ZIZANIO BET: Το σερί συνεχίζεται

Το απόλυτο με 6 στις 6 προβλέψεις στα ευρωπαϊκά σαλόνια για αυτή τη βδομάδα το Zizanio Bet… Και συνεχίζουμε !

Φαίνεται ότι το μικρό στοιχηματικό ρεπό που έδωσε η στήλη μας μετά την αποτυχημένη για ένα γκολ στήλη του Σαββάτου , απέδωσε μεσοβδόμαδα και το επιτυχημένο 6/6 στην αγωνιστική δράση του Uefa Champions League μας ανέβασε και πάλι.


Ημέρα Europa League σήμερα και η στήλη μας έχει επιλέξει 3 αναμετρήσεις με τις οποίες θα ασχοληθεί .

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΑΡΣΕΙΓ 19:45

Πρώτο ταξίδι μας στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη , όπου η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς.


Στο στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης ( το οποίο λόγω πρόσφατης επίσκεψης μας σε αυτό , καθηλώνει ) υποδέχεται η Λάτσιο την Μαρσέιγ. Οι Ιταλοί , οι οποίοι προέρχονται από την ενφατικη νίκη στη Serie A κόντρα στην πρωταθλήτρια Ίντερ, έχουν αρχίσει και βρίσκουν ρυθμο μετα την αποδιοργάνωση που προκάλεσε η αλλαγή προπονητή της. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρρι η οποία βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου και στην 5η θέση στη φετινή Serie A , έχει διατηρήσει το περσινό κορμό της με ελάχιστες απώλειες και προσθήκες. Έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς στον όμιλο με την νίκη της κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας , ενώ έχει ηττηθεί στην Τουρκία κόντρα στη Γάλατα και έτσι δεν υπάρχει στο μυαλό του Σάρρι ενδεχόμενο απώλειας βαθμών για την σημερινή αναμέτρηση. Η ομάδα της Ρώμης τη φετινή χρονιά σκοράρει 2 γκολ ανά αγώνα ενώ δέχεται περίπου 1.5. Τέλος , ο Σάρρι μπορεί να υπολογίζει όλους του παίχτες του για την σημερινή αναμέτρηση.


Από την άλλη , η Μαρσέιγ η οποία βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 2 ισόπαλα αποτελέσματα , τα ξαξιδευει και αυτή στην Ιταλία με μοναδική σκέψη το θετικό αποτέλεσμα . Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα τη φετινή χρονιά , η Μαρσέιγ γκέλαρε αρκετές φορές στις τελευταίες αναμετρήσεις της γεγονός που την έχει αφήσει στην τρίτη θέση της φετινής Ligue 1 . Παρά ταύτα η ομάδα του Jorge Sampaoli , παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και πλήρες σύνολο , με όρεξη για όμορφο ποδόσφαιρο. Τα σπουδαία ονόματα εξίσου δεν λείπουν από την ομάδα προσδίδοντας εξαιρετική ποιότητα στην επιθετική της γραμμή. Οι Μαρσεγιεζοι σκοράρουν 1.9 γκολ ανά αναμέτρηση ενώ δέχονται περίπου 1.3. Παρουσιάζονται και αυτοί στην σημερινή αναμέτρηση πλήρεις.
Επιλογή της στήλης μας βάσει στατιστικών αλλά και βάσει προϊστορίας αφού τα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς έχουν έρθει G/G, θα είναι το αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΑΡΣΕΙΓ G/G

PSV EINDHOVEN – MONACO 22:00

Συνέχιζουμε σε ακόμη μία αναμέτρηση του Europa League και ταξιδεύουμε στην Ολλανδία για την αναμέτρηση της PSV ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ με την ΜΟΝΑΚΟ.


Οι Ολλανδοί προέρχονται από μια ζόρικη νίκη για την Ερεντιβιζιε κόντρα στην Τσβολε με ανατροπή μετα το 80ο λεπτό του αγώνα . Η PSV έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή χρονιά και βρίσκεται στην 2η θέση του εγχώριου πρωταθλήματος της , μόλις 1 βαθμό πίσω από το Άγιαξ. Στην Ευρώπη μοιράζεται την πρώτη θέση με την σημερινή της αντίπαλο σε ένα ντέρμπι για την πρώτη θέση. Η ομάδα του Roger Schmidt , σκοράρει κατά ριπάς τη φετινή χρονιά αφού πετυχαίνει περίπου 3 γκολ ανά ματς , ενώ δέχεται κοντά στο 1.5 γκολ εξίσου. Ομάδα που αρέσκεται στο ανοιχτό ποδόσφαιρο και που αν βρει χώρους σίγουρα θα τιμωρήσει την αντίπαλη άμυνα.


Από την άλλη η Μονακό , η οποία μοιράζεται όπως προαναφέρθηκε την πρώτη θέση του ομίλου με την αντίπαλο της , προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Λυών με 2-0 , παρά την καλή της εμφάνιση . Οι Μονεγασκοι είχαν ένα νωθρότατο ξεκίνημα στις φετινές υποχρεώσεις τους κάτι το οποίο τους έχει κοστίσει το να βρίσκονται στην 10η θέση της φετινής Ligue 1 . Ωστόσο , η ομάδα του Niko Kovac δεν στερείται ποιότητας , αντιθέτως έχει ένα ποιοτικότατο ρόστερ, με πληθώρα αξιόλογων ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις του γηπέδου . Το ευχάριστο για τον Kovac είναι ότι μπορεί να υπολογίζει για την σημερινή αναμέτρηση τον υπερταλαντούχο Tchouameni , ο οποίος είναι εξαιρετικός στο χώρο του κέντρου. Η Μονακό τη φετινή σεζόν σκοράρει περίπου όσα τέρματα δέχεται (16-14 σε 12 αναμετρήσεις).


Επιλογή της στήλης μας για αυτό το ματς είναι το g/g και over 2.5.


ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ G/G & οv.2.5

FEYENOORD – UNION BERLIN 19:45 .

Τέλος, αφήνουμε το Europa League για να ασχοληθούμε με το νεόφερτη στο Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο διοργάνωση , το UEFA CONFERENCE LEAGUE.

Η Φέγενορντ υποδέχεται στο στάδιο Ντε Κααιπ του Ρότερνταμ τη σκληροτράχηλη Ουνιόν Βερολίνου. Η Φέγενορντ , η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με μια νίκη κόντρα στη Σλάβια Πράγας και μία ισοπαλία κόντρα στη Μακάμπι επιδιώκει μετά τη. Σημερινή αναμέτρηση να διατηρηθεί τμστη πρώτη θέση του ομίλου . Το σύνολο του Arne Slot βρίσκεται στην 5η θέση της φετινής Ερεντιβιζιε , ενώ σκοράρει περίπου 2.4 γκολ ανά ματς και δέχεται περίπου 1.2.


Από την άλλη συναντάμε την αγαπημένη Ουνιόν Βερολίνου , η οποία ίσως συνιστά την πιο σκληρή ομάδα και στην φετινή Bundesliga . Η Ουνιόν βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου με μια νίκη κόντρα στην Μακάμπι και μια ήττα κόντρα στην Σλάβια με 3-1 εξίσου . Η ομάδα του Fischer Urs , ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο τον πολύπειρο Friedrichs έχει μοναδική σκέψη την μη απώλεια βαθμών που μπορεί να της στερήσει την πρόκριση στη νοκάουτ φάση . Οι Γερμανοί σκοράρουν 1.5 γκολ ανά ματς ενώ δέχονται κοντά στο 1 . Σίγουρα είναι μια αμφίρροπη αναμέτρηση , ωστόσο η στήλη μας θα πορευτεί με το μέταλλο των Γερμανών και λόγω των υψηλών στατιστικών σε γκολ θα το συνδυάσει με over 1.5 goal στον αγώνα.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Χ2&OVER1.5

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.