ZIZANIO BET: Οι Κυριακάτικες επιλογές

Ακόμη μία δύσκολη στοιχηματική μέρα για τη στήλη μας η χθεσινή με 1 στις 3 επιτυχημένες επιλογές ! Φουλάρουμε σήμερα για επιστροφή στις επιτυχίες .

WEST HAM – BRENTFORD (16:00)

Πρώτο σημερινό ταξίδι στο Λονδίνο και στην αναμέτρηση ..
H WEST HAM υποδέχεται στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου την νεοφώτιστη BRENTFORD , η οποία την φετινή χρονιά εκεί πείσει ακόμη και τον πιο δύσπιστο οπαδό της .
Ξεκινώντας με την ομάδα του David Moyes , η οποία βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς σε 6 αγώνες , συναντάμε μια ανταγωνιστική ομάδα που παρότι δεν βάφεται στις αναμετρήσεις της με το χρώμα του φαβορί , είναι ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε ματς . Η ομάδα του Λονδίνου, με εξαιρετικό ρόστερ τη φετινή χρονιά , σε 8 επίσημες αναμετρήσεις τη φετινή χρονιά , σε Αγγλία και Ευρώπη, έχει σκοράρει 18 φορές , ενώ δέχεται 1 γκολ ανά ματς . Μάλιστα , σε 6 από τα 8 ματς της , έχουν μπει παραπάνω των 2 γκολ . Στους ποδοσφαιριστές των “Σφυριων” δεν χρειάζεται να γίνει ειδική μνεία , καθώς είναι γνωστή η ποιότητα τους .
Στην αντίπερα όχθη , η Μπρέντφορντ , η οποία βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και εμφανίζεται πολύ δυνατή στη μάχη της παραμονής στην Premier League . Η ομάδα του Thomas Frank , προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-3 κόντρα στη Λίβερπουλ και την εκτός έδρας νίκη με 0-2 απέναντι στη Γουλβς . Σε 6 αναμετρησεις , “οι μέλισσες” , έχουν 2 νίκες , 2 Ισοπαλίες και 1 ήττα και έχουν σκοράρει 8 φορές και έχουν δεχτεί μόλις 5 γκολ .
Παρά τον μικρό αριθμό τερμάτων που έχουν δεχτεί , θεωρώ ότι η επίθεση της West ham , θα διασπάσει τις ισορροπίες της.


Επιλογή της στήλης , το over 2.5
WEST HAM – BRENTFORD OVER 2.5.

MAINZ – UNION BERLIN (16.30)

Γρήγορο ταξίδι στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της MAINZ με την UNION BERLIN , για την BUNDESLIGA.

Η 8η στη φετινή βαθμολογική κατάταξη Μάιντζ υποδέχεται στο OPEL ARENA την 10η Ουνιόν , η οποία βρίσκεται μόλις 1 βαθμό κάτω από την γηπεδούχο . Η ομάδα του Svensson Bo , έχει ξεκινήσει φουριόζα την μάχη της φετινής Bundesliga. Σε 6 αναμετρήσεις έχει 3 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες . προέρχεται από την μεστή εμφάνιση στην έδρα της Λεβερκούζεν και το μάλλον άδικο 1-0 κατά της . Οι γηπεδούχοι σκοράρουν 1 γκολ ανά ματς και έχουν δεχτεί μόλις 3 γκολ σε 6 αναμετρήσεις.
Από την άλλη συναντάμε την Ουνιόν Βερολίνου . Η ομάδα του Βερολίνου προέρχεται από δύο νίκες σε Κόνφερενς και Bundesliga κόντρα σε Μακάμπι και Μπίλεφελντ αντίστοιχα . Η ομάδα του Ελβετού Fischer Urs , εγχώρια έχει επιτύχει 2 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Σε όλες τις επίσημες αναμετρήσεις σε Ευρώπη και Γερμανία έχει σκοράρει 16 φορές ( περίπου δύο γκολ ανά αναμέτρηση ) , ενώ έχει δεχτεί 8 γκολ ( περίπου ένα γκολ ανα αναμέτρηση ).


ΟΙ φετινές εμφανίσεις της Μάιντζ μας κάνουν να πιστεύουμε πως θα συγκεντρώσει βαθμούς στο σημερινό ματς
Επιλογή της στήλης μας το 1Χ over 1.5.

MAINZ – UNION BERLIN 1X over1.5.

ATLANTA-MILAN (21:45)


Από τα Βόρεια κάνουμε κύκλο και γυρίζουμε στην γειτονική Ιταλία και το ντέρμπι της Αταλάντα με την Μίλαν

‌Η Αταλάντα υποδέχεται στο GEWISS STADIUM την Μίλαν του Πιόλι . Η 7η στη βαθμολογική κατάταξη Αταλάντα , προέρχεται από την Ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις για το Champions League και από την ισοπαλία εντός έδρας με την Ίντερ με σκορ 2-2 . Οι μπεργκαμασκι , με τους οποίους έχουμε ασχοληθεί ξανά , έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και το αποδεικνύουν με τα 11 γκολ ενεργητικό τη φετινή χρονιά . Ωστόσο αμυντικά έχει προβλήματακια , αφού δέχεται 1 γκολ ανά ματς . Η ομάδα του Gasperini , θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της για θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς και η επιθετική της γραμμή θεωρώ θα βρει διέξοδο προς τα δίχτυα.
‌Από την άλλη , η 3η στη βαθμολογική κατάταξη Μίλαν , αποδεικνύει και φέτος πως είναι ένα καλοκουρδισμένο σύνολο. Η αήττητη στη φετινή Serie A συγκλονίζει φέτος . Σε 6 αναμετρήσεις έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία . Η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη έχει ηττηθεί και στα 2 ματς παρά το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε . Από κει και πέρα σε 8 επίσημες αναμετρήσεις έχει σκοράρει 15 φορές ( λίγο λιγότερο από 2 γκολ ανά ματς ) ενώ δέχεται ακριβώς 1 γκολ ανά ματς . Ο Pioli, δεν μπορεί να υπολογίζει τους BAKAYOKO , IBRAHIMOVIC, FLORENZI και KRUNIC.
Λόγω της εξίσου ποιότητας και των δύο ομάδων , η στήλη μας θα επιλέξει το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν σε value απόδοση.


ATALANTA – MILAN G/G

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.