ZIZANIO BET: Με στόμφο νικητή

Μια άκρως επιτυχημένη στήλη είχαμε στη χθεσινή τρίτη αγωνιστική του Champions League και συνεχιζουμε σήμερα με τα εναπομείναντα ματς.


ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 19:45

Πρώτο ταξίδι στην Αυστρία , στην αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με την Βόλφσμπουργκ.

Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται στο Red Bull Arena της πόλης την πολλά υποσχόμενη Βόλφσμπουργκ σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα . Οι γηπεδούχοι συναρπάζουν την φετινή χρονιά , έχοντας μείνει σε 17 επίσημες αναμετρήσεις τη φετινή χρονιά αήττητοι . Οι Αυστριακοί βρίσκονται επίσης στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου με νίκη απέναντι στη Λιλ και ισοπαλία κόντρα στη Σεβίλλη ( στο οποίο ματς εύκολα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει το τρίποντο ) . Ακόμα ένα στατιστικό που τρομάζει είναι ότι στις επιμήκεις αναμετρήσεις της η Σάλτσμπουργκ έχει σκοράρει 30 φορές , ενώ έχει δεχτεί 9 γκολ . Η ομάδα του Matthias Jaisle προσδοκει σε θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην κορυφή του ομίλου .
Από την άλλη συναντάμε την Βόλφσμπουργκ με μεγάλη ποιότητα στο φετινό της ρόστερ . Η 6η στη Μπουντεσλίγκα Βόλφσμπουργκ , μοιράζεται τη δεύτερη θέση του ομίλου με τη Σεβίλλη , ενώ έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου . Η ομάδα του Van Bommel τη φετινή χρονιά δυσκολεύεται στο σκοράρισμα έχοντας πετύχει σε Γερμανία και Ευρώπη 10 γκολ , ενώ η άμυνα της έχει παραβιαστεί 11 φορές . Στα ευρωπαϊκά δρώμενα έχει καταφέρει δύο ισοπαλίες κόντρα σε Σεβίλλη και Λιλ , ενώ ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα και στην Αυστρία. Η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα μεσοεπιθετικά θεωρώ πως θα την οδηγήσει στην επίτευξη έστω ενός τέρματος.


Επιλογή της στήλης σε αυτό το ματς είναι το line του over.


ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ over2.5


ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 22:00

Συνέχιζουμε το ταξίδι μας παρέα με τα αστέρια , στο Μάντσεστερ της Αγγλίας που θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα.

Στο μαγευτικό Old trafford υποδέχεται σήμερα η Μανστεστερ Γιουνάιτεντ την Αταλάντα , σε ακόμα ένα ματς που υπόσχεται γρήγορους ρυθμούς , ταχύτητα και θέαμα . Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” του Ole Gunnar Solskjaer δεν έχουν πετύχει τα προσδοκώμενα τη φετινή χρονιά . Ο πήχης των προσδοκιών των οπαδών και γενικά κάθε ποδοσφαιρόφιλου ανέβηκε πολύ μετά τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο , αφού οι Άγγλοι προχώρησαν στην ενσωμάτωση σπουδαίων ονομάτων στο δυναμικό τους . Παρόλα αυτά η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και στην τρίτη θέση του Ομίλου της στο Champions league . Η Μανστεστερ στα επίσημα έχει σκοράρει 19 φορές ενώ έχει δεχτεί 13 γκολ ( τα οποία βέβαια της έχουν κοστίσει πολλές φορές πολύτιμους βαθμούς) . Ακόμη ο Solskjaer δεν μπορεί να υπολογίζει στο σημερινό ματς τον πολύπειρο Varane , ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα).


Από την άλλη οι Μπεργκαμασκι ταξιδεύουν στην Αγγλία με μοναδική σκέψη την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος που ίσως την κρατήσει πρώτη στην μάχη του ομίλου . Η Αταλάντα , η οποία βρίσκεται εξίσου στην 6η θέση της φετινής Serie A έχει σκοράρει στα επίσημα της 17 φορές , ενώ έχει δεχτεί 12 γκολ . Ωστόσο ο προπονητής της Gian Piero Gasperini αντιμετωπίζει πολλές απουσίες στην σημερινή αναμέτρηση , καθώς δεν αγωνίζονται οι 4 από τους 5 βασικούς αμυντικούς της ( Hateboer , Gosens , Toloi και Djimsiti ) κάτι το οποίο σίγουρα θα δημιουργήσει μπελάδες στα μετόπισθεν.


Με βάση τα ανωτέρω , η στήλη μας θα επιλέξει το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G


ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 22:00

Τελευταίο ταξίδι μας στην Πορτογαλία όπου η Μπενφίκα θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπενφίκα υποδεχεται στο Ντα Λουζ την άκρως φορμαρισμένη Μπάγερν Μονάχου . Η Μπενφικα , κατέχει ένα εντυπωσιακό στατιστικό της φετινή χρονιά , καθώς έχει ηττηθεί σε 15 αγώνες μόνο 1 φορά . Η ομάδα του Jorge Jesus είναι καταιγιστική φέτος καθώς έχει σκοράρει 22 φορές ενώ έχει δεχτεί μόλις 5 φορές γκολ . Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της εξέθεσε την προηγούμενη αγωνιστική την Μπαρτσελόνα με 3-0 , ενώ στην πρώτη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με λευκή ισοπαλία στην Ουκρανία απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου.


Από την άλλη συναντάμε το άστρο της φετινής Μπάγερν. Οι Βαυαροί διατηρούν και αυτοί ένα τρομερό στατιστικό, καθώς σε 12 αγωνιστικές έχουν μόλις 1 ήττα και αυτοί. Η ομάδα του Julian Nagelsmann , η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα αλλά και του ομίλου, έχει σκοράρει 37 φορές ενώ έχει δεχτεί μόλις 8 γκολ . Να μιλήσουμε για την ποιότητα αυτής της μηχανής του γκολ είναι περιττό.


Η στήλη μας θα επιλέξει το διπλό και over 1.5 σε απόδοση που προκαλεί.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2 και OVER 1.5

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.