάθλημα της Ευρώπης και συναντάμε σήμερα την εναέρια αναμέτρηση των Αετών με τους Γλάρους. Οι γηπεδούχοι , οι οποίοι βρίσκονται στην 14η θέση της φετινής PREMIER LEAGUE , σε 5 αναμετρήσεις έχουν συγκεντρώσει 5 βαθμούς με 1 νίκη κόντρα στην προβληματική ΤOTTHENAM και δύο ισοπαλίες έναντι στην BRENTFORD και την αγαπημένη μας για φέτος WEST HAM. Οι 2 ήττες που εχει γνωρίσει η PALACE , χαρακτηρίζονται μάλλον αναμενόμενες απέναντι στα φορμαρισμένα μεγαθήρια CHELSEA και LIVERPOOL. Οι αετοί , αρέσκονται στο παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο και θεωρώ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα δημιουργηθούν χώροι . Είναι πλέον φανερό πως η παρουσία του άνευ τραυματισμών φέτος , WILFRIED ZAHA , προσδίδει ποιότητα στην επίθεση της PALACE (5 goal ενεργητικό – 7 goal παθητικό) . Στην αντίπερα όχθη , η φιλοξενούμενοι BRIGHTON & HOVE ALBION , η οποία πλασάρεται στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης , με 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις , εντυπωσιάζει και τρομάζει. Οι Seagulls ,με 9 γκόλ ενεργητικό αποδεικνύουν ότι το σύνολο που παρουσιάζει φέτος ο GRAHAM POTTER , έχει θέσει για φέτος τους στόχους ψηλά. Παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ , είναι ομάδα που αρέσκεται στο πρέσινγκ ψηλά στο γήπεδο , κάτι που φαινομενικά θα δημιουργήσει χώρους για transition παιχνίδι στην υπερπλήρη επιθετική γραμμή των γηπεδούχων. Με αυτό το σκεπτικό θα κινηθούμε στην επιλογή αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε ένα ματς που κρύβει σκορ και θέαμα.
CRYSTAL PALACE – BRIGHTON & HOVE ALBION : GG

FUN BET:

Μιας και ταξιδέψαμε στα γήπεδα της Αγγλίας , ας ρίξουμε και μια ματιά σε μια επιλογή από την PREMIER LEAGUE 2 division 2 , όπου αγωνίζονται παίκτες ηλικίας κάτω των 23.
NORWICH U23 – WEST BROMWICH U23.
Τα επιτυχημένα γκολ της φετινής χρονιάς και για τις 2 ομάδες σε μόλις 5 αγωνιστικές συγκλονίζουν. Μάλιστα οι ”μικροί” της NORWICH σε 5 αναμετρήσεις έχουν επιτύχει 14 goal , ενώ οι αντίστοιχοι της WEST BROMWICH , σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχουν σκοράρει 10 φορές .
FUN TIP: NORWICH u23 – WEST BROMWICH u23 : Over 1.5 GOAL στο πρώτο ημίχρονο.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.