ZIZANIO BET: Βραδιά Euroleague

Ύστερα από λίγες μέρες απουσίας λόγω έλλειψης στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, η στήλη που έχει αγαπηθεί από όλους επιστρέφει με το μπάσκετ το οποίο αποδεικνύεται χρυσορυχείο μέχρι στιγμής αφού έχει 100% επιτυχία στις προηγούμενες προβλέψεις. Πάμε να δούμε τις σημερινές προβλέψεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 21:00

Ξεκινάμε με το σημερινό, ελληνικού ενδιαφέροντος, παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη με δύο ήττες από Μονακό και Άρη. Από την άλλη πλευρά η Φενέρμπαχτσε, προερχόμενη από νίκες σε Τουρκία και Ευρώπη, με νέο προπονητή τον πρώην «πράσινο» Σάσα Τζόρτζεβιτς και αρκετές μεταγραφές έρχεται στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη. Οι μεγάλες ήττες βέβαια πολλές φορές φέρνουν συσπείρωση και σε συνδυασμό με την επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ ύστερα από ενάμιση χρόνο η άποψή μας είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει. Η επιλογή της στήλη, επομένως, είναι η επιλογή χάντικαπ +8.5 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 1 (Χάντικαπ +8.5 υπέρ Παναθηναϊκού)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 21:30

Στο παιχνίδι του Μονάχου η ενισχυμένη φέτος Μπάγερν με τις προσθήκες όπως οι Ντεσόν Τόμας, Οθέλο Χάντερ και Ντάριους Χίλιαρντ υποδέχεται το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Η Μπάγερν έχει αποδειχτεί σκληροτράχηλη στην έδρα της από την περσυνή χρονιά και η πρόβλεψη μας είναι πως το παιχνίδι δεν θα ανοίξει πολύ. Η στήλη επιλέγει το +10.5 υπέρ της Μπάγερν

Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα 1 (Χάντικαπ +10.5 υπέρ Μπάγερν)

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.